malgos2 09.06.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Hejka. To ja tu od rana szaleje od 13, a Ty mi teraz mowisz, ze opoznienie? Przynajmniej wlosy mi wyschna. Maylandko - sprawa z aktem zakonczyla sie tak jak mowilas - pani do mnie zadzwonila, ze bardzo mnie przeprasza, ale taki jest wymog (bylam w szoku...), zanioslam jej ksero i mam kase. Obciela mi troszeczke - nie musiala mnie wzywac do poprawek, bo to byly jakies minimalne kwoty. Taka jestem zdolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Malgos wypytaj Ducha kidy sie do mnie wybiera? ja moze w tym tygodniu bede miala szklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wypytam o wszystko. Robie sobie liste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Heloł. Co by Wam tu napisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No nie pisz tylko, że samotnie wieczór spędzilaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nieeeeeeeee, Duch spozniony zastal mnie na obrotach i po zakupach (przez niego bluzeczko-sukienke sobie kupilam) i baaaaaaaaaaardzo bylo milo (jak zwykle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Moja córka lubi takie bluzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Najepsze jaja, ze to byla S-ka... Normalnie taka szeroka, ze musialam pasek do niej kupic. Nie dziwota, ze w dobrym humorze jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja też takie lubie i co? i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No nic. Duch pojechal nach house. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 oooo tak, takie sytuacje podbudowują kobiety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja do tej pory z tego powodu byłam zła ale teraz po ciąży też chyba cieszyłabym się bardzo, gdybym S kupowała i tyle? z tych wszystkich papilotów i pazurków co to se robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nie pamietam, kiedy ostatnio S-ke kupilam, to musialo chyba byc w liceum. Poza tym rano jak jeszcze nie wiedzialam, ze Duch sie spozni zalozylam spodnie, ktore zima byly calkiem opiete, a dzisiaj mi normalnie spadaly. Wiola, przeciez Ci nie bede opowiadac, co robilismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 małgoś, a ja tak zupełnie z innej beczki. Ostatnio wspomniałaś o doktoracie. Na jaki temat piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nie pamietam, kiedy ostatnio S-ke kupilam, to musialo chyba byc w liceum. Poza tym rano jak jeszcze nie wiedzialam, ze Duch sie spozni zalozylam spodnie, ktore zima byly calkiem opiete, a dzisiaj mi normalnie spadaly. Wiola, przeciez Ci nie bede opowiadac, co robilismy... oj opowiedz, ja tak dawno na randce nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Malgos mialas udany wieczor? procz tej Ski oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cze Nelli. Rola kobiet w monastycyzmie iryjskim od V do VIII w. Gdzie Twoj watek, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kochane, wrodzona dyskrecja nie pozwala mi zdradzic, co robilismy. No doooooooobra, stala trase przemierzylismy - 3 Papryki und Bunkier i fajnie bylo jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cze Nelli. Rola kobiet w monastycyzmie iryjskim od V do VIII w. Gdzie Twoj watek, he? O kurczę! To musi być bardzo ciekawe! Będę mogła kiedyś poczytać? Lubię nowe wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts