malgos2 05.06.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Bardzo Maaaaaaaaaaałgoś !! Po wielu, wielu miesiącach Twoja strona internetowa uszczęśliwiła mojego męża !!! Po wielu wielu miesiącach pytań : "Kochanie, ale jaki chcesz miec ten kominek ?" oraz podtykania pod dziób najróżniejszych realizacjia : szklo, metal, kamień, plastik, wełna i co tylko można sobie wyobrazić. W końcu. Nareszcie. Mój mąż powiedził : Tak !!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie wiesz jak poprawiłaś stosunki międzyludzkie w moim małżeństwie ! Małż chce kamień na kominku. A ponieważ kominek jest tubą więc Twoja praca go uszczęśliwi :) Bardzo mi milo. W dodatku to mozna (nawet trzeba, co by sie nie zniszczylo potem) zrobic na samiutkim koncu, jak juz wszystko bedzie gotowe dookola. I sie wreszcie nagadamy. Baranku - widzisz. Moze dzieki Neferce zaczce przyjezdzac do Wawy czesciej. Juz ja Wam pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Tak też dedukował mój małż :) Ale się nagadamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zajefajnie. Musze chlopa pogonic, zeby szybciej przyjechal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ale o jakim kominku mowa? pokażcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zajefajnie. Musze chlopa pogonic, zeby szybciej przyjechal. Spoko ja jeszcze muszę te kominek obudować - momencik ALe cieszę się jak głupi dzwonkiem - to będzie pierwszy "muratorowy" domek w Waszych rękach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Właśnie przyszedł mi do głowy głupi pomysł - może ściana w kuchni pomiędzy szafkami ? hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ale o jakim kominku mowa? pokażcie O tym : http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZtjYNmvbiI/AAAAAAAABSA/eKONToAM1mw/s512/IMG_1103.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ale o jakim kominku mowa? pokażcie O tym : http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZtjYNmvbiI/AAAAAAAABSA/eKONToAM1mw/s512/IMG_1103.JPG i jak on ma w efekcie wyglądac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zajefajnie. Musze chlopa pogonic, zeby szybciej przyjechal. Spoko ja jeszcze muszę te kominek obudować - momencik ALe cieszę się jak głupi dzwonkiem - to będzie pierwszy "muratorowy" domek w Waszych rękach ? Pierwszy. Nawet powiedzialabym, ze pierwszy na polskiej ziemi, jesli nie liczyc kilku kosciolow. Nie no, jasne, obudowuj sobie spokojnie. Gdybys byla zdecydowana, co chcesz i gdybys akurat miala malarzy pod reka to by sie im od razu powiedzialo, czym to machnac najpierw. Pospiechu nie ma. Mysl tam sobie spokojnie, kombinuj. Ciesze sie, ze Ci spasowalo. Bedziesz pionierka na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 hejka ja konstruktywną krytykę lubię i nawet polecam ale...żeby tak po emerycie za jedno przewinienie (nieobecność), po wyleniałych plecach jeździć....eeeee Pozdrawiam serdecznie i buziaki przesyłam dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Oj, nagrabiles sobie... Ale fajnie, ze jestes i ze bedziesz. O ile bedziesz, a nie tylko mowisz, ze bedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 wow, to ja czekam na efekty.... no i oczywiscie moje nogi od stolu tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 wow, to ja czekam na efekty.... no i oczywiscie moje nogi od stolu tez No, ja mysle. Nogi sie idealnie nadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Heloł. Mam cos dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 co na tyn psyklod?? na krakow chyba we wtorek psylecem hotel mom 600m do wynegocjowania.. i jakies 1 tys metrow ulubiencow mych desek bar tfu lineckich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 co na tyn psyklod?? na krakow chyba we wtorek psylecem hotel mom 600m do wynegocjowania.. i jakies 1 tys metrow ulubiencow mych desek bar tfu lineckich... A nic, to jak bedziesz we wtorek to Ci dam. Wtorek mi pasuje idealnie. To ten hotel w Hucie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 niee w hucie jakis kolo ma okolo 40 m... zrobie co mi ta i byde blisko ciebie coscie u rasi nabazgraly bo sie lacha ze zczerwienieje jak tam dotrę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 niee w hucie jakis kolo ma okolo 40 m... zrobie co mi ta i byde blisko ciebie coscie u rasi nabazgraly bo sie lacha ze zczerwienieje jak tam dotrę??? To mnie niezmiernie cieszy. O Tobie nic nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pierwszy. Nawet powiedzialabym, ze pierwszy na polskiej ziemi, jesli nie liczyc kilku kosciolow. Nie no, jasne, obudowuj sobie spokojnie. Gdybys byla zdecydowana, co chcesz i gdybys akurat miala malarzy pod reka to by sie im od razu powiedzialo, czym to machnac najpierw. Pospiechu nie ma. Mysl tam sobie spokojnie, kombinuj. Ciesze sie, ze Ci spasowalo. Bedziesz pionierka na Forum. ZAJEBIASZCZO - uwielbiam być pionierką :) Duch też mi jakąś pionierską metodę szykuje Kochaaaaaaaaaam :) Ale wiesz, że potem się od zleceń nie uwolnisz ? hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts