OK 02.06.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To ja Ci zakupię, jaki problem Krzyknij tylko, ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ojejej jak tu milo znowu pija ide po drina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pijom bo muszom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Polak ma tylko 2 okazje w roku, żeby się napić Imieniny i każdą inną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No to dziś jest każda inna, chyba że o czymś nie wiem Ale to bardzo dobra każda inna okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To ja Ci zakupię, jaki problem Krzyknij tylko, ile A jak myslisz? Od 12 do powiedzmy 2-3 w nocy... 6 to malo na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ojejej jak tu milo znowu pija ja tylko kaffkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Imieniny też są dzisiaj Tylko nie wiem, czyje Ale napić się można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To ja Ci zakupię, jaki problem Krzyknij tylko, ile A jak myslisz? Od 12 do powiedzmy 2-3 w nocy... 6 to malo na pewno. Kochana, nie mam pojęcia, jak masz spuścik Myśmy wczoraj na sabacie po 6 wypiły bez bólu od 6:30 do 11:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. To po kolei, czy losowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. To po kolei, czy losowo? Przy okazji mam inspiracje w razie posiadania potomstwa - Blandyna, Jaczemir i Mszczuja - ladna trojeczka by byla. Nie wiem, czy dam rade 17 piw wypic... To moze jednak losowo? A z tymi Ciechanami to nie bedziesz mi tego targac, daj spokoj... 6 piw to juz jest duzy ciezar, a wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. To po kolei, czy losowo? Przy okazji mam inspiracje w razie posiadania potomstwa - Blandyna, Jaczemir i Mszczuja - ladna trojeczka by byla. Nie wiem, czy dam rade 17 piw wypic... To moze jednak losowo? A z tymi Ciechanami to nie bedziesz mi tego targac, daj spokoj... 6 piw to juz jest duzy ciezar, a wiecej... Małgoś, mnie mama podrzuci - to mogę i krzynkę załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. To po kolei, czy losowo? Przy okazji mam inspiracje w razie posiadania potomstwa - Blandyna, Jaczemir i Mszczuja - ladna trojeczka by byla. Nie wiem, czy dam rade 17 piw wypic... To moze jednak losowo? A z tymi Ciechanami to nie bedziesz mi tego targac, daj spokoj... 6 piw to juz jest duzy ciezar, a wiecej... Małgoś, mnie mama podrzuci - to mogę i krzynkę załadować To sie jeszcze zastanowimy, dobra? Lepiej, zeby zostalo na kaca, niz zeby mialo zabraknac, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. To po kolei, czy losowo? Przy okazji mam inspiracje w razie posiadania potomstwa - Blandyna, Jaczemir i Mszczuja - ladna trojeczka by byla. Nie wiem, czy dam rade 17 piw wypic... To moze jednak losowo? A z tymi Ciechanami to nie bedziesz mi tego targac, daj spokoj... 6 piw to juz jest duzy ciezar, a wiecej... Małgoś, mnie mama podrzuci - to mogę i krzynkę załadować To sie jeszcze zastanowimy, dobra? Lepiej, zeby zostalo na kaca, niz zeby mialo zabraknac, nie? Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. To po kolei, czy losowo? Przy okazji mam inspiracje w razie posiadania potomstwa - Blandyna, Jaczemir i Mszczuja - ladna trojeczka by byla. Nie wiem, czy dam rade 17 piw wypic... To moze jednak losowo? A z tymi Ciechanami to nie bedziesz mi tego targac, daj spokoj... 6 piw to juz jest duzy ciezar, a wiecej... Małgoś, mnie mama podrzuci - to mogę i krzynkę załadować To sie jeszcze zastanowimy, dobra? Lepiej, zeby zostalo na kaca, niz zeby mialo zabraknac, nie? Święte słowa Z drugiej strony troche sie boje, ze tam sie wyspac nie bedzie jak i zeby nie przegiac za bardzo, bo potem w aucie moge byc nieteges... Ostatnio tak jechalam we Wloszech z gosciem, a to bylo tylko 140 km, myslalam, ze zejde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a co to Ciechan dobre ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. Blondyna!? to JA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. Blondyna!? to JA! Jęczmir - to mój Młody (razem z włosami obcieli mu poczucie humoru ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts