malgos2 17.06.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Szkoda, ze Cie nie bedzie na zlocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Szkoda, ze Cie nie bedzie na zlocie... mam inny zlot ale u Ani się zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ....jeeee ja się tak nie bawię.... wczoraj Kruelcia miała dobry dzień... dziś Ty .... a kiedy ja? Nitu polecam sklep http://www.biust.pl. Maja wszystkie rozmiary i daja duze rabaty. kobieto, ale tam się ceny zaczynają od 150 zł nooo jak ja bym tyla kasiory wydała na 'cycnik' to by mnie chłop normalnie pogonił... a w formie dziś jest eeee no coś Ty Nituś, pamietaj o pączku, nawet jeśli lukier drogi AAAAAAAAAA racja... to przecie ja mam pączka Wiola dobrze chwyciłaś , bardzo dobrze :P Uczę się kochana od najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Szkoda, ze Cie nie bedzie na zlocie... mam inny zlot ale u Ani się zobaczymy A po sezonie, jak juz hotel Twoj pusciejszy bedzie zrobimy zlot w Kolobrzegu. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ....jeeee ja się tak nie bawię.... wczoraj Kruelcia miała dobry dzień... dziś Ty .... a kiedy ja? Nitu polecam sklep http://www.biust.pl. Maja wszystkie rozmiary i daja duze rabaty. gdzie Ty tam widzisz wszystkie rozmiary ?? a już sie ucieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ....jeeee ja się tak nie bawię.... wczoraj Kruelcia miała dobry dzień... dziś Ty .... a kiedy ja? Nitu polecam sklep http://www.biust.pl. Maja wszystkie rozmiary i daja duze rabaty. gdzie Ty tam widzisz wszystkie rozmiary ?? a już sie ucieszyłam Jaki chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Szkoda, ze Cie nie bedzie na zlocie... mam inny zlot ale u Ani się zobaczymy A po sezonie, jak juz hotel Twoj pusciejszy bedzie zrobimy zlot w Kolobrzegu. Co Ty na to? fajnie ale chyba wszystkim za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Trafilam tutaj do Was przypadkiem i dobrze, bo fajna stronke polecacie http://www.biust.pl./ Znalazlam ten stanik, ktory kupuje regularnie od kilku lat w podobnej cenie u siebie, a tu nie musze latac . Jesli ktoras z Was ma duzy biust to polecam Triumph model compliment w w cenie 79,90 zl. Zawsze w szafie mam z tego modelu 3-4 sztuki i zmieniam je regularnie. Pomimo, ze jest z koronki swietnie uklada sie w nim biust, dobrze zbiera na bokach pod pachami, no a ja niestety musze kupujac zwracac na to uwage . No i mozna prac w pralce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Szkoda, ze Cie nie bedzie na zlocie... mam inny zlot ale u Ani się zobaczymy A po sezonie, jak juz hotel Twoj pusciejszy bedzie zrobimy zlot w Kolobrzegu. Co Ty na to? fajnie ale chyba wszystkim za daleko Wszystkich nie zaprosimy. Ja mam bezposredni pociag, Anja na pewno tez by dotarla, Duch pojedzie w interesach, Braza jest na miejscu, jeszcze sie kogos z Wawki sciagnie i wiecej nam towarzystwa nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.06.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja mam ulubiony model z samanty A035 i nie zmieniam ... kupuję tylko w różnych kolorach i z różnych kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Trafilam tutaj do Was przypadkiem i dobrze, bo fajna stronke polecacie http://www.biust.pl./ Znalazlam ten stanik, ktory kupuje regularnie od kilku lat w podobnej cenie u siebie, a tu nie musze latac . Jesli ktoras z Was ma duzy biust to polecam Triumph model compliment w w cenie 79,90 zl. Zawsze w szafie mam z tego modelu 3-4 sztuki i zmieniam je regularnie. Pomimo, ze jest z koronki swietnie uklada sie w nim biust, dobrze zbiera na bokach pod pachami, no a ja niestety musze kupujac zwracac na to uwage . No i mozna prac w pralce . O, czesc magpie. Witaj w komentach. Sklep fajny, zwlaszcza jak sie rabat dostanie. Ja odkrylam firme anita, ale to dosc droga bielizna. Na szczescie wytrzymuje dlugo i nie musze czesto kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ooo właśnie na tę anitępatrzyłam zgroza z tymi piniendzmi swojemi to tu może ciut racji masz... ide lookac na te Wasze modele co to jest duży stanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.06.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ooo właśnie na tę anitępatrzyłam zgroza z tymi piniendzmi swojemi to tu może ciut racji masz... ide lookac na te Wasze modele co to jest duży stanik? U mnie 80D, ponad 2 lata karmilam dziecko (bylo to 12 lat temu) i teraz kupujac stanik musi on porzadnie wszystko trzymac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nie duzy stanik tylko biust. D to duzy chyba, nie? Anity mam trzy na razie w roznych kolorach i sa najtrwalsze. Mam tez Schiessera i sie powyciagal, nie polecam. Ja musze szukac bez drutow, bo mnie one wkurzaja na maksa, a bez drutow w duzym rozmiarze to nie takie proste juz. A reszte kupuje w Victoria Secret. Mmmmm... Uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja wczoraj w intimissimi kupilam ladny (rozmiar 5 no co przytylo mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jesli ktoras z Was ma duzy biust to polecam Triumph model compliment w w cenie 79,90 zl. Zawsze w szafie mam z tego modelu 3-4 sztuki i zmieniam je regularnie. Pomimo, ze jest z koronki swietnie uklada sie w nim biust, dobrze zbiera na bokach pod pachami, no a ja niestety musze kupujac zwracac na to uwage . No i mozna prac w pralce . ale to taka 'koszulka' jest Ty na to coś latem zakładasz... bo nie wiem jak to wykończone jest, a na focie nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Anja i tak wszyscy mowia, ze Polki za male rozmiary nosza i ze powinno sie mniej pod biustem a wiecej w miseczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 no pod biustem to 75 mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ... dalej buszuje.... czas na lato nową wypraweczkę sobie zszykować ja mam 85B ... wiem, wiem wielka baba jestem.... o to dziś też zebrał mój chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 no pod biustem to 75 mam Ja tez. To co, duzo? Nitu, ja Cie nie widzialam, ale na 85 to Ty mi nie wygladasz jako zywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts