Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

....jeeee ja się tak nie bawię....

wczoraj Kruelcia miała dobry dzień... dziś Ty .... a kiedy ja? :roll:

Nitu polecam sklep http://www.biust.pl. :lol: :lol: :lol: Maja wszystkie rozmiary i daja duze rabaty. 8)

kobieto, ale tam się ceny zaczynają od 150 zł :o nooo jak ja bym tyla kasiory wydała na 'cycnik' to by mnie chłop normalnie pogonił... a w formie dziś jest :x

eeee no coś Ty :lol:

Nituś, pamietaj o pączku, nawet jeśli lukier drogi :lol:

AAAAAAAAAA racja... to przecie ja mam pączka :)

Wiola dobrze chwyciłaś , bardzo dobrze :p :P :p

Uczę się kochana od najlepszych :lol: :lol:

Nitu polecam sklep http://www.biust.pl. :lol: :lol: :lol: Maja wszystkie rozmiary i daja duze rabaty. 8)

gdzie Ty tam widzisz wszystkie rozmiary ??

a już sie ucieszyłam :(

gdzie Ty tam widzisz wszystkie rozmiary ??

a już sie ucieszyłam :(

Jaki chcesz? :roll: :roll: :roll:

Gość justyna_m
Szkoda, ze Cie nie bedzie na zlocie... :(

mam inny zlot :roll:

ale u Ani się zobaczymy 8)

A po sezonie, jak juz hotel Twoj pusciejszy bedzie zrobimy zlot w Kolobrzegu. Co Ty na to? :roll: :roll: :roll:

8) fajnie ale chyba wszystkim za daleko :roll:

Trafilam tutaj do Was przypadkiem i dobrze, bo fajna stronke polecacie

http://www.biust.pl./

Znalazlam ten stanik, ktory kupuje regularnie od kilku lat w podobnej cenie u siebie, a tu nie musze latac :p .

Jesli ktoras z Was ma duzy biust to polecam Triumph model compliment w w cenie 79,90 zl. Zawsze w szafie mam z tego modelu 3-4 sztuki i zmieniam je regularnie. Pomimo, ze jest z koronki swietnie uklada sie w nim biust, dobrze zbiera na bokach pod pachami, no a ja niestety musze kupujac zwracac na to uwage :roll: . No i mozna prac w pralce :p .

Szkoda, ze Cie nie bedzie na zlocie... :(

mam inny zlot :roll:

ale u Ani się zobaczymy 8)

A po sezonie, jak juz hotel Twoj pusciejszy bedzie zrobimy zlot w Kolobrzegu. Co Ty na to? :roll: :roll: :roll:

8) fajnie ale chyba wszystkim za daleko :roll:

Wszystkich nie zaprosimy. :lol: :lol: :lol: Ja mam bezposredni pociag, Anja na pewno tez by dotarla, Duch pojedzie w interesach, Braza jest na miejscu, jeszcze sie kogos z Wawki sciagnie i wiecej nam towarzystwa nie potrzeba. 8)

Trafilam tutaj do Was przypadkiem i dobrze, bo fajna stronke polecacie

http://www.biust.pl./

Znalazlam ten stanik, ktory kupuje regularnie od kilku lat w podobnej cenie u siebie, a tu nie musze latac :p .

Jesli ktoras z Was ma duzy biust to polecam Triumph model compliment w w cenie 79,90 zl. Zawsze w szafie mam z tego modelu 3-4 sztuki i zmieniam je regularnie. Pomimo, ze jest z koronki swietnie uklada sie w nim biust, dobrze zbiera na bokach pod pachami, no a ja niestety musze kupujac zwracac na to uwage :roll: . No i mozna prac w pralce :p .

O, czesc magpie. :) Witaj w komentach. Sklep fajny, zwlaszcza jak sie rabat dostanie. 8) Ja odkrylam firme anita, ale to dosc droga bielizna. Na szczescie wytrzymuje dlugo i nie musze czesto kupowac. 8)

ooo właśnie na tę anitępatrzyłam :) zgroza :o

z tymi piniendzmi swojemi to tu może ciut racji masz... :roll:

ide lookac na te Wasze modele :)

co to jest duży stanik? :o

U mnie 80D, ponad 2 lata karmilam dziecko (bylo to 12 lat temu) i teraz kupujac stanik musi on porzadnie wszystko trzymac :p .

Nie duzy stanik tylko biust. :lol: :lol: :lol: D to duzy chyba, nie? :roll: :roll: :roll: Anity mam trzy na razie w roznych kolorach i sa najtrwalsze. Mam tez Schiessera i sie powyciagal, nie polecam. :-? Ja musze szukac bez drutow, bo mnie one wkurzaja na maksa, a bez drutow w duzym rozmiarze to nie takie proste juz. A reszte kupuje w Victoria Secret. Mmmmm... Uwielbiam. :)

ale to taka 'koszulka' jest :o Ty na to coś latem zakładasz... bo nie wiem jak to wykończone jest, a na focie nie bardzo widać :)