Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia, mam dzisiaj za malo sily na insynuacje. :lol: :lol: :lol:

Cze Gwozdziku, dawno Cie nie bylo. :D Egzamin to egzamin - po fakcie niektore nawet milo wspominam, ale czasami wlasnie im fajniejszy profesor tym wiekszy stres, ze sie go zawiedzie. Staram sie to zawsze traktowac jak intelektualna rozmowe, ale i tak co czlowiek magnezu straci przy okazji to jego. :-?

Kasia....jak się starej babie zachciało przebranżawiać, to tak już jest :roll:

a to Ty się psychicznie zmęczyłaś!? :)

Niektorzy intelektem dzialaja, nie tylko scierka i mopem. :lol:

Malgos -jakieś insynuacje? :evil: ja też pracuję "umysłowo" :evil:

nie denerwuj się kachna ... bo malgos2 czasami ma takie "betonowe" poczucie humoru ... :wink: :D :D :D

PS. Nawet ma szansę na "betonowy tytuł" :wink: :D :D :D :D

Kasia....jak się starej babie zachciało przebranżawiać, to tak już jest :roll:

a to Ty się psychicznie zmęczyłaś!? :)

Niektorzy intelektem dzialaja, nie tylko scierka i mopem. :lol:

Malgos -jakieś insynuacje? :evil: ja też pracuję "umysłowo" :evil:

nie denerwuj się kachna ... bo malgos2 czasami ma takie "betonowe" poczucie humoru ... :wink: :D :D :D

PS. Nawet ma szanse na "betonowy tytuł" :wink: :D :D :D :D

Taaaaaaa, tylko na razie ktos ze mnie bandytke chce zrobic i wlasnie sie zastanawiam, czy do jakiegos moderatora nie napisac, bo zaczyna mnie to troche wkurzac. :roll:

Taaaaaaa, tylko na razie ktos ze mnie bandytke chce zrobic i wlasnie sie zastanawiam, czy do jakiegos moderatora nie napisac, bo zaczyna mnie to troche wkurzac. :roll:

... niby jak ?

:lol: :lol: :lol: Precyzyjnie sie moze wyraze: ktos usiluje wmowic innym, ze jestem bandytka, bijaca sasiadow oraz nieplacaca tym, ktorzy u mnie pracuja. Lepiej? :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: Precyzyjnie sie moze wyraze: ktos usiluje wmowic innym, ze jestem bandytka, bijaca sasiadow oraz nieplacaca tym, ktorzy u mnie pracuja. Lepiej? :roll: :roll: :roll:

opisz to w swoim dzienniku ... będzie wiarygodniej ... :wink:

Ale co mam opisac? Mam sie odnosic do czegos, czego nie ma, zaslyszanego od kogos, kto mnie nawet nie widzial na oczy? Szkoda mi czasu, wole doktorat popchnac, bo mi 3 tygodnie do oddania pracy zostaly, a ja mam 2 rozdzialy w proszku. :-? Nie zmienia to faktu, ze jest to przegiecie i jesli pomknie w swoich fantazjach dalej, to bede interweniowac na forumowej gorze. :roll: