Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Będziecie mieć tę specjalną na widzenia dla małżonków :lol: :wink:

kurna dopsie ze tego malz malgosi nie cyto o bym nigdy juz sie chybok nie pojaffił 8) :lol: :lol:

Spokojnie, moj maz jest normalny i raczej do mnie propozycja rozwodu by przyszla, a z Toba by na piwo poszedl. :wink: :lol: :lol: :lol:

z wdzieczności? :lol: :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Będziecie mieć tę specjalną na widzenia dla małżonków :lol: :wink:

kurna dopsie ze tego malz malgosi nie cyto o bym nigdy juz sie chybok nie pojaffił 8) :lol: :lol:

Spokojnie, moj maz jest normalny i raczej do mnie propozycja rozwodu by przyszla, a z Toba by na piwo poszedl. :wink: :lol: :lol: :lol:

z wdzieczności? :lol: :lol:

Z meskiej solidarnosci. 8) :lol: :lol: :lol:

oj nie denerwuj mnie znowu :evil:

Żeby taki kawał jechać to musieliby mnie uśpić na drogę.

To sie nie spotkamy. :p

Śmiem podejrzewać że Ty tak specjalnie wszystko ustawiasz...

chyba musze pośpieszyć sie z tym malowaniem i u siebie parapetówkę machnąć w końcu..

oj nie denerwuj mnie znowu :evil:

Żeby taki kawał jechać to musieliby mnie uśpić na drogę.

To sie nie spotkamy. :p

Śmiem podejrzewać że Ty tak specjalnie wszystko ustawiasz...

chyba musze pośpieszyć sie z tym malowaniem i u siebie parapetówkę machnąć w końcu..

No to mnie przejrzalas na wylot. Lece, bo mi koloratki zamkna czytelnie. :-?

Małgosiu, ja do Kasi nie dojade, napiszę Ci później na pv czemu (jak mała pójdzie spać), ale może spróbujmy sie na inny termin ustawić?

Bardzo mi przykro :cry: , normalnie przez to od wczoraj wkurwa mam :evil: , z grubsza mówiąc, to impreza rodzinna nie przeniesiona, założę sie, że to specjalnie po złości, żeby nam utrudnić wyjazd :evil: :evil: :evil:

:o :evil: :x :evil: :x :evil: :cry: :cry: :cry:

Małgosiu, ja do Kasi nie dojade, napiszę Ci później na pv czemu (jak mała pójdzie spać), ale może spróbujmy sie na inny termin ustawić?

Bardzo mi przykro :cry: , normalnie przez to od wczoraj wkurwa mam :evil: , z grubsza mówiąc, to impreza rodzinna nie przeniesiona, założę sie, że to specjalnie po złości, żeby nam utrudnić wyjazd :evil: :evil: :evil:

:evil: :evil: :evil: :evil:

Malgos a Ty czemu uzalezniona od ANi?

:evil: :evil: :evil: :evil:

Malgos a Ty czemu uzalezniona od ANi?

Gdyz musialabym wrocic w nocy do dom, a tylko z Ania mialam taka szanse. :roll: :roll: :roll:

a nie mozesz nauczac u Kachny? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

przeciez ma neta....

to samo jej napisałam.... i jest mi przykro że na inne imprezki malgos ma czas, a akurat na moja nie :cry:

Na ktore inne Kasia powiedz? U Anji bylam we wtorek, w Wawie w poniedzialek i srode. Duch zazwyczaj pojawia sie w piatki lub w inne swieta koscielne. :lol: :lol: :lol: Do Ani do Trzebini wybieram sie od urodzenia Nadusi, rok niedlugo minie. :-? Do kolezanki na grilla pojechalam 1 maja, bo to byl piatek. Co innego jest jechac na impreze i wrocic taksowka do wlasnego lozka, a co innego tluc sie 4,5 h autobusem i potem jeszcze taksowka 45 min. Jak zaczne nauczac u Ciebie to do wtorku nie wroce biorac pod uwage godzine, o ktorej ostatni autobus odjezdza... Mam lekcje zwykle do ok. 11 w nocy w niedziele. :-?