anjamen 16.06.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 czesc Malgos, jak tam Twoje krótkie czarne wlosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cze dziewczyny. Dzisiaj odkrylam, ze jestem troche ruda. Aguleczka, to takie wielofunkcyjne pudelko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.06.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cze dziewczyny. Dzisiaj odkrylam, ze jestem troche ruda. Aguleczka, to takie wielofunkcyjne pudelko. ruda? jak to? moze pod slonce patrzylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cze dziewczyny. Dzisiaj odkrylam, ze jestem troche ruda. Aguleczka, to takie wielofunkcyjne pudelko. ruda? jak to? moze pod slonce patrzylas Nieeeeeeee, ale spluka sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cze dziewczyny. Dzisiaj odkrylam, ze jestem troche ruda. Aguleczka, to takie wielofunkcyjne pudelko. ruda? jak to? moze pod slonce patrzylas Nieeeeeeee, ale spluka sie. To może strzel sobie szaloną płukankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cze dziewczyny. Dzisiaj odkrylam, ze jestem troche ruda. Aguleczka, to takie wielofunkcyjne pudelko. ruda? jak to? moze pod slonce patrzylas Nieeeeeeee, ale spluka sie. To może strzel sobie szaloną płukankę Piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś monotematyczna jesteś .... myślałam o płukance do włosów o jakimś szalonym kolorze kiedy miałaś urodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś monotematyczna jesteś .... myślałam o płukance do włosów o jakimś szalonym kolorze kiedy miałaś urodziny? 5.05. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś monotematyczna jesteś .... myślałam o płukance do włosów o jakimś szalonym kolorze kiedy miałaś urodziny? 5.05. A co? A nic ... tak mi byczkiem pachniałaś ... a ja 13.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś monotematyczna jesteś .... myślałam o płukance do włosów o jakimś szalonym kolorze kiedy miałaś urodziny? 5.05. A co? A nic ... tak mi byczkiem pachniałaś ... a ja 13.05 Byczki najfajniejsze sa. Od Wenus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś monotematyczna jesteś .... myślałam o płukance do włosów o jakimś szalonym kolorze kiedy miałaś urodziny? 5.05. A co? A nic ... tak mi byczkiem pachniałaś ... a ja 13.05 Byczki najfajniejsze sa. Od Wenus. Najfajniejsze, najmądrzejsze, najładniejsze ... naj, naj, naj i najskromniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś monotematyczna jesteś .... myślałam o płukance do włosów o jakimś szalonym kolorze kiedy miałaś urodziny? 5.05. A co? A nic ... tak mi byczkiem pachniałaś ... a ja 13.05 Byczki najfajniejsze sa. Od Wenus. Najfajniejsze, najmądrzejsze, najładniejsze ... naj, naj, naj i najskromniejsze Taaaaaaaaa. Ale ja powsinoga jestem bardziej jak Blizniak, chociaz moja mama tlumaczy to ascendentem w Bliznietach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś monotematyczna jesteś .... myślałam o płukance do włosów o jakimś szalonym kolorze kiedy miałaś urodziny? 5.05. A co? A nic ... tak mi byczkiem pachniałaś ... a ja 13.05 Byczki najfajniejsze sa. Od Wenus. Najfajniejsze, najmądrzejsze, najładniejsze ... naj, naj, naj i najskromniejsze Taaaaaaaaa. Ale ja powsinoga jestem bardziej jak Blizniak, chociaz moja mama tlumaczy to ascendentem w Bliznietach. Ja też na miejscu nie usiedzę ...ponoć kreację mam w bliźniakach a ascendent chyba w rogaciźnie jeszcze jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś monotematyczna jesteś .... myślałam o płukance do włosów o jakimś szalonym kolorze kiedy miałaś urodziny? 5.05. A co? A nic ... tak mi byczkiem pachniałaś ... a ja 13.05 Byczki najfajniejsze sa. Od Wenus. Najfajniejsze, najmądrzejsze, najładniejsze ... naj, naj, naj i najskromniejsze Taaaaaaaaa. Ale ja powsinoga jestem bardziej jak Blizniak, chociaz moja mama tlumaczy to ascendentem w Bliznietach. Ja też na miejscu nie usiedzę ... i nie wiem, czy mnie bliźniaki przypadkiem nie wspierają ... muszę to sprawdzić Jesli znasz godzine urodzenia, to sie to da sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgoś monotematyczna jesteś .... myślałam o płukance do włosów o jakimś szalonym kolorze kiedy miałaś urodziny? 5.05. A co? A nic ... tak mi byczkiem pachniałaś ... a ja 13.05 Byczki najfajniejsze sa. Od Wenus. Zgadzam sie!!! ja też byczek (18.05) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 To nam się niezłe stadko bycze zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.06.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 To nam się niezłe stadko bycze zebrało wiadomo -byczki rządzą na FM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.06.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 cześć Lady,ale fajnego Kludiego znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mam nadzieje, ze bedzie dzialal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 To nam się niezłe stadko bycze zebrało wiadomo -byczki rządzą na FM! szukam wodników :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts