Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spoko, na pewno kiedys mi bedzie po drodze. Zobaczysz. 8)

no to nie ulega wątpliwości -w końcu do wiolasz trzeba będzie uderzyć jak się rozmnoży :)

To sie ucieszy dziewczyna. :lol: :lol: :lol:

no ba! :)

Malgos -jesteś globtroterką, więc może sie orientujesz... okazało sie ze niespodziewanie muszę wykorzystać urlop w lipcu (mialam we wrześniu). W zasadzie nie planowaliśmy zadnych wyjazdów -ew kilka dni gdzieś w Polsce (kasa....), ale teraz mąż ma ochotę na jakieś 7-dniowe last minute nad ciepłą wodą :roll: ... Przeglądam inet i w opcji All Inclusive można znaleźć coś ok 1200-1600zł/os.. ciekawam czy ta cena jest realna? czy można zamknąć się w 4 tys za 7dniowe wczasy dla 2 osób saamolotem? :-? (nigdy nie byłam na takiej zorganizowanej imprezie.. ani nawet samolotem nie leciałam :oops: )

ja nie jestem glotroterka ale za 2 tysie to chyba tylko Turcja, Tunezja i Egipt z a.i.

no to Grecja akurat jest:

http://www.wakacje.pl/oferty/grecja/portes-beach-1154,79.html?id_terminy=20664#reserv=0&id_terminy_wyjazdy=31000&id_okol=0&id_terminy=20664&id_warianty=0&id_warianty_a=0&id_okol_a=&id_terminy_a=0

z tym że w lipcu już cena 2 xtyle, np ale dla przykładu wam Last minute pokazałam, zamierzałabym "polować" na tydzień przed ew. wyjazdem :roll:

Tez mysle, ze za ta kase to Tunezja, Egipt, ale... zastanowcie sie, czy wytrzymacie tam w lipcu. Grecja tak samo. 45 stopni w cieniu, na zwiedzanie czlowiek nie ma sily... Ja bym pojechala, ale w kwietniu - maju najpozniej albo dopiero gdzies kolo pazdziernika. Usmazycie sie... :roll: :roll: :roll:

ewentualnie ja bym skoczyla do Kolobrzegu do Justynki. :wink:

w Kołobrzegu byłam w ub. roku -i NEVER AGAIN!!! było plus 15 -i lał deszcz, woda miała 10 stopni :o :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ale ja bym pojechala do SPA, a nie nad morze... Nad morze do jezdze do NY. :wink:

Fajne sa polnocne Wlochy tez - Tola kiedys pisala o wakacjach nad Jeziorem Garda - podobno sa fajne campingi.

A patrzylas na Bulgarie? Ja bym sie chetnie przejechala. Podobno jest fantastycznie.

Osobiście wolę Como :D :D Chociaż dzisiaj to Garda też by podeszła. A najchętniej Genua, która coś ze mną zrobiła, pani Barrankowej tesz - ja chcę tam wrócić, a ona nieszczególnie... Ciekawe, ciekawe...

A i tak pojedziemy w poniedziałek zresetować się do Karwieńskich Błot. Miało być bez ludziów!

Kasiu, my dojedziemy do Ciebie, szkoda że nie teraz, naprawde chciałam, ale przecież całe lato przed nami, może zrobimy Ci w któryś weekend niespodziankę??

A do mnie to nie uderzyłaś jak się rozmnożyłam :roll: :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Małgosiu, jak znajdę jutro czas to rzucę fotki tych moich kaktusów, może coś Ci wpadnie w oko :wink: