Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bedziemy pic jak skoncze pracowac. 8)

skończyłaś? :)

Co do 4.06.1989 to miałam 10 lat i jedyne co pamiętam, to ze brat (miał wtedy 18 lat) poszedł na swoje 1-wsze w życiu wybory, i miał całą kupę solidarnościowych ulotek, i naklejkę solidarnościową "w samo południe" nad łóżkiem :) pamietam, że mi się nie podobała bo była małokolorowa.

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś - teraz pozaśmiecam Twoje komenty

Mam fotkę tekstu, tyle,że jest nieczytelny, macie sposoby by wyostrzyć obraz zdjęcia, da sie to w ogóle zrobić ??

Dziękuję za uwagę, czekam na propozycje co z tym fantm zrobić

no poważna Małgoś, bardzo poważna, może ocalić mnie przed zniknięciem z Foruma na jakieś trzy tygodnie :wink:

Baranku - Ty nie jesteś stary, poprostu urodzony wcześniej.....

jak ja chcialam iść na TAMTE wybory ...

Bo ja to jestem z projektu "100 000 dzieci na 1000 lecie państwa polskiego", żeby zapełnić 1000 szkół "tysiąclatek" :D

Na szczęście znam kilka jeszcze wcześniejszych... I też się nieźle trzymają :D :D :D

a Twoja "tysiaclatka" miała schron ?

Moja nie... Ale za to po moim blokiem model "późny gomułka", w którym mieszkają moi rodzice, w piwnicy jest zadżebisty schron z potężnymi dzwiami i prawdziwą ręczną maszyną do oczyszczania powietrza. I to do dziś stoi!

To doopa a nie tysiąclatka

a schron w bloku rodziców to czad.... i dobrze,że stoi , bo nie znamy dnia ,ani godziny.... :wink:

Chociaż, jak tak sobie pomyślę, to na podwórku były takie tajemniczye grzybki... To może schron był, ale w latach 70. to gdyby tak ganiać po urządzeniach związanych z obronnością kraju, to wiesz... Mógł być, mógł być...

I faktycznie, z Brygadą się rąbłęm. Koncert "Perfect-Maanam-Kryzys" (co za skład :wink: ) był jakoś przed wakacjami 1981. I to mógł być jeden z ostatnich koncertów Kryzysu...

Glacę sypię sypkim betonem :D :D :D

Chociaż, jak tak sobie pomyślę, to na podwórku były takie tajemniczye grzybki... To może schron był, ale w latach 70. to gdyby tak ganiać po urządzeniach związanych z obronnością kraju, to wiesz... Mógł być, mógł być...

I faktycznie, z Brygadą się rąbłęm. Koncert "Perfect-Maanam-Kryzys" (co za skład :wink: ) był jakoś przed wakacjami 1981. I to mógł być jeden z ostatnich koncertów Kryzysu...

Glacę sypię sypkim betonem :D :D :D

bogu dzięki,ze nie wapnem gaszonym :lol:

spadam do tych fotek....muszę rozgryźć te teksty...no muszę :evil: