Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ufff, stres mi odpuszcza, zaczyna mi sie chciec spac - to chyba dobry znak. 8)

Maja, fajnie, ze sie pojawilas, a jesli jestes zrobiona na bostwo to juz w ogole super. :) Znam ja te irlandzkie upaly, oj znam. :lol:

walnij setkę i padniesz jak niemowle :wink:

Ufff, stres mi odpuszcza, zaczyna mi sie chciec spac - to chyba dobry znak. 8)

Maja, fajnie, ze sie pojawilas, a jesli jestes zrobiona na bostwo to juz w ogole super. :) Znam ja te irlandzkie upaly, oj znam. :lol:

walnij setkę i padniesz jak niemowle :wink:

Wlasnie sie zastanawiam nad piwkiem i / lub beherovka. :roll: :roll: :roll:

Nie pij ziółek przed snem :D

Masz racje. Pszenica zdrowsza i lepiej krew przeczysci. :wink:

I nereczki :D

Ooooo, nereczki potrzebuje czyscic. Lekarz mi kazal. :lol: :lol: :lol:

Wlasnie uswiadomilam mojego ucznia, ze na wszelkie problemy z pecherzem i nerkami najlepsze piwo. Ci Amerykanie zupelnie beznadziejni sa, podstawowych rzeczy o zyciu nie wiedza... :-?

Wystarczy kilka filmów obejrzeć. Ale czy to znaczy, że przeciętna inteligencja i duża masa to podstawa do budowy imperium?

Maja inne zalety - np. umiejetnosc przetrwania w trudnych warunkach. I tu - calkiem powaznie - nigdzie na swiecie nie widzialam jeszcze ludzi, nie z marginesu, bezdomnych, tylko niby "normalnie zyjacych" w takich warunkach jak w Stanach. 25 km od Las Vegas sa osiedla przyczep campingowych, w ktorych ludzie mieszkaja bez wody i elektrycznosci. W dzien +45, w nocy moze +8. To dla nich jest normalne. Duza spluwa na kojoty i heja... :-?

Za to do alkoholu maja zupelnie niepowazne podejscie. Boja sie go jak ognia. Powiedziec komus, ze jakis alkohol pomaga na cos grozi wyladowaniem w wariatkowie. Kiedys zemdlalam na fajerwerkach w tlumie i jak sie ocknelam, to pierwsza mysl - ale bym sie piwa napila... :lol: :lol: :lol: Od razu na mnie naskoczyli, ze sie odwodnie. :-? Jak mowie uczennicy - jedziesz do Peru, wez ze soba male butelki whisky albo czegos to nieeeeeeeeee, bo jej na zoladek alkohol szkodzi. No i wrocila... W piorniku, w polowie wycieczki. :-?