OK 27.06.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Za to z jaką wrażliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Za to z jaką wrażliwością Jezu, jak mi sie nic nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Za to z jaką wrażliwością Jezu, jak mi sie nic nie chce... O, o, o - właśnie tak Szczerze i z przejęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Za to z jaką wrażliwością Jezu, jak mi sie nic nie chce... O, o, o - właśnie tak Szczerze i z przejęciem Wlasnie odmawiam... Czyli jednak umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Za to z jaką wrażliwością Jezu, jak mi sie nic nie chce... O, o, o - właśnie tak Szczerze i z przejęciem Wlasnie odmawiam... Czyli jednak umiem. Widzisz, już się nauczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Zbiera mnie na modlitwy blagalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nie smiej sie w kosciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nie smiej sie w kosciele. Nie ma takiego zakazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nie smiej sie w kosciele. Nie ma takiego zakazu Ja zawsze smiechawki dostawalam i jakos tak dziwnie ludzie sie patrzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Co Wy tu sobie podśmiechujki z kościoła robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Co Wy tu sobie podśmiechujki z kościoła robicie A co? Pani z Torunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 hahahahaha co wejdę to aż humor się poprawia... Dla mnie zawsze sie przypomina tekst mojej mamy: daj Boże, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 hahahahaha co wejdę to aż humor się poprawia... Dla mnie zawsze sie przypomina tekst mojej mamy: daj Boże, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce No... Bardzo jestem religijna dzisiaj... Normalnie chyba swieta zostane... Juz takie haslo kiedys tu padlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nie smiej sie w kosciele. Nie ma takiego zakazu Ja zawsze smiechawki dostawalam i jakos tak dziwnie ludzie sie patrzyli. Ja się mało nie udusiłam ze śmiechu na pogrzebie babci Jak kościelny zaczął ganiać z tacą, a moja cioteczka-aparatka przez całą szerokość kościoła scenicznym szeptem do mnie rzuciła: "Twój stary za pogrzeb nie zapłacił?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nie smiej sie w kosciele. Nie ma takiego zakazu Ja zawsze smiechawki dostawalam i jakos tak dziwnie ludzie sie patrzyli. Ja się mało nie udusiłam ze śmiechu na pogrzebie babci Jak kościelny zaczął ganiać z tacą, a moja cioteczka-aparatka przez całą szerokość kościoła scenicznym szeptem do mnie rzuciła: "Twój stary za pogrzeb nie zapłacił?" niezłą masz ciotkę lubię takie sytuacje w Kościel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Co Wy tu sobie podśmiechujki z kościoła robicie A co? Pani z Torunia? Moje dziecko pod Toruniem bawi aktualnie, może to jakie zaraźliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nie smiej sie w kosciele. Nie ma takiego zakazu Ja zawsze smiechawki dostawalam i jakos tak dziwnie ludzie sie patrzyli. Ja się mało nie udusiłam ze śmiechu na pogrzebie babci Jak kościelny zaczął ganiać z tacą, a moja cioteczka-aparatka przez całą szerokość kościoła scenicznym szeptem do mnie rzuciła: "Twój stary za pogrzeb nie zapłacił?" niezłą masz ciotkę lubię takie sytuacje w Kościel Cioteczka faktycznie niezła artystka Zawsze wie, co palnąć, żeby z nadętej części rodziny troszku pary upuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Super imprezy pewnie macie z ciotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Super imprezy pewnie macie z ciotką Wyobrazacie sobie dwie takie jak Olga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts