onna 15.06.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 może i zostaniesz ale nie zostawisz Kiedyś coś czytalam o Twoich cudach na ścianach - to z tym ten biznes>>> W Polsce ludzie takie rzeczy robią? Patrz, jak to sie zmienia. ja zresztą też zmieniam zdanie - ostatnio nawet zaczęły mi się podobac takie szare klimaty jak pokazujecie-=- Ty, markotka, monah, ale beton jeszcze niekoniecznie. Ale to musi dla mnie być czyms ocieplone. kiedyś bym nie pomyślalam o szarych ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nie, biznesik zupelnie wirtualny, chociaz te rzeczy tez zarejestrowalismy przy okazji w umowie spolki. Na razie w PL nie tyle, ze nie ma zapotrzebowania, bardziej kasy i ludzkiego przygotowania estetycznego. Chyba, ze Neferka rozpocznie mode na to, to wtedy faktycznie przyjdzie zmienic zdanie. Ja tez nie lubie zbyt industrialnych klimatow. Moj betonik wbrew pozorom nie jest az taki agresywny. Mial byc z zalozenia neutralnym tlem i nim bedzie. A co do wyjazdu - marzy nam sie kiedys osiasc gdzies na Polinezji. Kiedys nam sie uda. Skoro z betonem sie udalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.06.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 na Polinezji... heh. No skoro z betonem Cis ie udalo to rzeczywiście musi się udać Chyba że Ci się tak ten beton spodoba.... Dla mnie to bardziej kwestia, że zimny. ja lubię cieplo pod stopami, drewno to jest to. A że skrzypi to inna rzecz, czasem mnie ta moja stara podloga do szalu doprowadza. ale tylko w nocy, bo w dzień nawet lubię to skrzypienie Malgoś, chyba będę zamykać kompa. Pooglądam sobie Diabla u Prady Jakoś dotrwam do rana. A nad zlotem sie zastanowię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Domyslam sie, ze chalupka na Polinezji to jest kwestia 2 tys. dolarow. Ciezko tylko z domu na zakupy jezdzic. Beton nie jest zimny jak sie nagrzeje, a u mnie w mieszkanku jest bardzo cieplo, wiec luz. To nie plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.06.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ale tak jakoś... Zawsze bym sprawdzala czy mam brudne nogi. (podobnie jak efilka chyba czy nie ma drzazg, tak?) JA to lubię boso chodzić Dobranoc Malgoś, dzieki za towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Mam nadzieje nie miec brudnych nog. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.06.2009 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wstawać śpiochy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 02:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.06.2009 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Śpij słodko Ja też idę się zdrzemnąć, bo za chwilę do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Neli Ty o 4 wstalas, czy spac szlas boto normalna pora ani na jedno ani na drugie nie jest witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Cześć Nocne marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 kurna ło tyj posche pozal sie boshe:)) ja od 6stej na nozkach ale 4.30 to przegiecie tylko jak jade na wyjazdy tak wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 wstawaj Malgos bo nudno bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Cześć Małgoś nasza spec-betonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 kurna dopiro slookałem gratulki malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dzien dobry. Dzieki, spozniona zajawko. A kto tu byl wczoraj i sie nie odezwal, he? Nudno Wam beze mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ja wcorak jeno pocytołyk wis:)jasne se nudno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No i dobrze. Kurna, mam problem z tym, wiadomo ktorym weekendem. Dylematy mam, humor przez to zepsuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.06.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 kurna sam wiesz kto ci to zaraz wsytko wyjasnie ino co zas mosh sa komplikacyje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Tylko sie nie denerwuj. Na razie mam jedna laske na piatek, moge sobie ja ewentualnie odpuscic - no truuuuudno, jakos to przezyje, najwyzej czynszu nie zaplace. Poza tym chcialabym sie spotkac z jednym pracownikiem z Wawy na chwile, mam dla niego umowe do podpisania, jak to nie wyjdzie, to trudno - poczta wysle... No i chcialam te wystawe obejrzec, ale nie wiem, czy zdaze - jak nie zdaze to trudno, ale bede niedokulturalniona. Iiiiii... byloby fajnie gdybysmy w kupie pojechali, tyle, ze wtedy trudniej planowac, gdyz autem to roznie wyglada. Sklaniam sie do jechania w piatek, z roznych powodow, ale za duzo mam planow, chyba je obetne do minimum - zostawie z tego wszystkiego piffo - to wyjdzie na pewno. Dobrze by bylo, zeby chociaz jedna rzecz z reszty tez sie udala, na tej wystawie najbardziej mi zalezy. Jak pojade pociagiem to wyladuje z walizka na Centralnym i to tez nie jest wyjscie - nie bede z gratami po muzeum chodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts