malka 02.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 klapkę w łapkę i trzasnij ją.. i będzie po sprawie ja much tez nie lubię wredna małpa Gratuluje 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 klapkę w łapkę i trzasnij ją.. i będzie po sprawie ja much tez nie lubię wredna małpa przeca to mucha z małej litery Małgosiu, dobrze, że już wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ufff, stres mi odpuszcza, zaczyna mi sie chciec spac - to chyba dobry znak. Maja, fajnie, ze sie pojawilas, a jesli jestes zrobiona na bostwo to juz w ogole super. Znam ja te irlandzkie upaly, oj znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ufff, stres mi odpuszcza, zaczyna mi sie chciec spac - to chyba dobry znak. Maja, fajnie, ze sie pojawilas, a jesli jestes zrobiona na bostwo to juz w ogole super. Znam ja te irlandzkie upaly, oj znam. walnij setkę i padniesz jak niemowle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ufff, stres mi odpuszcza, zaczyna mi sie chciec spac - to chyba dobry znak. Maja, fajnie, ze sie pojawilas, a jesli jestes zrobiona na bostwo to juz w ogole super. Znam ja te irlandzkie upaly, oj znam. walnij setkę i padniesz jak niemowle Wlasnie sie zastanawiam nad piwkiem i / lub beherovka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nie pij ziółek przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nie pij ziółek przed snem Masz racje. Pszenica zdrowsza i lepiej krew przeczysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nie pij ziółek przed snem Masz racje. Pszenica zdrowsza i lepiej krew przeczysci. I nereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nie pij ziółek przed snem Masz racje. Pszenica zdrowsza i lepiej krew przeczysci. I nereczki Ooooo, nereczki potrzebuje czyscic. Lekarz mi kazal. Wlasnie uswiadomilam mojego ucznia, ze na wszelkie problemy z pecherzem i nerkami najlepsze piwo. Ci Amerykanie zupelnie beznadziejni sa, podstawowych rzeczy o zyciu nie wiedza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wystarczy kilka filmów obejrzeć. Ale czy to znaczy, że przeciętna inteligencja i duża masa to podstawa do budowy imperium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja chyba chyba sobie ziółko strzelę, ale nie mam tonicu a nie chce mi się do sklepu smigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 z kranówą słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wystarczy kilka filmów obejrzeć. Ale czy to znaczy, że przeciętna inteligencja i duża masa to podstawa do budowy imperium? Maja inne zalety - np. umiejetnosc przetrwania w trudnych warunkach. I tu - calkiem powaznie - nigdzie na swiecie nie widzialam jeszcze ludzi, nie z marginesu, bezdomnych, tylko niby "normalnie zyjacych" w takich warunkach jak w Stanach. 25 km od Las Vegas sa osiedla przyczep campingowych, w ktorych ludzie mieszkaja bez wody i elektrycznosci. W dzien +45, w nocy moze +8. To dla nich jest normalne. Duza spluwa na kojoty i heja... Za to do alkoholu maja zupelnie niepowazne podejscie. Boja sie go jak ognia. Powiedziec komus, ze jakis alkohol pomaga na cos grozi wyladowaniem w wariatkowie. Kiedys zemdlalam na fajerwerkach w tlumie i jak sie ocknelam, to pierwsza mysl - ale bym sie piwa napila... Od razu na mnie naskoczyli, ze sie odwodnie. Jak mowie uczennicy - jedziesz do Peru, wez ze soba male butelki whisky albo czegos to nieeeeeeeeee, bo jej na zoladek alkohol szkodzi. No i wrocila... W piorniku, w polowie wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.06.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mi tam lekarz kazał pić piwo na nerki a jak miałam grypę żołądkową to kazał trochę wódki wypić co wieczór!!! i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Bo to mądry był człowiek, uczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A na przeziebienie najlepsza goraca whisky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 i z tej okazji idęsobie martini nalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A ja tego Franziskanera co go jeszcze na szczescie mam w lodowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To ja kicam po Ciechanka Gratulki za okrągłą stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ciechanka u nas nie ma. Ale na zlot sobie zakupie, tylko wyczaj, gdzie go dostac po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts