OK 15.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Małgoś, graty możesz zawsze u mnie zostawić - 3 min. tramwajem od centralnego, albo podjadę po Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Olga, Ty w robocie bedziesz wtedy... W fabryce znaczy sie. Chyba przedzwonie sobie do tego Portugalca, jak sie okaze, ze on np. w piatek ma randke jakas to tez go sobie odpuszcze. Gorzej, jesli nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A niby skąd wiesz, gdzie ja wtedy będę? Od jakiegoś czasu się zastanawiam, czy nie wziąć wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nooooooo, to bierz. To by mi bardzo zycie ulatwilo. Wiecie, ze teraz jest nowe polaczenie miedzy Wawa a Krakowem - InterRegio sie nazywa, tylko 2 klasa i kosztuje 38.50? I tak mi godziny nie odpowiadaja, ale to odciazy ekspresy i nie bede musiala jedynka juz jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jeśli chodzi o PKP, to..... nic już nie powiem Wezmę dzień wolny, mam od groma urlopu jeszcze z ub. roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To jest chyba jakas nowa spolka PKP. Pozostaje kwestia tej siroty, co to chcialaby miec lekcje. Tabliczke "zamkniete" musze chyba zrobic, tak jak mowiles Duchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 hmmm nic nie poffiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Awaria netu Małgoś, ja tam nie wierzę, w kolejne spółki Instytucja jest do d... i żeby pączkowała nie wiem jak, to lepszych dzieci z tego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 hmmm nic nie poffiem To juz nic nie mow. Tylko szkoda byloby mi tych 5 piw, co bym je mogla z Toba obalic od rana. Olga, wiem cos niecos na ten temat, moja cala rodzina to kolejarze, maja podobne zdanie. Lece do tego fryzjera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 bry znikam zabiegana jakoś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Małgocha jeśłi Ty chcesz delikatnie powiedzieć, że na zlocie nie będziesz - to się kopsnę to tego krakowa tylko po to by Ci dołożyć, słyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Małgocha ostatnio nigdzie nie dojeżdża choć wcześniej pisze się na bank.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Małgocha ostatnio nigdzie nie dojeżdża choć wcześniej pisze się na bank.. bo to ruski bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Małgocha ostatnio nigdzie nie dojeżdża choć wcześniej pisze się na bank.. bo to ruski bank Ruski bank w środku bankowego kryzysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiola, masz szczescie, ze Cie nie bedzie, bo bym Cie kopnela wiesz? Nigdzie dotad nie pisalam sie na bank, gdzie nie dotarlam, skad Wam to w ogole przyszlo do glowy, co? Olga, no nie masz wyjscia z tym piatkiem, juz to zostalo ustalone z jednym takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiola, masz szczescie, ze Cie nie bedzie, bo bym Cie kopnela wiesz? Nigdzie dotad nie pisalam sie na bank, gdzie nie dotarlam, skad Wam to w ogole przyszlo do glowy, co? Olga, no nie masz wyjscia z tym piatkiem, juz to zostalo ustalone z jednym takim. HA! Poczekam aż bedzie okazja osobista i sama sie przypomnę z tym kopniakiem Co taką groźna udajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No z tego co widze, to dla niektórych się lekcje odwołuje... a dla innych to nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiola, masz szczescie, ze Cie nie bedzie, bo bym Cie kopnela wiesz? Nigdzie dotad nie pisalam sie na bank, gdzie nie dotarlam, skad Wam to w ogole przyszlo do glowy, co? Olga, no nie masz wyjscia z tym piatkiem, juz to zostalo ustalone z jednym takim. HA! Poczekam aż bedzie okazja osobista i sama sie przypomnę z tym kopniakiem Co taką groźna udajesz? Przypomnij, przypomnij. Grozna jestem zawsze. Uwazaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No z tego co widze, to dla niektórych się lekcje odwołuje... a dla innych to nie warto Wcale sie nie odwoluje, wiekszosc sie sama odwolala, wyjezdzaja na wakacje. Tylko jedna godzina jest nieodwolywalna. Tyle to jako przezyje. Ale dzieki, ze sie o splate mojego kredytu martwisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A kkukukkku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts