DarioAS 26.06.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 ale to tylko czasami... na każdego się człowiek czasem zdenerwuje a jak już będziesz mieć to dzieciątko, to sama zobaczysz jaka miłość w Tobie zapłonie.. tego nie opisze się słowami, tylko trzeba poczuć, żaden mąż i nikt inny tego nie zastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja tam mam jedną konsekekwencję i jak dla mnie w zupełności wystarczy Małgoś, wyspałaś się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 ale to tylko czasami... na każdego się człowiek czasem zdenerwuje a jak już będziesz mieć to dzieciątko, to sama zobaczysz jaka miłość w Tobie zapłonie.. tego nie opisze się słowami, tylko trzeba poczuć, żaden mąż i nikt inny tego nie zastąpi coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Wyspalam sie w miare... Ale ja to bym mogla caly dzien spac. Nigdy nie mam dosc snu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Wyspalam sie w miare... Ale ja to bym mogla caly dzien spac. Nigdy nie mam dosc snu. przeca to nie zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Wyspalam sie w miare... Ale ja to bym mogla caly dzien spac. Nigdy nie mam dosc snu. przeca to nie zima... Ale cisnienie 90 / 60. I kawki brak pod reka dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Wyspalam sie w miare... Ale ja to bym mogla caly dzien spac. Nigdy nie mam dosc snu. przeca to nie zima... Ale cisnienie 90 / 60. I kawki brak pod reka dobrej. takie jak moje a kawa teraz mi nie smakuje fajnie się tak chodzi po ścianach??? nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Wyspalam sie w miare... Ale ja to bym mogla caly dzien spac. Nigdy nie mam dosc snu. przeca to nie zima... Ale cisnienie 90 / 60. I kawki brak pod reka dobrej. takie jak moje a kawa teraz mi nie smakuje fajnie się tak chodzi po ścianach??? nie?? Fajnie, fajnie. No ale zawsze lepiej za niskie niz za wysokie. Tak sie pocieszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 nie wiem, jak to jest mieć za wysokie... wiem na pewno, że teraz nie podoba mi się ścinanie w nogach jak wstaję, albo wchodzę z pokoju do pokoju, a jeszcze bardziej ten częsty brak powietrza w płucach... czuję sie normalnie nie dotleniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Malgos, zyjesz ? Jakbys jechala na plaze to subway A i wysiadz na Gaston , nastepny przystanek za Broad Channel i schody na prawo - po lewo sa Projekty choc my tam grasowalysmy w zeszlym roku z Olencja ( raz nawet sie zgubilysmy w nocy) i jakos uszlysmy z zyciem - bylo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no, kurczę poszła se gdzieś przecież to jeszcze nie ta godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no, kurczę poszła se gdzieś przecież to jeszcze nie ta godzina Spoko, jeszcze zyje. Mysle o plazy na sobote, ale tez mnie kusi wycieczka promem do IKEI na Red Hook. Tzn. nie do Ikei, ale chodzi o ten darmowy prom. Podobno sa tam fajne knajpy. A dzisiaj pojde sobie, ale dopiero jak juz Wy bedziecie spaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no, ja już właśnie idę... ciężki dzień mam za sobą, pora odpocząć nie możesz i promu i plaży w jeden dzień załatwić?? tak byłoby najlepiej, bo i tego szkoda i tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no, ja już właśnie idę... ciężki dzień mam za sobą, pora odpocząć nie możesz i promu i plaży w jeden dzień załatwić?? tak byłoby najlepiej, bo i tego szkoda i tego To troche nie po drodze niestety jedno z drugim. Tak tu jest, ze jak czegos nie zaplanujesz i z premedytacja nie wstaniesz rano i nie zrobisz, to potem caly dzien Ci przelatuje przez palce. Tak jak mi dzisiaj. Ja az tak bardzo za plaza nie przepadam, ale malzon jak nie pojdziemy, to bedzie w niebo patrzyl i caly weekend narzekal, ze lato stracone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.06.2008 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No tak, teraz to juz nawet Red Hook sie zrobilo kultowe ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No tak, teraz to juz nawet Red Hook sie zrobilo kultowe ........ Kultowe jako jedno z najtrudniej dostepnych miejsc na Brooklynie. Moze w koncu poplyne i zdam relacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To tylko ja i Olga będziemy tu bezdzietne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No, prędzej ja i Małgoś Tobie raczej szybko wróżę Kiedy planujesz przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 planuję około października -a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.06.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 planuję około października -a co? wiesz, ja sie przeprowadziłam w listopadzie, a w grudniu... na sylwestra już mi brzuch rosnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts