DarioAS 26.06.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam, bede serwowala mojito w ilosciach powalajacych i moze nawet kupie sobie fachowe szklanki... A nikt nie zauwazyl mojej wrozby w dzienniku?... ja bym obstawiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam, bede serwowala mojito w ilosciach powalajacych i moze nawet kupie sobie fachowe szklanki... A nikt nie zauwazyl mojej wrozby w dzienniku?... ja bym obstawiła... No wlasnie, to mi przypomina, ze trzeba to Lotto zalatwic. Malzon przed wyjazdem z KRK strzelil trojke (16 zlotych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 małgoś - natychmiast leć obstawić te liczby w lotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Niestety ale nie wolno mi pić alkoholu Ale pokibicuję Esperal zaszyty? Taaaa Można wydłubać .... a czy to czasem nie stan odmienny? Czyżby się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Niestety ale nie wolno mi pić alkoholu Ale pokibicuję Esperal zaszyty? Taaaa Można wydłubać .... a czy to czasem nie stan odmienny? Czyżby się stało?? Czy Wyscie powariowaly dziewczyny z tymi ciazami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam, bede serwowala mojito w ilosciach powalajacych i moze nawet kupie sobie fachowe szklanki... A nikt nie zauwazyl mojej wrozby w dzienniku?... ja bym obstawiła... No wlasnie, to mi przypomina, ze trzeba to Lotto zalatwic. Malzon przed wyjazdem z KRK strzelil trojke (16 zlotych ). to zawze parę piwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Niestety ale nie wolno mi pić alkoholu Ale pokibicuję Esperal zaszyty? Taaaa Można wydłubać .... a czy to czasem nie stan odmienny? Czyżby się stało?? Czy Wyscie powariowaly dziewczyny z tymi ciazami? Mi też to przyszło do głowy - tzn. ciąża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dobra passa zaczela sie w Vegas, gdzie wygral $27. Ale to on ma szczescie, ja nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Niestety ale nie wolno mi pić alkoholu Ale pokibicuję Esperal zaszyty? Taaaa Można wydłubać .... a czy to czasem nie stan odmienny? Czyżby się stało?? Czy Wyscie powariowaly dziewczyny z tymi ciazami? nie doczytałaś ostatniej strony komentarzy u Wiolasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Niestety ale nie wolno mi pić alkoholu Ale pokibicuję Esperal zaszyty? Taaaa Można wydłubać .... a czy to czasem nie stan odmienny? Czyżby się stało?? Czy Wyscie powariowaly dziewczyny z tymi ciazami? nie doczytałaś ostatniej strony komentarzy u Wiolasz?? Jeszcze tam nie dotarlam. Juz lece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 i już No... Kleska urodzaju na tym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 nie klęska urodzaju, tylko urodzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 nie klęska urodzaju, tylko urodzaj Na razie urodzaj, kleska moze byc pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Za dużo wypiłam mojito i nie jestem w temacie Przerwa jakowaś nastąpiła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Za dużo wypiłam mojito i nie jestem w temacie Przerwa jakowaś nastąpiła ... Witamy barmanke... Jak zwykle zaczelysmy o seksie rozmawiac i jego konsekwencjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Za dużo wypiłam mojito i nie jestem w temacie Przerwa jakowaś nastąpiła ... Witamy barmanke... Jak zwykle zaczelysmy o seksie rozmawiac i jego konsekwencjach. dobrze ujęte dla niektórych to są najpiękniejsze konsekwencje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Za dużo wypiłam mojito i nie jestem w temacie Przerwa jakowaś nastąpiła ... Witamy barmanke... Jak zwykle zaczelysmy o seksie rozmawiac i jego konsekwencjach. dobrze ujęte dla niektórych to są najpiękniejsze konsekwencje... Noooo... Fajne te konsekwencje, tylko tak dlugo na utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 i sporo nerwów czasem kosztują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 i sporo nerwów czasem kosztują... Kurcze, to chyba sie nie zdecyduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts