kachna28 04.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Bedziemy pic jak skoncze pracowac. skończyłaś? Co do 4.06.1989 to miałam 10 lat i jedyne co pamiętam, to ze brat (miał wtedy 18 lat) poszedł na swoje 1-wsze w życiu wybory, i miał całą kupę solidarnościowych ulotek, i naklejkę solidarnościową "w samo południe" nad łóżkiem pamietam, że mi się nie podobała bo była małokolorowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jeszcze nie skonczylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Małgoś - teraz pozaśmiecam Twoje komenty Mam fotkę tekstu, tyle,że jest nieczytelny, macie sposoby by wyostrzyć obraz zdjęcia, da sie to w ogóle zrobić ?? Dziękuję za uwagę, czekam na propozycje co z tym fantm zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Wyslij mi mailem, to zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Wyslij mi mailem, to zobacze. obyś coś zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Wyslij mi mailem, to zobacze. obyś coś zobaczyła Na razie niczego nie dostalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a może teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Mam, sprawa dosc powazna. Moment, tylko lekcje skoncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.06.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 I pomyśleć, drogie młódki, że ja wtedy właśnie kończyłem studia... Konkretnie zaś magisterke pisałem... Wapniactwo to rodzaj zwyrodnienia organizmu Na szczęście w wielu wypadkach bezbolesny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no poważna Małgoś, bardzo poważna, może ocalić mnie przed zniknięciem z Foruma na jakieś trzy tygodnie Baranku - Ty nie jesteś stary, poprostu urodzony wcześniej..... jak ja chcialam iść na TAMTE wybory ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Bo ja to jestem z projektu "100 000 dzieci na 1000 lecie państwa polskiego", żeby zapełnić 1000 szkół "tysiąclatek" Na szczęście znam kilka jeszcze wcześniejszych... I też się nieźle trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Bo ja to jestem z projektu "100 000 dzieci na 1000 lecie państwa polskiego", żeby zapełnić 1000 szkół "tysiąclatek" Na szczęście znam kilka jeszcze wcześniejszych... I też się nieźle trzymają a Twoja "tysiaclatka" miała schron ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Moja nie... Ale za to po moim blokiem model "późny gomułka", w którym mieszkają moi rodzice, w piwnicy jest zadżebisty schron z potężnymi dzwiami i prawdziwą ręczną maszyną do oczyszczania powietrza. I to do dziś stoi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Moja nie... Ale za to po moim blokiem model "późny gomułka", w którym mieszkają moi rodzice, w piwnicy jest zadżebisty schron z potężnymi dzwiami i prawdziwą ręczną maszyną do oczyszczania powietrza. I to do dziś stoi! To doopa a nie tysiąclatka a schron w bloku rodziców to czad.... i dobrze,że stoi , bo nie znamy dnia ,ani godziny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Chociaż, jak tak sobie pomyślę, to na podwórku były takie tajemniczye grzybki... To może schron był, ale w latach 70. to gdyby tak ganiać po urządzeniach związanych z obronnością kraju, to wiesz... Mógł być, mógł być... I faktycznie, z Brygadą się rąbłęm. Koncert "Perfect-Maanam-Kryzys" (co za skład ) był jakoś przed wakacjami 1981. I to mógł być jeden z ostatnich koncertów Kryzysu... Glacę sypię sypkim betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 TRALALA TRALALA252!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Chociaż, jak tak sobie pomyślę, to na podwórku były takie tajemniczye grzybki... To może schron był, ale w latach 70. to gdyby tak ganiać po urządzeniach związanych z obronnością kraju, to wiesz... Mógł być, mógł być... I faktycznie, z Brygadą się rąbłęm. Koncert "Perfect-Maanam-Kryzys" (co za skład ) był jakoś przed wakacjami 1981. I to mógł być jeden z ostatnich koncertów Kryzysu... Glacę sypię sypkim betonem bogu dzięki,ze nie wapnem gaszonym spadam do tych fotek....muszę rozgryźć te teksty...no muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Siem upilam. Malka, troche mi sie udalo poprawic w photoshopie, ale niewiele. Wysle Ci zaraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Też się upiję, jeśli coś odczytam z tych fotek, co mi je poprawiłaś z radości się upiję oczywiście no to ide zobaczyć , czy będę dziś trzeźwa, czy nie ide....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kasia, malzowi je jeszcze wyslalam, on jest dobry w photoshopie, jak nie da rady, to znaczy, ze nic sie nie da zrobic. Cierpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts