Gosia-Anbudowa 17.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Małgoś śpi, to cichutko dzień doberek mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 To pewnie takie po kolana jest. Małgoś śpi to podpowiem, że chyba na ebayu, M. wszystko tam kupuje Ależ ja dobrze tę dziewczynę znam wiola - takież i było moje pierwsze skojarzenie ..... ale może Małgoś chociaż raz kupiła coś u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Znaczy że polskie produkty wspiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Znaczy że polskie produkty wspiera? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Może chleb regionalny jakiś małopolski kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 a jak kupuje jakieś włoskie lub francuskie pieczywko - to już raczej nie wspiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 To nazwa wtedy tylko obco brzmiąca. A chleb czy bułka wypiekana w Kraku Liczy się jak swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.06.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 nie wiem czy Małgoś tam kupowała , ale takie stoliki są tu: http://e-shop.fafarafa.pl/pl,category,118094,stolki,i,fotele.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dobrosiu - dzięki Tam piszą, że to jest stołek i że jest kartonowy I jak na takim czymś usiąść Toż zaraz by się pode mną złożył ale jako stolik to jest ok i nawet nie jest taki drogi tylko 99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.06.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Maluszku kochany , piszą też tam , że udźwig chyba ma 200 kilo to cudo.Tyle to nawet razem nie wazymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 eeeee to i ja się jeszcze dosiądę .... dzień dybry Małgoś a czy byczka nie może być kocicą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzien dobry. Stolik kupilam w fafarafa, juz pisalam, tylko Wam sie czytac nie chce. Bardzo dobry humor od rana mam, Anja, zaraz Ci powiem dlaczego. Duch na dobry pomysl wpadl... I dostalam przesylke od Justynki - ale Ty masz sliczne pismo! A 12:36 przypadkiem sie zrobila, przysiegam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzien dobry. Stolik kupilam w fafarafa, juz pisalam, tylko Wam sie czytac nie chce. Bardzo dobry humor od rana mam, Anja, zaraz Ci powiem dlaczego. Duch na dobry pomysl wpadl... I dostalam przesylke od Justynki - ale Ty masz sliczne pismo! A 12:36 przypadkiem sie zrobila, przysiegam. dostałaś już paczkę no to sie poczta spisała Jak się postaram to jakoś wychodzą te literki ... a to tak specjalnie dla Ciebie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg Małgoś kawe kcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzien dobry. Stolik kupilam w fafarafa, juz pisalam, tylko Wam sie czytac nie chce. Bardzo dobry humor od rana mam, Anja, zaraz Ci powiem dlaczego. Duch na dobry pomysl wpadl... I dostalam przesylke od Justynki - ale Ty masz sliczne pismo! A 12:36 przypadkiem sie zrobila, przysiegam. ??????????????????? czekam tup, tup tup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzien dobry. Stolik kupilam w fafarafa, juz pisalam, tylko Wam sie czytac nie chce. Bardzo dobry humor od rana mam, Anja, zaraz Ci powiem dlaczego. Duch na dobry pomysl wpadl... I dostalam przesylke od Justynki - ale Ty masz sliczne pismo! A 12:36 przypadkiem sie zrobila, przysiegam. ??????????????????? czekam tup, tup tup No bo Duch wpadl na to, ze moge przyjechac do Ciebie w czwartek i razem ruszymy nach Warschau. Jesli mi cos nie wypadnie... To co? Zly pomysl? Justynko, to jest adamaszek, tak? Bardzo fajna posciel, taka chce. Gosiu, kawka jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 super! ale my nach Warschau w piatek jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 super! ale my nach Warschau w piatek jedziemy No my tez... Z tym, ze my bysmy rano wyjechali, zahaczyli o Rybnik i Czestochowe... Juz sobie wyobrazam, ile promili pod koniec takiej wyprawy bede miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 super! ale my nach Warschau w piatek jedziemy No my tez... Z tym, ze my bysmy rano wyjechali, zahaczyli o Rybnik i Czestochowe... Juz sobie wyobrazam, ile promili pod koniec takiej wyprawy bede miec. Z 76 Polak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts