Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

może i zostaniesz ale nie zostawisz :D

Kiedyś coś czytalam o Twoich cudach na ścianach - to z tym ten biznes>>> W Polsce ludzie takie rzeczy robią? Patrz, jak to sie zmienia. ja zresztą też zmieniam zdanie - ostatnio nawet zaczęły mi się podobac takie szare klimaty jak pokazujecie-=- Ty, markotka, monah, ale beton jeszcze niekoniecznie. Ale to musi dla mnie być czyms ocieplone. kiedyś bym nie pomyślalam o szarych ścianach :)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie, biznesik zupelnie wirtualny, chociaz te rzeczy tez zarejestrowalismy przy okazji w umowie spolki. Na razie w PL nie tyle, ze nie ma zapotrzebowania, bardziej kasy i ludzkiego przygotowania estetycznego. :wink: Chyba, ze Neferka rozpocznie mode na to, to wtedy faktycznie przyjdzie zmienic zdanie. 8)

Ja tez nie lubie zbyt industrialnych klimatow. Moj betonik wbrew pozorom nie jest az taki agresywny. Mial byc z zalozenia neutralnym tlem i nim bedzie.

A co do wyjazdu - marzy nam sie kiedys osiasc gdzies na Polinezji. Kiedys nam sie uda. Skoro z betonem sie udalo... :p

na Polinezji... heh. No skoro z betonem Cis ie udalo to rzeczywiście musi się udać :D Chyba że Ci się tak ten beton spodoba.... Dla mnie to bardziej kwestia, że zimny. ja lubię cieplo pod stopami, drewno to jest to. A że skrzypi to inna rzecz, czasem mnie ta moja stara podloga do szalu doprowadza. ale tylko w nocy, bo w dzień nawet lubię to skrzypienie ;)

Malgoś, chyba będę zamykać kompa. Pooglądam sobie Diabla u Prady ;) Jakoś dotrwam do rana. A nad zlotem sie zastanowię...

Tylko sie nie denerwuj. :roll: :roll: :roll:

Na razie mam jedna laske na piatek, moge sobie ja ewentualnie odpuscic - no truuuuudno, jakos to przezyje, najwyzej czynszu nie zaplace. :p Poza tym chcialabym sie spotkac z jednym pracownikiem z Wawy na chwile, mam dla niego umowe do podpisania, jak to nie wyjdzie, to trudno - poczta wysle... No i chcialam te wystawe obejrzec, ale nie wiem, czy zdaze - jak nie zdaze to trudno, ale bede niedokulturalniona. Iiiiii... byloby fajnie gdybysmy w kupie pojechali, tyle, ze wtedy trudniej planowac, gdyz autem to roznie wyglada. Sklaniam sie do jechania w piatek, z roznych powodow, ale za duzo mam planow, chyba je obetne do minimum - zostawie z tego wszystkiego piffo - to wyjdzie na pewno. Dobrze by bylo, zeby chociaz jedna rzecz z reszty tez sie udala, na tej wystawie najbardziej mi zalezy. :roll: 8)

Jak pojade pociagiem to wyladuje z walizka na Centralnym i to tez nie jest wyjscie - nie bede z gratami po muzeum chodzic... :-?