malgos2 15.06.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A kto tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 barranki takie co się odwieruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 cześć odwieruszonym barrankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Hej malka, jak tam strasne testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 jedynie 38/40 (w skali ocen to 4,5) chyba sie pochlastam a czy ja juz Ci dziekowałam za pomoc ?? pewnie nie , bo ze mnie kawał chama jest. To pozwól,ze uczynię to teraz DZIĘKUJĘ BARANKOWI JEDNEMU a z drugim sie napije wódki na zlocie - jakoś trzeba po równo podzielić między Baranki dwa [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No nie, to ty czad intelektualistka jesteś A małgoś doktoraty jakieś... Mi to by się no normalnie nie chciało... Chociaż zaraz po studiach to nawet i chcieli mnie, ale system się zmieniał, inne pomysły po głowie się błąkały... I został magister... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiola, masz szczescie, ze Cie nie bedzie, bo bym Cie kopnela wiesz? Nigdzie dotad nie pisalam sie na bank, gdzie nie dotarlam, skad Wam to w ogole przyszlo do glowy, co? Olga, no nie masz wyjscia z tym piatkiem, juz to zostalo ustalone z jednym takim. I tak też powiem prezesowi, jakby trudności próbował robić A Ty masz kopa - wszędzie po wątkach rozsiewasz, a ja się muszę po cudzych doczytywać Numer konta raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiola, masz szczescie, ze Cie nie bedzie, bo bym Cie kopnela wiesz? Nigdzie dotad nie pisalam sie na bank, gdzie nie dotarlam, skad Wam to w ogole przyszlo do glowy, co? Olga, no nie masz wyjscia z tym piatkiem, juz to zostalo ustalone z jednym takim. I tak też powiem prezesowi, jakby trudności próbował robić A Ty masz kopa - wszędzie po wątkach rozsiewasz, a ja się muszę po cudzych doczytywać Numer konta raz! ale o co chodzi z nr konta bo ja dzis polprzytomna jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiola, masz szczescie, ze Cie nie bedzie, bo bym Cie kopnela wiesz? Nigdzie dotad nie pisalam sie na bank, gdzie nie dotarlam, skad Wam to w ogole przyszlo do glowy, co? Olga, no nie masz wyjscia z tym piatkiem, juz to zostalo ustalone z jednym takim. I tak też powiem prezesowi, jakby trudności próbował robić A Ty masz kopa - wszędzie po wątkach rozsiewasz, a ja się muszę po cudzych doczytywać Numer konta raz! ale o co chodzi z nr konta bo ja dzis polprzytomna jestem? o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No nie, to ty czad intelektualistka jesteś A małgoś doktoraty jakieś... Mi to by się no normalnie nie chciało... Chociaż zaraz po studiach to nawet i chcieli mnie, ale system się zmieniał, inne pomysły po głowie się błąkały... I został magister... gdzie mi tam doktoraty ja chciałam sie tylko zza biurka zawalonego papierami wyrwać i zacząć robic coś naprawdę pozytecznego, na starość mi odwaliło i się przebranżawiam jak mnie się to cholernie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.06.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 O rany, to jakaś choroba jest czy cuś Pani barrankowa też ostatnio przebąkuje, że by chciała bardziej pożytecznie i tak dalej... Co to będzie, ja się pytam, co to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Rzucam kontem jak by co. Prosze sie upominac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To rzuć, tylko ostrożnie, żeby jakaś cyferka się nie zgubiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Spasiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 O rany, to jakaś choroba jest czy cuś Pani barrankowa też ostatnio przebąkuje, że by chciała bardziej pożytecznie i tak dalej... Co to będzie, ja się pytam, co to będzie PIKNIE BĘDZIE zadowolona kobieta czyni swiat pieknym ło żeż (jeden z językoznawców twierdzi,ze tak właśnie pisze się połączenie tych partykuł ) , ale mnie poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Malka, nie poznaje Cie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 że niby co jak przeczytałam kilka swoich starych postów , zobaczyłam literówki - przeżyłam, zobaczyłam błędy świecące po oczach - załamałam się,chyba jakiegoś słownika sobie zainstaluję a słówko żesz, vel rzesz vel vel żeż,vel vel vel rzeż , nie dawałomi spokoju od pewnego czasu - teraz juz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Z tym przebranżawianiem to jakaś epidemia ... mnie się też na stare lata zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A ja mam nauki powyzej uszu... 24 lata - wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A ja mam nauki powyzej uszu... 24 lata - wystarczy. Lada chwila na emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts