malgos2 06.06.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Znam to uczucie ulgi. Na szczescie, po jakims czasie sie to wszystko zapomina. Nadchodzi "radosne wyproznienie" jak mowi Neferka. Tylko czasami wraca, jak sie zdjecia oglada partactw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.06.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Znam to uczucie ulgi. Na szczescie, po jakims czasie sie to wszystko zapomina. Nadchodzi "radosne wyproznienie" jak mowi Neferka. Tylko czasami wraca, jak sie zdjecia oglada partactw. D alez ja jestem pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Znam to uczucie ulgi. Na szczescie, po jakims czasie sie to wszystko zapomina. Nadchodzi "radosne wyproznienie" jak mowi Neferka. Tylko czasami wraca, jak sie zdjecia oglada partactw. alez ja jestem pusta Suuuuper. Oblewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.06.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 ledwo sie na nogach trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nalezy Ci sie. Pomysl, ze jutro sie budzisz i nie musisz juz o tym myslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.06.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 ja juz dzis o tym nie mysle mysle tylko o tym co powiedzialas, ze on juz nic wiecej nie spier.doli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Teraz juz beda same przyjemnosci. Podlogi w dobrych rekach, kuchnia zrobiona, w zasadzie czy cos mozna jeszcze spieprzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.06.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Teraz juz beda same przyjemnosci. Podlogi w dobrych rekach, kuchnia zrobiona, w zasadzie czy cos mozna jeszcze spieprzyc? jeszcze szafy 20go beda ale to juz luz,no i tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Teraz juz beda same przyjemnosci. Podlogi w dobrych rekach, kuchnia zrobiona, w zasadzie czy cos mozna jeszcze spieprzyc? jeszcze szafy 20go beda ale to juz luz,no i tapety No to miejmy nadzieje, ze tapety beda pionowo, nie ukosnie i luuuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 mówicie o wypróżnieniach radosnych ?? to wyobraźcie sobie moją "pustość" jak pan P spierd..ł mi z budowy czy mogło mnie coś lepszego spotkać ....chyba tylko to,że nigdy by nie stanął na mojej drodze. A dzis to ja juz spadam...bo jutro, dziś pobudka o 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Malka, polam sie tam jutro. I o wyborach nie zapomnij, bo wiesz... Wstydu zeby nie bylo w Brukseli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Malka, polam sie tam jutro. I o wyborach nie zapomnij, bo wiesz... Wstydu zeby nie bylo w Brukseli. połamana jestem po dzisiejszym...rzeźnia była jak cholera o wyborach pamietam, nawet na tę okoliczność 1,5 godziny przerwy nam zrobili w laboratoriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Malka, polam sie tam jutro. I o wyborach nie zapomnij, bo wiesz... Wstydu zeby nie bylo w Brukseli. połamana jestem po dzisiejszym...rzeźnia była jak cholera o wyborach pamietam, nawet na tę okoliczność 1,5 godziny przerwy nam zrobili w laboratoriach To juz dzisiaj mialas? Sorry... Na pewno wszystko OK. Polam sie jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 oby takie samo połamanie jak dzisiejsze było , ja skromna jestem i dlatego nie powiem, że miałam 100% dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 oby takie samo połamanie jak dzisiejsze było , ja skromna jestem i dlatego nie powiem, że miałam 100% dzisiaj Ozesz... Milo mi, ze mam taka zdolna kolezanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 masz koleżankę z dużą dozą farta spadam, bo rańcem oczu nie otworzę pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Spadaj! Milego zdawania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale co mam opisac? Mam sie odnosic do czegos, czego nie ma, zaslyszanego od kogos, kto mnie nawet nie widzial na oczy? ....... Nie zmienia to faktu, ze jest to przegiecie i jesli pomknie w swoich fantazjach dalej, to bede interweniowac na forumowej gorze. ...przejrzałem Twoje komentarze (dużo tego:roll: ) ... i nie mogłem znaleźć opisywanych przez Ciebie postów ... czesc Malgos poszedl sobie uffffffffffffffffffffffffffffff No pięknie anja ... ....to już do małgoś zajrzeć nie mogę ...żeby o "betonie" podyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale co mam opisac? Mam sie odnosic do czegos, czego nie ma, zaslyszanego od kogos, kto mnie nawet nie widzial na oczy? ....... Nie zmienia to faktu, ze jest to przegiecie i jesli pomknie w swoich fantazjach dalej, to bede interweniowac na forumowej gorze. ...przejrzałem Twoje komentarze (dużo tego:roll: ) ... i nie mogłem znaleźć opisywanych przez Ciebie postów ... czesc Malgos poszedl sobie uffffffffffffffffffffffffffffff No pięknie anja ... ....to już do małgoś zajrzeć nie mogę ...żeby o "betonie" podyskutować Gwozdzik no co Ty, toz to nie o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzięki Bogu ... ..... i anji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts