wiolasz 05.06.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ja byłam i ciągle zaglądam, ale co, sama do siebie mam pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie mam nic lepszego do roboty, tylko zaległości na wewątku nadrabiać No, aleście się przejechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie mam nic lepszego do roboty, tylko zaległości na wewątku nadrabiać No, aleście się przejechały Smy sie przejechaly jesli chodzi o scislosc, to Ty mnie zmylilas, wis? A to na tej stronie jeszcze jest, nie rob scen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Paskudny, fatalny, odrażający, zły, wstętny, nieznośny, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie mam nic lepszego do roboty, tylko zaległości na wewątku nadrabiać No, aleście się przejechały Smy sie przejechaly jesli chodzi o scislosc, to Ty mnie zmylilas, wis? A to na tej stronie jeszcze jest, nie rob scen. Ja nic nie pamiętam, kiedy to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Paskudny, fatalny, odrażający, zły, wstętny, nieznośny, hej o cokamon ? mamy wyjaśniac znaczenie słów, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie mam nic lepszego do roboty, tylko zaległości na wewątku nadrabiać No, aleście się przejechały Smy sie przejechaly jesli chodzi o scislosc, to Ty mnie zmylilas, wis? A to na tej stronie jeszcze jest, nie rob scen. Ja nic nie pamiętam, kiedy to było? No w Dymie, w Krakowie. Czy w tym towarzystwie tylko ja zachowuje pamiec podczas picia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie mam nic lepszego do roboty, tylko zaległości na wewątku nadrabiać No, aleście się przejechały Smy sie przejechaly jesli chodzi o scislosc, to Ty mnie zmylilas, wis? A to na tej stronie jeszcze jest, nie rob scen. Ja nic nie pamiętam, kiedy to było? No w Dymie, w Krakowie. Czy w tym towarzystwie tylko ja zachowuje pamiec podczas picia? A Dym to która knajpa była? Małgoś, jakbym miała pamiętać wszystkie rozmowy prowadzone przy piwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie mam nic lepszego do roboty, tylko zaległości na wewątku nadrabiać No, aleście się przejechały Smy sie przejechaly jesli chodzi o scislosc, to Ty mnie zmylilas, wis? A to na tej stronie jeszcze jest, nie rob scen. Ja nic nie pamiętam, kiedy to było? No w Dymie, w Krakowie. Czy w tym towarzystwie tylko ja zachowuje pamiec podczas picia? A Dym to która knajpa była? Małgoś, jakbym miała pamiętać wszystkie rozmowy prowadzone przy piwie... No widzisz, a ja pamietam. Dym to byla ta, w ktorej piwo tylko pilismy, kolo kosciola. Ale widze, ze sie do bledu za cholere przyznac nie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Paskudny, fatalny, odrażający, zły, wstętny, nieznośny, hej o cokamon ? mamy wyjaśniac znaczenie słów, czy co Nie, to było do stwiedzenia o niedobrym dniu, tylko w międzyczasie się tu tak zaroiło, że się oderwało od macierzy albo kontekstu Malka, wieczorem dzisiaj dopiero nasz grafik spróbuje poczarować, popodciągać i popodostrzać. Zobaczymy, co zdziała, wyślę jak dostanę od niego. Przy okazji będziesz miała przegląd ukrytych talentów graficznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie mam nic lepszego do roboty, tylko zaległości na wewątku nadrabiać No, aleście się przejechały Smy sie przejechaly jesli chodzi o scislosc, to Ty mnie zmylilas, wis? A to na tej stronie jeszcze jest, nie rob scen. Ja nic nie pamiętam, kiedy to było? No w Dymie, w Krakowie. Czy w tym towarzystwie tylko ja zachowuje pamiec podczas picia? A Dym to która knajpa była? Małgoś, jakbym miała pamiętać wszystkie rozmowy prowadzone przy piwie... No widzisz, a ja pamietam. Dym to byla ta, w ktorej piwo tylko pilismy, kolo kosciola. Ale widze, ze sie do bledu za cholere przyznac nie chcesz. Kontekst mi przypomnij, bo jak się mam bez niego do błędu przyznać - w życiu, nawet po pijaku nie twierdziłabym, że Wersal to LXVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Malka, wszystko zrobimy, zebys z Forum nie znikala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zaangażowanie odpowiednich sił i środków i rzucenie ich na odcinek malkowego problemu powinno przynieść zadowalające rezultaty w dającym się przewidzieć horyzoncie czasowym UFFFFF A może to był swojski Kaziemierz Wielki? Zaraz tam Ludwik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie mam nic lepszego do roboty, tylko zaległości na wewątku nadrabiać No, aleście się przejechały Smy sie przejechaly jesli chodzi o scislosc, to Ty mnie zmylilas, wis? A to na tej stronie jeszcze jest, nie rob scen. Ja nic nie pamiętam, kiedy to było? No w Dymie, w Krakowie. Czy w tym towarzystwie tylko ja zachowuje pamiec podczas picia? A Dym to która knajpa była? Małgoś, jakbym miała pamiętać wszystkie rozmowy prowadzone przy piwie... No widzisz, a ja pamietam. Dym to byla ta, w ktorej piwo tylko pilismy, kolo kosciola. Ale widze, ze sie do bledu za cholere przyznac nie chcesz. Kontekst mi przypomnij, bo jak się mam bez niego do błędu przyznać - w życiu, nawet po pijaku nie twierdziłabym, że Wersal to LXVI A byl Ludwik 56? Nie, twierdzilas, ze XVI kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zaangażowanie odpowiednich sił i środków i rzucenie ich na odcinek malkowego problemu powinno przynieść zadowalające rezultaty w dającym się przewidzieć horyzoncie czasowym UFFFFF A może to był swojski Kaziemierz Wielki? Zaraz tam Ludwik... jeeeee niech lud wielbi Barranka jednego i wszystkich grafików swiata Alleluja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie mam nic lepszego do roboty, tylko zaległości na wewątku nadrabiać No, aleście się przejechały Smy sie przejechaly jesli chodzi o scislosc, to Ty mnie zmylilas, wis? A to na tej stronie jeszcze jest, nie rob scen. Ja nic nie pamiętam, kiedy to było? No w Dymie, w Krakowie. Czy w tym towarzystwie tylko ja zachowuje pamiec podczas picia? A Dym to która knajpa była? Małgoś, jakbym miała pamiętać wszystkie rozmowy prowadzone przy piwie... No widzisz, a ja pamietam. Dym to byla ta, w ktorej piwo tylko pilismy, kolo kosciola. Ale widze, ze sie do bledu za cholere przyznac nie chcesz. Kontekst mi przypomnij, bo jak się mam bez niego do błędu przyznać - w życiu, nawet po pijaku nie twierdziłabym, że Wersal to LXVI A byl Ludwik 56? Nie, twierdzilas, ze XVI kochana. Małgoś, XVI też - tyle mogłam twierdzić Jeśli zrozumiałaś coś więcej, to za dużo Paulanera Miało być L.XVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie mam nic lepszego do roboty, tylko zaległości na wewątku nadrabiać No, aleście się przejechały Smy sie przejechaly jesli chodzi o scislosc, to Ty mnie zmylilas, wis? A to na tej stronie jeszcze jest, nie rob scen. Ja nic nie pamiętam, kiedy to było? No w Dymie, w Krakowie. Czy w tym towarzystwie tylko ja zachowuje pamiec podczas picia? A Dym to która knajpa była? Małgoś, jakbym miała pamiętać wszystkie rozmowy prowadzone przy piwie... No widzisz, a ja pamietam. Dym to byla ta, w ktorej piwo tylko pilismy, kolo kosciola. Ale widze, ze sie do bledu za cholere przyznac nie chcesz. Kontekst mi przypomnij, bo jak się mam bez niego do błędu przyznać - w życiu, nawet po pijaku nie twierdziłabym, że Wersal to LXVI A byl Ludwik 56? Nie, twierdzilas, ze XVI kochana. Małgoś, XVI też - tyle mogłam twierdzić Jeśli zrozumiałaś coś więcej, to za dużo Paulanera Miało być L.XVI Dobra, dobra, nie zapieraj sie. Duch to tez pamieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dobra, dobra, nie zapieraj sie. Duch to tez pamieta. Właśnie widziałam, że słabo Poza tym to chyba w 3P było, nie w Dymie Zresztą, jeśli się upierałam, to przy XV, nie XVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zaangażowanie odpowiednich sił i środków i rzucenie ich na odcinek malkowego problemu powinno przynieść zadowalające rezultaty w dającym się przewidzieć horyzoncie czasowym UFFFFF A może to był swojski Kaziemierz Wielki? Zaraz tam Ludwik... jeeeee niech lud wielbi Barranka jednego i wszystkich grafików swiata Alleluja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POczekajmy na efekty nie chwaląc dnia przed zachodem a barranków przed mejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dobra, dobra, nie zapieraj sie. Duch to tez pamieta. Właśnie widziałam, że słabo Poza tym to chyba w 3P było, nie w Dymie Zresztą, jeśli się upierałam, to przy XV, nie XVI To bylo w Dymie na 100 tysiecy procent i akurat nie wszystko widzisz. XV czy XVI, nie ten byl co trzeba tak czy owak. Na szczescie z reszta mialysmy racje, bo juz bym sie w ogole pociela. Ufffff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts