Kruela 16.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 I ja sie przywitam bo wczoraj po północy wywaliło mnie z FM i kazało iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzien dobry, ale pogoda. Kruelciu, kazdego wywala po polnocy, to taka przerwa na papierosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mnie to i przed północą wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Zmienilas w koncu tego iPlusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie mogę jeszcze przez rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 To znaczy, ze przez rok Cie bedzie jeszcze wywalac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ano Na razie ich zasypuję reklamacjami... a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Poczekaj az zmienia regulamin, wtedy mozesz im wypowiedziec umowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzien dobry, ale pogoda. Kruelciu, kazdego wywala po polnocy, to taka przerwa na papierosa. Kurka a ja rzuciłam palenie jakieś 7 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś zbieraj moja droga koreczki ... i jak przyjedziesz na zlot to mi je grzecznie oddasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Poczekaj az zmienia regulamin, wtedy mozesz im wypowiedziec umowe. Tylko jakoś nie zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a bo cwane gapy sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś zbieraj moja droga koreczki ... i jak przyjedziesz na zlot to mi je grzecznie oddasz Zakretki znaczy sie? Ale ja nie pije niczego oprocz wody w zasadzie i nie schodzi mi az tak duzo, nie bedzie tego wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś zbieraj moja droga koreczki ... i jak przyjedziesz na zlot to mi je grzecznie oddasz Zakretki znaczy sie? Ale ja nie pije niczego oprocz wody w zasadzie i nie schodzi mi az tak duzo, nie bedzie tego wiele... A zaprzyjaźnioną knajpę masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś zbieraj moja droga koreczki ... i jak przyjedziesz na zlot to mi je grzecznie oddasz Zakretki znaczy sie? Ale ja nie pije niczego oprocz wody w zasadzie i nie schodzi mi az tak duzo, nie bedzie tego wiele... A zaprzyjaźnioną knajpę masz? Mam, ale tam maja napoje w pistolecie, nie uzywaja butelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś zbieraj moja droga koreczki ... i jak przyjedziesz na zlot to mi je grzecznie oddasz Zakretki znaczy sie? Ale ja nie pije niczego oprocz wody w zasadzie i nie schodzi mi az tak duzo, nie bedzie tego wiele... A zaprzyjaźnioną knajpę masz? Mam, ale tam maja napoje w pistolecie, nie uzywaja butelek. Wszystkie napoje? A może swoje mają (pracownicze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś zbieraj moja droga koreczki ... i jak przyjedziesz na zlot to mi je grzecznie oddasz Zakretki znaczy sie? Ale ja nie pije niczego oprocz wody w zasadzie i nie schodzi mi az tak duzo, nie bedzie tego wiele... Ale wiesz ... koreczek do koreczka i zbierze się kupeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 OK niemożliwa jesteś ... Tobie widzę o koreczkach przypominać nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś zbieraj moja droga koreczki ... i jak przyjedziesz na zlot to mi je grzecznie oddasz Zakretki znaczy sie? Ale ja nie pije niczego oprocz wody w zasadzie i nie schodzi mi az tak duzo, nie bedzie tego wiele... A zaprzyjaźnioną knajpę masz? Mam, ale tam maja napoje w pistolecie, nie uzywaja butelek. Wszystkie napoje? A może swoje mają (pracownicze)? Wszystkie. Nie sadze, zeby pracownicy mieli jakies inne napoje, skoro moga z pistoletu sobie strzelic co chca... Dobrze Kruelciu, zbieram nakretke do nakretki (bo koreczki z korka to ja dla siebie mam - ogromna kolekcja jest tego... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.06.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale fajowa lampa a to to książkowe cudo to co to pudełko jakieś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts