malgos2 02.06.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. Blondyna!? to JA! Jęczmir - to mój Młody (razem z włosami obcieli mu poczucie humoru ) Ale to jest Jaczemir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 pije martini ze spitem, i caly monitor musze wytrzec bo sie klei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. Blondyna!? to JA! Jęczmir - to mój Młody (razem z włosami obcieli mu poczucie humoru ) Ale to jest Jaczemir. oj malgos -nie wnikaj -chce mieć chłopak imieniny -niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 pije martini ze spitem, i caly monitor musze wytrzec bo sie klei A czemuz to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. Blondyna!? to JA! Jęczmir - to mój Młody (razem z włosami obcieli mu poczucie humoru ) Ale to jest Jaczemir. sie czepiasz a jakaś blondyna tam jest ?? hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 2 czerwca, imieniny obchodza: Blandyna, Efrem, Erazm, Eugeniusz, Florianna, Fotyn, Jaczemir, Marcelin, Maria, Marianna, Mikołaj, Mszczuja, Nicefor, Piotr, Racisław, Sadok i Trofima. Blondyna!? to JA! Jęczmir - to mój Młody (razem z włosami obcieli mu poczucie humoru ) Ale to jest Jaczemir. sie czepiasz a jakaś blondyna tam jest ?? hę Mszczuja to jednak moj faworyt dla corki. Juz sobie wyobrazam, jak Amerykanie sie pluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mszczuja to jednak moj faworyt dla corki. Juz sobie wyobrazam, jak Amerykanie sie pluja. a jakie jest zdrobnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mszczuja to jednak moj faworyt dla corki. Juz sobie wyobrazam, jak Amerykanie sie pluja. a jakie jest zdrobnienie? Mszczujka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mszczuja to jednak moj faworyt dla corki. Juz sobie wyobrazam, jak Amerykanie sie pluja. a jakie jest zdrobnienie? Mszczujka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mszczuja to jednak moj faworyt dla corki. Juz sobie wyobrazam, jak Amerykanie sie pluja. a jakie jest zdrobnienie? Mszczujka? Mszczujka - C.ujka! Daj dziecku spokoj!! Wystarczy, ze ja mialam przerabane w szkole...dzieci sa dosadne... Malka, gratuluje Olimpu!! Maja, tylko kochanica Zeusowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kochanica powiadasz dzieki za gratki ...tylko czemu tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Bo tu przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A Ty spadaj spać...po wczorajszej nocce należy Ci się odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Masz racje... Miesnie mnie wszystkie bola. Powoli stres odpuszcza... Chyba na druga komore jeszcze walne piwko i ide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.06.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kochanica powiadasz dzieki za gratki ...tylko czemu tu Bo mi sie od tych naszych upalow wszystko miesza Dzisiaj 26'C bylo...takiego lata w Eire to ja juz nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.06.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 HA!!!! 251 zaczelam.... i tym pieknym tanecznym ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kochanica powiadasz dzieki za gratki ...tylko czemu tu Bo mi sie od tych naszych upalow wszystko miesza Dzisiaj 26'C bylo...takiego lata w Eire to ja juz nie pamietam To sie pokrecilo, bo u nas 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam w środku nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja też sie melduje, ale nic więcej nie powiem bo to wątek pijacki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A bo to jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts