kachna28 27.06.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No to ja się sama przeprowadzam! mąż zostaje w starym mieszkanku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 musita tak lecieć z tymi stronami nie nadanżam Małgoś ja pierwszy raz słyszę o facecie co plażę lubi mój to tylko te knajpki z piwem przy plaży hejka laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 planuję około października -a co? wiesz, ja sie przeprowadziłam w listopadzie, a w grudniu... na sylwestra już mi brzuch rosnął To za rok mniej więcej by było, nie Aniu? Na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 planuję około października -a co? wiesz, ja sie przeprowadziłam w listopadzie, a w grudniu... na sylwestra już mi brzuch rosnął To za rok mniej więcej by było, nie Aniu? Na lipiec absolutnie! od dzisiaj blokadę zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 planuję około października -a co? wiesz, ja sie przeprowadziłam w listopadzie, a w grudniu... na sylwestra już mi brzuch rosnął To za rok mniej więcej by było, nie Aniu? Na lipiec absolutnie! od dzisiaj blokadę zakładam Tiaaa, jak od dzisiaj, to do listopada mąż będzie nieźle wyposzczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Tiaaa, jak od dzisiaj, to do listopada mąż będzie nieźle wyposzczony a kto powiedział, że do listopada? do czasu aż będę gotowa na macierzyństwo ! tylko on ma w niedzielę imieniny... to może jednak pozwolić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Tiaaa, jak od dzisiaj, to do listopada mąż będzie nieźle wyposzczony a kto powiedział, że do listopada? do czasu aż będę gotowa na macierzyństwo ! tylko on ma w niedzielę imieniny... to może jednak pozwolić? No skoro tak na październik planujesz przeprowadzkę - parę dni obsuwy i rozpakowywania, zanim się na dobre zagnieździcie Wypadają okolice listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Hello. A Wy znowu o seksie... Jesli wierzyc mojej wrozbie to przeprowadze sie w ciagu roku, a to oznacza, ze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Hello. A Wy znowu o seksie... Jesli wierzyc mojej wrozbie to przeprowadze sie w ciagu roku, a to oznacza, ze... No dokończ, dokończ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Hello. A Wy znowu o seksie... Jesli wierzyc mojej wrozbie to przeprowadze sie w ciagu roku, a to oznacza, ze... No dokończ, dokończ... Ze za rok o tej samej porze powinnam byc przeprowadzona na nowego mieszkanka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Hello. A Wy znowu o seksie... Jesli wierzyc mojej wrozbie to przeprowadze sie w ciagu roku, a to oznacza, ze... No dokończ, dokończ... Ze za rok o tej samej porze powinnam byc przeprowadzona na nowego mieszkanka.... To termin parapetówy już znamy A pępkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Hello. A Wy znowu o seksie... Jesli wierzyc mojej wrozbie to przeprowadze sie w ciagu roku, a to oznacza, ze... No dokończ, dokończ... Ze za rok o tej samej porze powinnam byc przeprowadzona na nowego mieszkanka.... To termin parapetówy już znamy A pępkowe? O ile ja sie znam na biologii to po 9 miesiacach. Ale o ile sie znam na sobie... , a na menzu... Z 5 lat spokoju macie jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Hello. A Wy znowu o seksie... Jesli wierzyc mojej wrozbie to przeprowadze sie w ciagu roku, a to oznacza, ze... No dokończ, dokończ... Ze za rok o tej samej porze powinnam byc przeprowadzona na nowego mieszkanka.... To termin parapetówy już znamy A pępkowe? O ile ja sie znam na biologii to po 9 miesiacach. Ale o ile sie znam na sobie... , a na menzu... Z 5 lat spokoju macie jak nic. Pożyjemy.... Zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wam sie tez tak nie chce dzisiaj pracowac? Ale u Was tam prawie koniec dnia, a u mnie jeszcze sie dobrze dzien nie zaczal. W dodatku wczoraj bylam w knajpie, wrocilam do domu i okazalo sie, ze zgubilam kolczyk, wiec musielismy wrocic... No i skoro juz wrocilismy, to... trzeba bylo to uczcic. Czy ja sie kiedys naucze odmawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mi to się nigdy nie chce pracować I pamiętaj, że człowiek uczy się przez cały życie, a i tak głupi umiera Cokolwiek by to miało znaczyć w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mi to się nigdy nie chce pracować I pamiętaj, że człowiek uczy się przez cały życie, a i tak głupi umiera Cokolwiek by to miało znaczyć w tym przypadku Zwlaszcza, jak sie zacznie polskiego uczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mi to się nigdy nie chce pracować I pamiętaj, że człowiek uczy się przez cały życie, a i tak głupi umiera Cokolwiek by to miało znaczyć w tym przypadku Zwlaszcza, jak sie zacznie polskiego uczyc. Odmawiania po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mi to się nigdy nie chce pracować I pamiętaj, że człowiek uczy się przez cały życie, a i tak głupi umiera Cokolwiek by to miało znaczyć w tym przypadku Zwlaszcza, jak sie zacznie polskiego uczyc. Odmawiania po polsku? Po polsku sie nie odmawia. Po polsku sie pije dopoki alkohol w barze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mi to się nigdy nie chce pracować I pamiętaj, że człowiek uczy się przez cały życie, a i tak głupi umiera Cokolwiek by to miało znaczyć w tym przypadku Zwlaszcza, jak sie zacznie polskiego uczyc. Odmawiania po polsku? Po polsku sie nie odmawia. Po polsku sie pije dopoki alkohol w barze... Paciorek się odmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mi to się nigdy nie chce pracować I pamiętaj, że człowiek uczy się przez cały życie, a i tak głupi umiera Cokolwiek by to miało znaczyć w tym przypadku Zwlaszcza, jak sie zacznie polskiego uczyc. Odmawiania po polsku? Po polsku sie nie odmawia. Po polsku sie pije dopoki alkohol w barze... Paciorek się odmawia Taaaa, ale to dopiero nastepnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts