Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie rozumiem co Was porożniło, uraziło, ale widocznie musi byc drugie dno, którego po 2 glebszych nie rozbierosz....

ale co tam, czekamy Neli na come back dziennnika :lol:

Nie no anja, nas (w sensie mnie i małgoś) nic nie poróżniło Właściwie to nie było z nikim żadnego ścięcia, To po prostu ja :roll: się wygłupiłam z tym tytułem, bo nie spojrzałam na niego z różnych punktów widzenia, a jedynie jednokierunkowo :roll: No, ale wszystko już gra :wink:

ale Neli ja myslalam o Tobie i o Dandim :-?

Nie, nie, to też nie. Bardzo dobrze, że dandi się odezwał bo dzięki temu spojrzałam na sprawę z innej strony :wink:

A przejęłam się faktycznie bardzo :( bo w pewnej chwili wydawało mi się, że to co napisał dandi to atak na mnie, a przecież nie chciałam źle :wink:

Na szczęście...tylko mi się tak wydawało :wink:

Sprawę zamykam, bo się tym zarżniemy :roll:

I chyba muszę zmykać, jutro ciężki dzień w robocie :roll: czytaj: stres :wink:

dobranoc babeczki :wink:

Kochane ludzie, nie martwcie sie tyle, bo osiwiejecie. Ja na przyklad osiwialam - Duch mi powiedzial, ze mam jasniejsze wlosy, to nie wiem, czy osiwialam, czy zblondzialam do reszty i mial na mysli, ze olej mi z glowy wyciekl... :-? :lol:

a ja nalozylam se farbe super jasny blond popielaty i jestem mewa :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobrze, ze nie golebica. :lol: :lol: :lol: