nitubaga 12.06.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No nie, tak to ja zupelnie bym nie mogla. Juz wole sie uzerac. W razie czego jak go zabraknie to nie zostane na lodzie. .... tfu tfu.... ja tez nie... w razie czego tfu tfu to zostanę z dwoma spłaconymi nieruchomościami ... tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No nie, tak to ja zupelnie bym nie mogla. Juz wole sie uzerac. W razie czego jak go zabraknie to nie zostane na lodzie. .... tfu tfu.... ja tez nie... w razie czego tfu tfu to zostanę z dwoma spłaconymi nieruchomościami ... tfu tfu A jak sie z Toba tfu, tfu rozwiedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ... a co do kasy to chyba kwestia dogadania się..... dawno, dawno temu mój mąż za namową mamuni chcial mi udowodnić, ze siedzenie w domu z dziećmi to lajcik jezd szybciorem to odszczekiwał... ja tam jestem taka, ze jak mi ktoś głosi w domu herezje to twardymi metodami je prostuję a z kasa bylo podobnie - tyle, że to nie mój chłop tylko jego mama właśnie miała z tym kłopot... więc podliczyłam ile kosztuję mojego męża jako kochanaka, sprzątaczka, opiekunka... itp i szybko temat się zakończył, bo pensji brakło choc fakt teraz by się ten temat nie udał, bo Szanowny po zmianie pracy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No nie, tak to ja zupelnie bym nie mogla. Juz wole sie uzerac. W razie czego jak go zabraknie to nie zostane na lodzie. .... tfu tfu.... ja tez nie... w razie czego tfu tfu to zostanę z dwoma spłaconymi nieruchomościami ... tfu tfu A jak sie z Toba tfu, tfu rozwiedzie? hm..... łon ze mną hi hi hi.... a tak serio to mamy wspólnotę majątkową, więc wszystko dzielimy na pół... przy czym jako, że nie mam go z czego spłacić żądała bym sprzedaży majątku... zabrała połowe i cześć tfu tfu oczywiście.... ale mój chłop dzięki Bozi... wczoraj mi powiedział, że jakby sięmi nie oświadczył to byłby jego największy błąd w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 a jesteśmy razem od 1997 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.06.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No heja Małgoś & skaNawet nie czytam do tyłu, nie ma szans... Było krótko i boooooosko...Oby do next łana, oby do next łana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.06.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 a jesteśmy razem od 1997 roku a my trochę dłużej dokładnie od 31.12.1994 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Małgoś stolik super!!!!!!!!!! bardzo mi się podoba!!!!!!! ile kosztuje takie cudo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 poffitac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ... a co do kasy to chyba kwestia dogadania się..... a z kasa bylo podobnie - tyle, że to nie mój chłop tylko jego mama właśnie miała z tym kłopot... więc podliczyłam ile kosztuję mojego męża jako kochanaka, sprzątaczka, opiekunka... itp i szybko temat się zakończył, bo pensji brakło oooo ja swemu też liczyłam, choć mój akurat nie chciał żebym do pracy szła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Czeeee wszystkim weekendowiczom. Nitu, takie liczenie to nie dla mnie, mojego meza bys nie przekonala taka matematyka, poniewaz wszystko dokladnie moze robic sam. Sprzataczka ani kucharka mu niepotrzebna. Jak Tobie tak dobrze to gites, ale ja sobie nie wyobrazam o kazda szminke prosic meza, a musisz wiedziec, ze ich mam chyba ze 100 sztuk. Lubie wydawac kase i to swoja. No, chyba, ze mi ktos obiad albo piwo stawia i jest to ktos, kogo baaaaaaardzo lubie. Justynko, stolik zakupiony w fafarafa i kosztowal 99 + wysylka 17 zl. Sa tez inne modele - podobaja mi sie jeszcze segregatory i skrzynki z warzywami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Czeeee wszystkim weekendowiczom. Justynko, stolik zakupiony w fafarafa i kosztowal 99 + wysylka 17 zl. Sa tez inne modele - podobaja mi sie jeszcze segregatory i skrzynki z warzywami. lecę popatrzeć do pokoju/biura by się taki przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Czeeee wszystkim weekendowiczom. Justynko, stolik zakupiony w fafarafa i kosztowal 99 + wysylka 17 zl. Sa tez inne modele - podobaja mi sie jeszcze segregatory i skrzynki z warzywami. lecę popatrzeć do pokoju/biura by się taki przydał Segregatory sa cool. Sama taki najpierw chcialam, ale potem sie pokazaly ksiazki i ksiazki chyba bardziej mi pasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 seregatory są super będą pasowały nam ponieważ w tym biurze to same segregatory i tak będą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.06.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 a jesteśmy razem od 1997 roku ja z Dejwem tez od 97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 a jesteśmy razem od 1997 roku ja z Dejwem tez od 97 mówimy o małżeństwie, czy o czasie znajomości vel "chodzenia" (kurde uwielbiam stwierdzenie "chodzę z nim/nią" ) bo jeśli o pierwszym - to ja mloda mężatka jestem, jeśli o drugim to biję was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 a jesteśmy razem od 1997 roku ja z Dejwem tez od 97 mówimy o małżeństwie, czy o czasie znajomości vel "chodzenia" (kurde uwielbiam stwierdzenie "chodzę z nim/nią" ) bo jeśli o pierwszym - to ja mloda mężatka jestem, jeśli o drugim to biję was wszystkie my "chodzimy ze soba" od 97 a od 7 lat jestesmy malzenstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 To ja teraz z innej beczki - zlot mam dylemat - moge być, ale uglebię jedną rzecz, na której mi trochę zależy...cholera...moje priorytety się nieco popierdzieliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 To ja teraz z innej beczki - zlot mam dylemat - moge być, ale uglebię jedną rzecz, na której mi trochę zależy...cholera...moje priorytety się nieco popierdzieliły troche egoistycznie powiem MASZ BYC NA ZLOCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 musze to poważnie przemysleć...sporo mam do stracenia, ale z drugiej strony, świat się nie zawali osiołkowi w żłoby...... jakoś tak to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts