malgos2 03.06.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Malgos -kup sobie "zwykły' -wazne żeby mial termoobieg i grilla -po co Ci więcej? tak często z mikrofali korzystacie w ogóle? (PS mój ma funkcję "podgrzewanie" w 80 stopniach) Kasia, ja korzystam dosc czesto - akurat do podgrzewania wlasnie... Zobacze, jak bedzie z kasa, ale mam zle przeczucia. ja nawet nie mam ochoty liczyć ile mnie kuchnia będzie kosztowała dlatego póki co nie myślę Nie licz, bo jeszcze wiele razy mozesz zmienic koncepcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.06.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie licz, bo jeszcze wiele razy mozesz zmienic koncepcje. o to, to -moge tylko potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie licz, bo jeszcze wiele razy mozesz zmienic koncepcje. o to, to -moge tylko potwierdzić przyjdzie czas kupić to coś będę musiała wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie licz, bo jeszcze wiele razy mozesz zmienic koncepcje. o to, to -moge tylko potwierdzić przyjdzie czas kupić to coś będę musiała wybrać Justynko, ja to robie z pomoca ceneo. Wklepuje, na czym mi zalezy, ustawiam kolejnosc wedlug ocen i wybieram, na co mnie stac w tej chwili. Czasami to jest mylace, bo cena sie pokazuje jakas tam, a potem jak wchodzisz do sklepu to jest inna, ale przynajmniej pozwala sie to zorientowac w mozliwosciach i rzedach wielkosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie licz, bo jeszcze wiele razy mozesz zmienic koncepcje. o to, to -moge tylko potwierdzić przyjdzie czas kupić to coś będę musiała wybrać Justynko, ja to robie z pomoca ceneo. Wklepuje, na czym mi zalezy, ustawiam kolejnosc wedlug ocen i wybieram, na co mnie stac w tej chwili. Czasami to jest mylace, bo cena sie pokazuje jakas tam, a potem jak wchodzisz do sklepu to jest inna, ale przynajmniej pozwala sie to zorientowac w mozliwosciach i rzedach wielkosci. ja mam jakieś swoje typy i jak na razie się nie zmieniają a ceny spadają ponieważ wchodzą nowe modele a te starsze i tak mi się podobają bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie licz, bo jeszcze wiele razy mozesz zmienic koncepcje. o to, to -moge tylko potwierdzić przyjdzie czas kupić to coś będę musiała wybrać Justynko, ja to robie z pomoca ceneo. Wklepuje, na czym mi zalezy, ustawiam kolejnosc wedlug ocen i wybieram, na co mnie stac w tej chwili. Czasami to jest mylace, bo cena sie pokazuje jakas tam, a potem jak wchodzisz do sklepu to jest inna, ale przynajmniej pozwala sie to zorientowac w mozliwosciach i rzedach wielkosci. ja mam jakieś swoje typy i jak na razie się nie zmieniają a ceny spadają ponieważ wchodzą nowe modele a te starsze i tak mi się podobają bardziej Tez tak mam z niektorymi rzeczami, a z niektorymi wrecz przeciwnie - np. tak bylo z lodowka, ale i tak jestem zadowolona ze zmiany koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Justynko, ja to robie z pomoca ceneo. Wklepuje, na czym mi zalezy, ustawiam kolejnosc wedlug ocen i wybieram, na co mnie stac w tej chwili. Czasami to jest mylace, bo cena sie pokazuje jakas tam, a potem jak wchodzisz do sklepu to jest inna, ale przynajmniej pozwala sie to zorientowac w mozliwosciach i rzedach wielkosci. U mnie tak bylo ze zmywarką. Miałam wymarzony model z Whirlpoola -cena wynosiła 2,5-3,5tys, sprawdzałam średnio raz w tygodniu. Kiedyś wchodze, i co? jest za 1760zl od razu kupiłam! potem pół roku stała w pudle na korytarzu (teraz kosztuje 2-2,5 tys) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Justynko, ja to robie z pomoca ceneo. Wklepuje, na czym mi zalezy, ustawiam kolejnosc wedlug ocen i wybieram, na co mnie stac w tej chwili. Czasami to jest mylace, bo cena sie pokazuje jakas tam, a potem jak wchodzisz do sklepu to jest inna, ale przynajmniej pozwala sie to zorientowac w mozliwosciach i rzedach wielkosci. U mnie tak bylo ze zmywarką. Miałam wymarzony model z Whirlpoola -cena wynosiła 2,5-3,5tys, sprawdzałam średnio raz w tygodniu. Kiedyś wchodze, i co? jest za 1760zl od razu kupiłam! potem pół roku stała w pudle na korytarzu (teraz kosztuje 2-2,5 tys) Niestety ja tak przegapilam lodowke, ktora najpierw kosztowala 2000, potem 1600, potem 1400... a teraz 2400. No ale moja czarnulka i tak lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Justynko, ja to robie z pomoca ceneo. Wklepuje, na czym mi zalezy, ustawiam kolejnosc wedlug ocen i wybieram, na co mnie stac w tej chwili. Czasami to jest mylace, bo cena sie pokazuje jakas tam, a potem jak wchodzisz do sklepu to jest inna, ale przynajmniej pozwala sie to zorientowac w mozliwosciach i rzedach wielkosci. U mnie tak bylo ze zmywarką. Miałam wymarzony model z Whirlpoola -cena wynosiła 2,5-3,5tys, sprawdzałam średnio raz w tygodniu. Kiedyś wchodze, i co? jest za 1760zl od razu kupiłam! potem pół roku stała w pudle na korytarzu (teraz kosztuje 2-2,5 tys) to super!!! ja zanim nie będę pewna jkie chcę meble do kuchni to sprzętu nie kupię. pierwsza będzie pralka do gospodarczego. a agd do kuchni jak już fronty ostatecznie wybierzemi i ilość szafek ... jak na razie kuchnię zostawiamy na koniec ... tzn priorytet to łazienki i podłogi w całym domu, materac do sypialni, tv do salonu no i może lodówka ... a reszta jak kasa zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 03:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kochani... http://img60.imageshack.us/img60/7739/jpg40393474044807.jpg Oraz... http://img199.imageshack.us/img199/876/tiananmen4469118.jpg Dzisiaj w Krakowie bedzie dym. Szczesliwe nie wszyscy oficjele tu przyjezdzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Cześć Ja pamietam jeden czołg i tak sobie stał. ALe miałam wtedy 11 lat i jakoś nikt mi nie tłumaczył o co chodzi. nie miałam rodziny w opozycji, ani nikt nawet ze znajomych w więzieniu nie siedział wiec jakoś mnie ta data mnie wzrusza za bardzo. WIem teraz o co chodzi, ale nie podchodzę do tego z sentymentem czy wielką radością. No nie wiem, za młoda i głupia jestem?WIecie z czym mi się tamte czasy kojarzą? Ze wspaniałym dzieciństwem, wakacjami na wsi u babci i dziadka, lasem, jagodami...Pamiętam jedną rzecz, której nie rozumiałam: kiedy przyjeżdżał do nas wujek z Wawy i dostawał zapasy schabu, szynki i kiełbasy od nas. Nie mogłam pojąć, jak można nie jeść miesa na obiad bo nie ma w sklepie i takie tam.. Sorki, bo mam głupie skojarzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Czesc. No to u mnie bylo zupelnie odwrotnie, a z tych wyborow ciagle pamietam plakaty Jana Rokity i Jozefy Hennelowej. A czolg jest z Placu Tian'anmen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 O czołgu wiemU nas był tylko jeden w miasteczku i był atrakcją dzieciaków Małgoś, przecież też starsza nie byłaś. Aż tak polityka Cie interesowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Interesowala moich rodzicow to i interesowala mnie. Oczywiscie dziecko ma ograniczona mozliwosc percepcji, ale Joanne Szczepkowska w telewizji pamietam jako zywo i te plakaty i to, ze wreszcie moi rodzice poszli na wybory. Wczesniej nigdy nie chodzili.... I Gazete Wyborcza, ktora sie pojawila i te ulge, ze to gowno sie konczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Interesowala moich rodzicow to i interesowala mnie. Oczywiscie dziecko ma ograniczona mozliwosc percepcji, ale Joanne Szczepkowska w telewizji pamietam jako zywo i te plakaty i to, ze wreszcie moi rodzice poszli na wybory. Wczesniej nigdy nie chodzili.... I Gazete Wyborcza, ktora sie pojawila i te ulge, ze to gowno sie konczy. i ja pamiętam... bardzo dobrze pamietam Miodowicza , Wałęsę i Mazowieckiego, pamietam mame ,która płakala, ale inaczej niż w grudniu ''81... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Interesowala moich rodzicow to i interesowala mnie. Oczywiscie dziecko ma ograniczona mozliwosc percepcji, ale Joanne Szczepkowska w telewizji pamietam jako zywo i te plakaty i to, ze wreszcie moi rodzice poszli na wybory. Wczesniej nigdy nie chodzili.... I Gazete Wyborcza, ktora sie pojawila i te ulge, ze to gowno sie konczy. i ja pamiętam... bardzo dobrze pamietam Miodowicza , Wałęsę i Mazowieckiego, pamietam mame ,która płakala, ale inaczej niż w grudniu ''81... Dzień dobry A moja mama sie cieszyla podwojnie, bo to jej urodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Najlepszego dla mamy dlaczego ja we własne urodziny jakoś się nie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Malka - nie wiem, ja tez sie slabo ciesze ostatnio. Moze to szok po zmianie pierwszej cyferki. Mam prezent dla mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 mnie się cyferka zmieniła już jakis czas temu, teraz mam stracha przed kolejną zmianą liczb dziesiętnych :lol: co masz dla mamy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kupilam jedwabny szal w monnari, tak jak wymyslila Justyna, w bardzo ladnych modnych kolorach fuksji i pomaranczu. Sliczny. Bedziemy pic jak skoncze pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts