Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wiem Anja, zamordyzm musi byc, ale rece mi opadaja. Stracilismy klienta, bo jednemu c*&^^owi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nie chcialo sie kupic stacjonarnego telefonu. Mial linie, trzeba bylo tylko aparat za 30 zl kupic. :evil: :evil: :evil: :evil: Umawiam nastepnego dla Izrealczyka, a on kurde nagle taaaaki zajety, ze ma tylko jedna godzine w niedziele wolna. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Moglabym kopnac w d... tylko juz tyle kasy na zloba wydalam, ze niech chociaz czesc odzyska. :-?

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A to ja proszę nieświadomą i kompletnie nie trendy mnie poinformowac, co to jest:roll:

Takie cus kupilam sobie do pokoju. Dziekuje za uwage.

http://img14.imageshack.us/img14/3577/4158199908108.jpg

Hej

Małgoś, to nie lepiej było zamiast tego "stolika" książki sobie poukładać na wysokość stolika? :lol:

A odnośnie pracowników: współczuję. Sprawdza sie maksyma: umiesz liczyć licz na siebie..

Maja, niestety nie znam portugalskiego ani hebrajskiego, nie wyrecze ich. :lol: :lol: :lol:

no dobra, a jak Ty znajdujesz tych klientów? :o ogłaszasz się ? gdzie?

Jasne Nitu, powiem o tym na Forum. :p Oglaszam sie w platnych serwisach dla nauczycieli, a w ktorych to moja slodka tajemnica firmy. 8)

Maja, niestety nie znam portugalskiego ani hebrajskiego, nie wyrecze ich. :lol: :lol: :lol:

No jak???...moj Ojciec jak sie upil to tylko po radziecku gadal...

Malgos wiecznie cos opija wiec rozne taleny zapewne ma...o ktorych sama nie wie, bo nie pamieta...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink:

Jasne Nitu, powiem o tym na Forum. :p Oglaszam sie w platnych serwisach dla nauczycieli, a w ktorych to moja slodka tajemnica firmy. 8)

a bo Ty strasznie tajemnicza jesteś :p a tak swoją droga to nawet nie wiedziałam, że są takie portale :o

yyyy to ja chyba wolę być utrzymanka mojego Męża.... :)

łun dobry dla mnie jest... kasy mi nigdy nie limituje... o wszystkim mi mówi....choć po ostatnich zakupach był nieco zdziwiony stanem mojego konta :p ale powiedziałam, że kupiłam MU same potrzebne rzeczy, które i tak kupić by musiał :p o swoich jakoś bardzo nie wspominałam :)

ciutek sie uspokoił... :p