malgos2 09.06.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cze Nelli. Rola kobiet w monastycyzmie iryjskim od V do VIII w. Gdzie Twoj watek, he? O kurczę! To musi być bardzo ciekawe! Będę mogła kiedyś poczytać? Lubię nowe wyzwania Uuuuuu, jak wydam to Ci powiem, a wczesniej pewnie bedzie do przeczytania przed obrona w bibliotece UAMu, zeby mozna bylo przyjsc na obrone i skrytykowac. Nelli, gdzie watek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cze Nelli. Rola kobiet w monastycyzmie iryjskim od V do VIII w. Gdzie Twoj watek, he? O kurczę! To musi być bardzo ciekawe! Będę mogła kiedyś poczytać? Lubię nowe wyzwania Nelli? gdzie wątek?? Małgos, ja o kobietach lekkich obyczajów na magisterkę pisałam, Baby górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cze Nelli. Rola kobiet w monastycyzmie iryjskim od V do VIII w. Gdzie Twoj watek, he? O kurczę! To musi być bardzo ciekawe! Będę mogła kiedyś poczytać? Lubię nowe wyzwania Nelli? gdzie wątek?? Małgos, ja o kobietach lekkich obyczajów na magisterkę pisałam, Baby górą Moje wrecz przeciwnie - ciezkich obyczajow... Ale bede miala kaca jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A co do wątku, to pewnie lada moment wróci, bo dłużej nie wytrzymam Winy odpokutowałam (trzy dni bez Leśnego domku) Tylko kop by mi się jeszcze porządny przydał Kopcie! No i kurczę, zaczynam się bać, bo pisałaś, że duch nach Hause pojechał, a to jest bardzo blisko mnie, a on się do mnie wybiera do pionu mnie doprowadzić Tak, tak upiłam się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, kopie Cie wirtualnie w zadek i we wszystko co chcesz. Naprawde przestan sie przejmowac i jesli kogos masz sluchac to sluchaj Ducha, ktory mnie najlepiej zna z tego calego towarzystwa wypowiadajacego sie tu i owdzie. Za bardzo sie przejmujesz niewaznymi rzeczami. I love you tak czy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Neli jak patrze na buzke z avatara to nie pasuje mi zdanie "upilam sie" ja tez wypilam drina i ide se 2go zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, kopie Cie wirtualnie w zadek i we wszystko co chcesz. Naprawde przestan sie przejmowac i jesli kogos masz sluchac to sluchaj Ducha, ktory mnie najlepiej zna z tego calego towarzystwa wypowiadajacego sie tu i owdzie. Za bardzo sie przejmujesz niewaznymi rzeczami. I love you tak czy inaczej. a co sie stalo jesli mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, kopie Cie wirtualnie w zadek i we wszystko co chcesz. Naprawde przestan sie przejmowac i jesli kogos masz sluchac to sluchaj Ducha, ktory mnie najlepiej zna z tego calego towarzystwa wypowiadajacego sie tu i owdzie. Za bardzo sie przejmujesz niewaznymi rzeczami. I love you tak czy inaczej. a co sie stalo jesli mozna wiedziec? A nic. Nelli troszke za bardzo emocjonalnie podeszla do kwestii tytulow i takie tam. Czy Duch mnie zawsze musi zostawiac z poczuciem niedosytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, kopie Cie wirtualnie w zadek i we wszystko co chcesz. Naprawde przestan sie przejmowac i jesli kogos masz sluchac to sluchaj Ducha, ktory mnie najlepiej zna z tego calego towarzystwa wypowiadajacego sie tu i owdzie. Za bardzo sie przejmujesz niewaznymi rzeczami. I love you tak czy inaczej. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, kopie Cie wirtualnie w zadek i we wszystko co chcesz. Naprawde przestan sie przejmowac i jesli kogos masz sluchac to sluchaj Ducha, ktory mnie najlepiej zna z tego calego towarzystwa wypowiadajacego sie tu i owdzie. Za bardzo sie przejmujesz niewaznymi rzeczami. I love you tak czy inaczej. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif Jedziesz na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, kopie Cie wirtualnie w zadek i we wszystko co chcesz. Naprawde przestan sie przejmowac i jesli kogos masz sluchac to sluchaj Ducha, ktory mnie najlepiej zna z tego calego towarzystwa wypowiadajacego sie tu i owdzie. Za bardzo sie przejmujesz niewaznymi rzeczami. I love you tak czy inaczej. a co sie stalo jesli mozna wiedziec? W "kandydaturach" wszystko czarno na białym Poczytaj. A co do awatarku, to jest to zdjęcie aktorki, grającej rolę Nel w ekranizacji "W pustyni i w puszczy", takie niewinne jak ja.... A tak naprawdę to nie piję, tylko degustuję..... najlepiej nalewki babuni i inne babskie, słodkie i gęste smaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, nie wymiguj sie od odpowiedzi - jestes na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, kopie Cie wirtualnie w zadek i we wszystko co chcesz. Naprawde przestan sie przejmowac i jesli kogos masz sluchac to sluchaj Ducha, ktory mnie najlepiej zna z tego calego towarzystwa wypowiadajacego sie tu i owdzie. Za bardzo sie przejmujesz niewaznymi rzeczami. I love you tak czy inaczej. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif Jedziesz na zlot? Jadę, ale boję się spotkania z dandi Najwyżej założe wieeeeeeeeelkie czarne okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ja tez wypilam drina i ide se 2go zrobic to cyk anja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, kopie Cie wirtualnie w zadek i we wszystko co chcesz. Naprawde przestan sie przejmowac i jesli kogos masz sluchac to sluchaj Ducha, ktory mnie najlepiej zna z tego calego towarzystwa wypowiadajacego sie tu i owdzie. Za bardzo sie przejmujesz niewaznymi rzeczami. I love you tak czy inaczej. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif Jedziesz na zlot? Jadę, ale boję się spotkania z dandi Najwyżej założe wieeeeeeeeelkie czarne okulary Ooooooooooo, to super. Poznamy sie wreszcie. Dandiemu musisz odplacac pieknym za nadobne, on to lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No to idę błagać Edzię o przywrócenie do życia mojego wątku Ale ze mnie wariatka! kolejny cyk anja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, wszystkie jestesmy wariatkami troszke. Gdyby nie to, nie bylysbysmy kobialkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli, wszystkie jestesmy wariatkami troszke. Gdyby nie to, nie bylysbysmy kobialkami. Uff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no to cyk Neli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dajcie mi link do tych kandydatur bo nie wiem osochozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts