malgos2 09.06.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja Ci nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 http://forum.muratordom.pl/najlepsi-doradcy-na-tym-forum-kandydatury,t39529.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 nie rozumiem co Was porożniło, uraziło, ale widocznie musi byc drugie dno, którego po 2 glebszych nie rozbierosz.... ale co tam, czekamy Neli na come back dziennnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 nie rozumiem co Was porożniło, uraziło, ale widocznie musi byc drugie dno, którego po 2 glebszych nie rozbierosz.... ale co tam, czekamy Neli na come back dziennnika Nie no anja, nas (w sensie mnie i małgoś) nic nie poróżniło Właściwie to nie było z nikim żadnego ścięcia, To po prostu ja się wygłupiłam z tym tytułem, bo nie spojrzałam na niego z różnych punktów widzenia, a jedynie jednokierunkowo No, ale wszystko już gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No wlasnie nic nikogo nie poroznilo Anja. Nelli sie przejmuje za bardzo. Ja tez czekam na come back. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ale Neli ja myslalam o Tobie i o Dandim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 bo to ze nazwalas ja betonowa pania, to jak znam Malgos nie odebrala tego negatywnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dandi ma specyficzne poczucie humoru, ktore ja akurat podzielam i mam nadzieje, ze wszyscy zakladaja jego niewinnosc tak jak ja. Anjaaaaaaaaa, a moze do Krakuffka bys sie przejechala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Malgos wlasnie napisalam u siebie ze moze Ty do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Myslisz? Moze, moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 bedzie fajnie ja po 15tym w pracy bede miala spokoju wiecej wiec jestem do Waszej dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kusisz Anja, kusisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ale Neli ja myslalam o Tobie i o Dandim Nie, nie, to też nie. Bardzo dobrze, że dandi się odezwał bo dzięki temu spojrzałam na sprawę z innej strony A przejęłam się faktycznie bardzo bo w pewnej chwili wydawało mi się, że to co napisał dandi to atak na mnie, a przecież nie chciałam źle Na szczęście...tylko mi się tak wydawało Sprawę zamykam, bo się tym zarżniemy I chyba muszę zmykać, jutro ciężki dzień w robocie czytaj: stres dobranoc babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kochane ludzie, nie martwcie sie tyle, bo osiwiejecie. Ja na przyklad osiwialam - Duch mi powiedzial, ze mam jasniejsze wlosy, to nie wiem, czy osiwialam, czy zblondzialam do reszty i mial na mysli, ze olej mi z glowy wyciekl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 pa Neli, ja tez powoli spadam, do 15go musze zlozyc wniosek unijny, a pare kluczowych rzeczy do tego wniosku niepozalatwiane mlyn taki ze az mi sie nie chce tam isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kochane ludzie, nie martwcie sie tyle, bo osiwiejecie. Ja na przyklad osiwialam - Duch mi powiedzial, ze mam jasniejsze wlosy, to nie wiem, czy osiwialam, czy zblondzialam do reszty i mial na mysli, ze olej mi z glowy wyciekl... a ja nalozylam se farbe super jasny blond popielaty i jestem mewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kochane ludzie, nie martwcie sie tyle, bo osiwiejecie. Ja na przyklad osiwialam - Duch mi powiedzial, ze mam jasniejsze wlosy, to nie wiem, czy osiwialam, czy zblondzialam do reszty i mial na mysli, ze olej mi z glowy wyciekl... a ja nalozylam se farbe super jasny blond popielaty i jestem mewa Dobrze, ze nie golebica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.06.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 alescie nabazgrały nioo ) withanklo zdrzemnolem siem w samochozzie i jezdem monter dsfonkuff gasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dzieki Duchu, ze dotarles... Monterze czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts