Maluszek 27.06.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Super imprezy pewnie macie z ciotką Wyobrazacie sobie dwie takie jak Olga? przynajmniej im się nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Super imprezy pewnie macie z ciotką Wyobrazacie sobie dwie takie jak Olga? ja tam lubię takie ciotki jak wiedzą jak komuś pary upuścić impreza byłaby super śmieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Super imprezy pewnie macie z ciotką Wyobrazacie sobie dwie takie jak Olga? przynajmniej im się nie nudzi W porównaniu z nią, to ja jestem łagodna jak baranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Super imprezy pewnie macie z ciotką Wyobrazacie sobie dwie takie jak Olga? przynajmniej im się nie nudzi W porównaniu z nią, to ja jestem łagodna jak baranek Cos tak czuje, ze powinnas na nastepna parapetowe z ciocia przyjechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Super imprezy pewnie macie z ciotką Wyobrazacie sobie dwie takie jak Olga? przynajmniej im się nie nudzi W porównaniu z nią, to ja jestem łagodna jak baranek Cos tak czuje, ze powinnas na nastepna parapetowe z ciocia przyjechac... Zapomnij, cioteczka fajna jest, ale w bardzo małych dawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Super imprezy pewnie macie z ciotką Wyobrazacie sobie dwie takie jak Olga? przynajmniej im się nie nudzi W porównaniu z nią, to ja jestem łagodna jak baranek Cos tak czuje, ze powinnas na nastepna parapetowe z ciocia przyjechac... Zapomnij, cioteczka fajna jest, ale w bardzo małych dawkach ale my ją przecież pierwszy raz zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Tiaaa, czasem na pewno ją słyszysz - gdzie byś nie mieszkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 a to te wieczorne szumy to Twoja cioteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Rozumiem, że w robocie masz klimę i w dzień jej nie słyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Rozumiem, że w robocie masz klimę i w dzień jej nie słyszysz? Jejku, to ona jest nawet w powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Rozumiem, że w robocie masz klimę i w dzień jej nie słyszysz? Jejku, to ona jest nawet w powietrzu? Słychać ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiecie mam taką koleżankę i ona ma mamę i ta mam ma taki głos, wszędzie ją słychać i ostatnio byłam w castoramie i jeszcze jej nie widziałam a już ją słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Rozumiem, że w robocie masz klimę i w dzień jej nie słyszysz? Jejku, to ona jest nawet w powietrzu? Słychać ją No to skoro i tak ja slychac, to mozesz przyprowadzic. Co za roznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Rozumiem, że w robocie masz klimę i w dzień jej nie słyszysz? dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To ja Wam już nie wystarczę, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To ja Wam już nie wystarczę, tak? No dobra, to nie przyprowadzaj. W zasadzie po co masz kogos przyprowadzac? Sama sie przyprowadz. No dobrze, tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To ja Wam już nie wystarczę, tak? No dobra, to nie przyprowadzaj. W zasadzie po co masz kogos przyprowadzac? Sama sie przyprowadz. No dobrze, tylko gdzie? No właśnie, gdzie? U siebie to zazwyczaj bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To ja Wam już nie wystarczę, tak? No dobra, to nie przyprowadzaj. W zasadzie po co masz kogos przyprowadzac? Sama sie przyprowadz. No dobrze, tylko gdzie? No właśnie, gdzie? U siebie to zazwyczaj bywam No.... To moze trzeba Ci zorganizowac wszystkie weekendy. Taki przelot po wszystkich muratorowych budowach (no moze nie wszystkich, bo niemilych typow tez tu sporo...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To ja Wam już nie wystarczę, tak? No dobra, to nie przyprowadzaj. W zasadzie po co masz kogos przyprowadzac? Sama sie przyprowadz. No dobrze, tylko gdzie? No właśnie, gdzie? U siebie to zazwyczaj bywam No.... To moze trzeba Ci zorganizowac wszystkie weekendy. Taki przelot po wszystkich muratorowych budowach (no moze nie wszystkich, bo niemilych typow tez tu sporo...). Ja tam nie narzekam Tych mniej miłych też bym chętnie poznała osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To ja Wam już nie wystarczę, tak? No dobra, to nie przyprowadzaj. W zasadzie po co masz kogos przyprowadzac? Sama sie przyprowadz. No dobrze, tylko gdzie? No właśnie, gdzie? U siebie to zazwyczaj bywam No.... To moze trzeba Ci zorganizowac wszystkie weekendy. Taki przelot po wszystkich muratorowych budowach (no moze nie wszystkich, bo niemilych typow tez tu sporo...). Ja tam nie narzekam Tych mniej miłych też bym chętnie poznała osobiście Zeby im dokopac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts