wiolasz 01.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Będziecie mieć tę specjalną na widzenia dla małżonków kurna dopsie ze tego malz malgosi nie cyto o bym nigdy juz sie chybok nie pojaffił Spokojnie, moj maz jest normalny i raczej do mnie propozycja rozwodu by przyszla, a z Toba by na piwo poszedl. z wdzieczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Będziecie mieć tę specjalną na widzenia dla małżonków kurna dopsie ze tego malz malgosi nie cyto o bym nigdy juz sie chybok nie pojaffił Spokojnie, moj maz jest normalny i raczej do mnie propozycja rozwodu by przyszla, a z Toba by na piwo poszedl. z wdzieczności? Z meskiej solidarnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 aaaaaaa i byłoby: "biedaku, Ciebie też omotała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 aaaaaaa i byłoby: "biedaku, Ciebie też omotała" Bo to zla kobieta byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 o to to ...ja to skądś znam... no tak, tego samego męża mamy.. Ty, Małgoś, my chyba znowu się nie spotkamy, bo Ania nie jedzie podobno do Sandomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 o to to ...ja to skądś znam... no tak, tego samego męża mamy.. Ty, Małgoś, my chyba znowu się nie spotkamy, bo Ania nie jedzie podobno do Sandomierza No to chyba musisz do Krakowa przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 oj nie denerwuj mnie znowu Żeby taki kawał jechać to musieliby mnie uśpić na drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 oj nie denerwuj mnie znowu Żeby taki kawał jechać to musieliby mnie uśpić na drogę. To sie nie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 oj nie denerwuj mnie znowu Żeby taki kawał jechać to musieliby mnie uśpić na drogę. To sie nie spotkamy. Śmiem podejrzewać że Ty tak specjalnie wszystko ustawiasz... chyba musze pośpieszyć sie z tym malowaniem i u siebie parapetówkę machnąć w końcu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 oj nie denerwuj mnie znowu Żeby taki kawał jechać to musieliby mnie uśpić na drogę. To sie nie spotkamy. Śmiem podejrzewać że Ty tak specjalnie wszystko ustawiasz... chyba musze pośpieszyć sie z tym malowaniem i u siebie parapetówkę machnąć w końcu.. No to mnie przejrzalas na wylot. Lece, bo mi koloratki zamkna czytelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Małgosiu, ja do Kasi nie dojade, napiszę Ci później na pv czemu (jak mała pójdzie spać), ale może spróbujmy sie na inny termin ustawić? Bardzo mi przykro , normalnie przez to od wczoraj wkurwa mam , z grubsza mówiąc, to impreza rodzinna nie przeniesiona, założę sie, że to specjalnie po złości, żeby nam utrudnić wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A co tu za humory u mnie w watku, co? Moje juz Wam nie wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Małgosiu, ja do Kasi nie dojade, napiszę Ci później na pv czemu (jak mała pójdzie spać), ale może spróbujmy sie na inny termin ustawić? Bardzo mi przykro , normalnie przez to od wczoraj wkurwa mam , z grubsza mówiąc, to impreza rodzinna nie przeniesiona, założę sie, że to specjalnie po złości, żeby nam utrudnić wyjazd Malgos a Ty czemu uzalezniona od ANi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Małgosiu, ja do Kasi nie dojade, napiszę Ci później na pv czemu (jak mała pójdzie spać), ale może spróbujmy sie na inny termin ustawić? Bardzo mi przykro , normalnie przez to od wczoraj wkurwa mam , z grubsza mówiąc, to impreza rodzinna nie przeniesiona, założę sie, że to specjalnie po złości, żeby nam utrudnić wyjazd Malgos a Ty czemu uzalezniona od ANi? Gdyz musialabym wrocic w nocy do dom, a tylko z Ania mialam taka szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 lekcje....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 lekcje....? No tak Anja, i tak ze zlotem mam klopot, a tak dwa razy w miesiacu odwolywac to oznacza ruine finansowa... Musialabym wczesnie w niedziele wrocic, a przeciez nie bede o 6 wstawac po imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a nie mozesz nauczac u Kachny? przeciez ma neta.... szkoda wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a nie mozesz nauczac u Kachny? przeciez ma neta.... to samo jej napisałam.... i jest mi przykro że na inne imprezki malgos ma czas, a akurat na moja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a nie mozesz nauczac u Kachny? przeciez ma neta.... to samo jej napisałam.... i jest mi przykro że na inne imprezki malgos ma czas, a akurat na moja nie Na ktore inne Kasia powiedz? U Anji bylam we wtorek, w Wawie w poniedzialek i srode. Duch zazwyczaj pojawia sie w piatki lub w inne swieta koscielne. Do Ani do Trzebini wybieram sie od urodzenia Nadusi, rok niedlugo minie. Do kolezanki na grilla pojechalam 1 maja, bo to byl piatek. Co innego jest jechac na impreze i wrocic taksowka do wlasnego lozka, a co innego tluc sie 4,5 h autobusem i potem jeszcze taksowka 45 min. Jak zaczne nauczac u Ciebie to do wtorku nie wroce biorac pod uwage godzine, o ktorej ostatni autobus odjezdza... Mam lekcje zwykle do ok. 11 w nocy w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 i tak Ci nie podaruję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts