malgos2 01.06.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Spoko, na pewno kiedys mi bedzie po drodze. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Spoko, na pewno kiedys mi bedzie po drodze. Zobaczysz. no to nie ulega wątpliwości -w końcu do wiolasz trzeba będzie uderzyć jak się rozmnoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Spoko, na pewno kiedys mi bedzie po drodze. Zobaczysz. no to nie ulega wątpliwości -w końcu do wiolasz trzeba będzie uderzyć jak się rozmnoży To sie ucieszy dziewczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Spoko, na pewno kiedys mi bedzie po drodze. Zobaczysz. no to nie ulega wątpliwości -w końcu do wiolasz trzeba będzie uderzyć jak się rozmnoży To sie ucieszy dziewczyna. no ba! Malgos -jesteś globtroterką, więc może sie orientujesz... okazało sie ze niespodziewanie muszę wykorzystać urlop w lipcu (mialam we wrześniu). W zasadzie nie planowaliśmy zadnych wyjazdów -ew kilka dni gdzieś w Polsce (kasa....), ale teraz mąż ma ochotę na jakieś 7-dniowe last minute nad ciepłą wodą ... Przeglądam inet i w opcji All Inclusive można znaleźć coś ok 1200-1600zł/os.. ciekawam czy ta cena jest realna? czy można zamknąć się w 4 tys za 7dniowe wczasy dla 2 osób saamolotem? (nigdy nie byłam na takiej zorganizowanej imprezie.. ani nawet samolotem nie leciałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ja nie jestem glotroterka ale za 2 tysie to chyba tylko Turcja, Tunezja i Egipt z a.i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ja nie jestem glotroterka ale za 2 tysie to chyba tylko Turcja, Tunezja i Egipt z a.i. no to Grecja akurat jest: http://www.wakacje.pl/oferty/grecja/portes-beach-1154,79.html?id_terminy=20664#reserv=0&id_terminy_wyjazdy=31000&id_okol=0&id_terminy=20664&id_warianty=0&id_warianty_a=0&id_okol_a=&id_terminy_a=0 z tym że w lipcu już cena 2 xtyle, np ale dla przykładu wam Last minute pokazałam, zamierzałabym "polować" na tydzień przed ew. wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no to jak widac realne ale w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Tez mysle, ze za ta kase to Tunezja, Egipt, ale... zastanowcie sie, czy wytrzymacie tam w lipcu. Grecja tak samo. 45 stopni w cieniu, na zwiedzanie czlowiek nie ma sily... Ja bym pojechala, ale w kwietniu - maju najpozniej albo dopiero gdzies kolo pazdziernika. Usmazycie sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no to jak widac realne ale w czerwcu no to odpada najwyżej do Pragi na 3 dni skoczymy.. ale tam morza nie mają chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no to jak widac realne ale w czerwcu no to odpada najwyżej do Pragi na 3 dni skoczymy.. ale tam morza nie mają chyba ... Praga to dobry pomysl, ewentualnie ja bym skoczyla do Kolobrzegu do Justynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ewentualnie ja bym skoczyla do Kolobrzegu do Justynki. w Kołobrzegu byłam w ub. roku -i NEVER AGAIN!!! było plus 15 -i lał deszcz, woda miała 10 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ewentualnie ja bym skoczyla do Kolobrzegu do Justynki. w Kołobrzegu byłam w ub. roku -i NEVER AGAIN!!! było plus 15 -i lał deszcz, woda miała 10 stopni Ale ja bym pojechala do SPA, a nie nad morze... Nad morze do jezdze do NY. Fajne sa polnocne Wlochy tez - Tola kiedys pisala o wakacjach nad Jeziorem Garda - podobno sa fajne campingi. A patrzylas na Bulgarie? Ja bym sie chetnie przejechala. Podobno jest fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Osobiście wolę Como Chociaż dzisiaj to Garda też by podeszła. A najchętniej Genua, która coś ze mną zrobiła, pani Barrankowej tesz - ja chcę tam wrócić, a ona nieszczególnie... Ciekawe, ciekawe... A i tak pojedziemy w poniedziałek zresetować się do Karwieńskich Błot. Miało być bez ludziów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.06.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Kasiu - Małgoś dobrze prawi rzuć tu okiem, myślę ,ze cos fajnego znajdziesz http://www.bulgaria.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Kasiu, my dojedziemy do Ciebie, szkoda że nie teraz, naprawde chciałam, ale przecież całe lato przed nami, może zrobimy Ci w któryś weekend niespodziankę?? A do mnie to nie uderzyłaś jak się rozmnożyłam Małgosiu, jak znajdę jutro czas to rzucę fotki tych moich kaktusów, może coś Ci wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 W weekend to na pewno nie. Aniu, kaktusiki ladniutkie odchowane dlaczego nie? A jeszcze gdybys kiedys przyjechala z nimi na kawke... A moze ja sie w koncu zbiore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzień dobry Wyjazdy wakacyjne? oj jak ja Wam zazdraszczam... Odnośnie mojej parapetówki to może zdążę przed rozmnożeniem, potem to już tylko pieluchy i zupki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cześć Wiola, przed rozmnożeniem nie warto - będzie to, co z Anią, na własnej parapetówie się napić biedna nie mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 eeee z piciem to nie problem bo ja i teraz i potem nie pije. Wogle. Dam sie namówić na lampkę wina czy pół kufla piwa i tyle. Chyba już swoje w życiu wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To rób, kiedy Ci wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts