malka 06.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 która (czyja ) mina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ducha. Nie wiem, co ma znaczyc " ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 bo mykanie z foruma nie jest fajne... ja też mykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ciebie to rozumiem, ale... To zalezy gdzie sie myka. Ja tez powinnam myknac, ale spac mi sie chce i malo efektywna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 no to może nie powinnam myśleć gdzie Duch mykał, że taki zasmucony ja mam jutro dwa egzaminy, więc cel mojego mykania jest jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Oj biedna. Egzaminy to kila straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Oj biedna. Egzaminy to kila straszna. niekoniecznie .... zależy u kogo się zdaje ... .... ale przyznać trzeba, że egzamin to egzamin ... ma swoje prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kasia....jak się starej babie zachciało przebranżawiać, to tak już jest a to Ty się psychicznie zmęczyłaś!? Niektorzy intelektem dzialaja, nie tylko scierka i mopem. Malgos -jakieś insynuacje? ja też pracuję "umysłowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kasia, mam dzisiaj za malo sily na insynuacje. Cze Gwozdziku, dawno Cie nie bylo. Egzamin to egzamin - po fakcie niektore nawet milo wspominam, ale czasami wlasnie im fajniejszy profesor tym wiekszy stres, ze sie go zawiedzie. Staram sie to zawsze traktowac jak intelektualna rozmowe, ale i tak co czlowiek magnezu straci przy okazji to jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kasia....jak się starej babie zachciało przebranżawiać, to tak już jest a to Ty się psychicznie zmęczyłaś!? Niektorzy intelektem dzialaja, nie tylko scierka i mopem. Malgos -jakieś insynuacje? ja też pracuję "umysłowo" nie denerwuj się kachna ... bo malgos2 czasami ma takie "betonowe" poczucie humoru ... PS. Nawet ma szansę na "betonowy tytuł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kasia....jak się starej babie zachciało przebranżawiać, to tak już jest a to Ty się psychicznie zmęczyłaś!? Niektorzy intelektem dzialaja, nie tylko scierka i mopem. Malgos -jakieś insynuacje? ja też pracuję "umysłowo" nie denerwuj się kachna ... bo malgos2 czasami ma takie "betonowe" poczucie humoru ... PS. Nawet ma szanse na "betonowy tytuł" Taaaaaaa, tylko na razie ktos ze mnie bandytke chce zrobic i wlasnie sie zastanawiam, czy do jakiegos moderatora nie napisac, bo zaczyna mnie to troche wkurzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Taaaaaaa, tylko na razie ktos ze mnie bandytke chce zrobic i wlasnie sie zastanawiam, czy do jakiegos moderatora nie napisac, bo zaczyna mnie to troche wkurzac. ... niby jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Taaaaaaa, tylko na razie ktos ze mnie bandytke chce zrobic i wlasnie sie zastanawiam, czy do jakiegos moderatora nie napisac, bo zaczyna mnie to troche wkurzac. ... niby jak ? Precyzyjnie sie moze wyraze: ktos usiluje wmowic innym, ze jestem bandytka, bijaca sasiadow oraz nieplacaca tym, ktorzy u mnie pracuja. Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Precyzyjnie sie moze wyraze: ktos usiluje wmowic innym, ze jestem bandytka, bijaca sasiadow oraz nieplacaca tym, ktorzy u mnie pracuja. Lepiej? opisz to w swoim dzienniku ... będzie wiarygodniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Precyzyjnie sie moze wyraze: ktos usiluje wmowic innym, ze jestem bandytka, bijaca sasiadow oraz nieplacaca tym, ktorzy u mnie pracuja. Lepiej? opisz to w swoim dzienniku ... będzie wiarygodniej ... Ale co mam opisac? Mam sie odnosic do czegos, czego nie ma, zaslyszanego od kogos, kto mnie nawet nie widzial na oczy? Szkoda mi czasu, wole doktorat popchnac, bo mi 3 tygodnie do oddania pracy zostaly, a ja mam 2 rozdzialy w proszku. Nie zmienia to faktu, ze jest to przegiecie i jesli pomknie w swoich fantazjach dalej, to bede interweniowac na forumowej gorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.06.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 czesc Malgos poszedl sobie uffffffffffffffffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.06.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kto? no wiesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kto? no wiesz...... Aaaaaaaa. To super. I widze, nastroj do zapelniania gory odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.06.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 lepiej byc nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts