malgos2 17.06.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 to ja mam małe przy Was bo 75C Musimy Cie podtuczyc. ja Ci dam Do klubu wpuszczamy od D wzwyz. to jest dyskryminacja ja nie mam D i co? Wyslemy Cie do gorseciarki, zaraz Ci powie, ze masz. I jeszcze doly... Tylko ten limit trza ustalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ....jeeee ja się tak nie bawię.... wczoraj Kruelcia miała dobry dzień... dziś Ty .... a kiedy ja? Nitu polecam sklep http://www.biust.pl. Maja wszystkie rozmiary i daja duze rabaty. gdzie Ty tam widzisz wszystkie rozmiary ?? a już sie ucieszyłam Jaki chcesz? 60 max 65 D chcę i chcę i gowno,albo trzeba na zamówienie robić (koszmarne pieniądze) albo nosic za duży i rak do góry nie podnosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ....jeeee ja się tak nie bawię.... wczoraj Kruelcia miała dobry dzień... dziś Ty .... a kiedy ja? Nitu polecam sklep http://www.biust.pl. Maja wszystkie rozmiary i daja duze rabaty. gdzie Ty tam widzisz wszystkie rozmiary ?? a już sie ucieszyłam Jaki chcesz? 60 max 65 D chcę i chcę i gowno,albo trzeba na zamówienie robić (koszmarne pieniądze) albo nosic za duży i rak do góry nie podnosic No tak, dla mnie "wszystkie" to znaczy w ogole D, bo w sklepach jest z tym cienko. Kiedys poszlysmy z mama i juz dwoch D to nie mieli - tylko jeden 75 a drugi 80. Tu widze, ze maja 65 ale AA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 65AA to dla dzieci chyba Malka a Ty masz 60D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ....jeeee ja się tak nie bawię.... wczoraj Kruelcia miała dobry dzień... dziś Ty .... a kiedy ja? Nitu polecam sklep http://www.biust.pl. Maja wszystkie rozmiary i daja duze rabaty. gdzie Ty tam widzisz wszystkie rozmiary ?? a już sie ucieszyłam Jaki chcesz? 60 max 65 D chcę i chcę i gowno,albo trzeba na zamówienie robić (koszmarne pieniądze) albo nosic za duży i rak do góry nie podnosic No tak, dla mnie "wszystkie" to znaczy w ogole D, bo w sklepach jest z tym cienko. Kiedys poszlysmy z mama i juz dwoch D to nie mieli - tylko jeden 75 a drugi 80. Tu widze, ze maja 65 ale AA. to ja jeden stanik prosze i dodatkowo trzy komplety miseczek - może sie zmieszczę no dupa mi rośnie a pod biustem mam jak 20 lat temu nie ma sprawiedliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 65AA to dla dzieci chyba Malka a Ty masz 60D? Tak, to sie nazywa "moj pierwszy biustonosz". Ale ja mialam taki rozmiar chyba tylko w wieku 10 lat. Nie wiem, po jaka cholere w ogole cos nosic z takim rozmiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 65AA to dla dzieci chyba Malka a Ty masz 60D? nie mam 60 ale taki rozmiar stanika powinnam nosić (60/65 D) (gdyby ktos produkował) obwód" pod biustem " na metce , podawany jest bez rozciągania stanika,a przecież po założeniu sie rozciąga i wtedy np 70 , przy podniesienu rąk do góry podciaga sie do wysokości sutków - masakra albo za luźny pod, albo zbyt mały na jakaś niewymiarowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A, bo sie za duzo ruszasz malka. Moze body powinnas nosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A, bo sie za duzo ruszasz malka. Moze body powinnas nosic? nie lubię ja generalnie jakaś antybieliźniana jestem stanik w ostateczności zdzierżę, ale cała reszta ...blllllle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Patrz malka... http://tinyurl.com/ncdyeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.06.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 a ja tylko "puszapy" (mam 75A) i jeszcze wpycham takie wkładki żelowe jak wyjdziemy z debetów to se cycki zrobię -a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A, bo sie za duzo ruszasz malka. Moze body powinnas nosic? parsknelam smiechem a w robocie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A, bo sie za duzo ruszasz malka. Moze body powinnas nosic? parsknelam smiechem a w robocie jestem Trzeba malce cos na uspokojenie dac po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Patrz malka... http://tinyurl.com/ncdyeb Małgos - dzieki,ale ja nie kupie stanika na odległośc ,mam juz pół szafy takich niby dobrych muszę pomacać, przymierzyć... poszłam zobaczyc to co kupilam ostatnio: firma Freya,niby 30D, a jakby miska C i to jeszcze jakieś małe max 85 w biuscie, a ja mam nieco więcej Jakiś niby cud Triumph co to sie dopasowuje pod wpływem temperatury ciała i niby wszystko sie zgadza,ale kształtu piersi to on nie utrzymuje -walec jeden wymieniac dalej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 a ja tylko "puszapy" (mam 75A) i jeszcze wpycham takie wkładki żelowe jak wyjdziemy z debetów to se cycki zrobię -a co! eeeeee ja tam na moje nie narzekam... ale po ciążach grubaśna jestem i nie chce mi to zniknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Patrz malka... http://tinyurl.com/ncdyeb Małgos - dzieki,ale ja nie kupie stanika na odległośc ,mam juz pół szafy takich niby dobrych muszę pomacać, przymierzyć... poszłam zobaczyc to co kupilam ostatnio: firma Freya,niby 30D, a jakby miska C i to jeszcze jakieś małe max 85 w biuscie, a ja mam nieco więcej Jakiś niby cud Triumph co to sie dopasowuje pod wpływem temperatury ciała i niby wszystko sie zgadza,ale kształtu piersi to on nie utrzymuje -walec jeden wymieniac dalej ?? Mialam tego Triumpha, beznadzieja. Malka, zawsze mozesz go oddac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A, bo sie za duzo ruszasz malka. Moze body powinnas nosic? parsknelam smiechem a w robocie jestem Trzeba malce cos na uspokojenie dac po prostu. ja Cię zaraz uspokoję , małpo jedna Anja,masz zakaz parskania czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 a ja tylko "puszapy" (mam 75A) i jeszcze wpycham takie wkładki żelowe jak wyjdziemy z debetów to se cycki zrobię -a co! eeeeee ja tam na moje nie narzekam... ale po ciążach grubaśna jestem i nie chce mi to zniknąc Nitu, sorry, ale to nie od ciazy sie tak robi tylko od zarelka, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 a ja tylko "puszapy" (mam 75A) i jeszcze wpycham takie wkładki żelowe jak wyjdziemy z debetów to se cycki zrobię -a co! eeeeee ja tam na moje nie narzekam... ale po ciążach grubaśna jestem i nie chce mi to zniknąc Nitu, sorry, ale to nie od ciazy sie tak robi tylko od zarelka, wis? eeeeeeeeeeeeeeee mówis nie możliwe mój brat nie je...łun wpierdziela a chudy badyl z niego więc ja tyz tak robię... dzis już machłam se dwa pączusie na zachętę i wiadro truskawek ze śmietaną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 a ja tylko "puszapy" (mam 75A) i jeszcze wpycham takie wkładki żelowe jak wyjdziemy z debetów to se cycki zrobię -a co! eeeeee ja tam na moje nie narzekam... ale po ciążach grubaśna jestem i nie chce mi to zniknąc Nitu, sorry, ale to nie od ciazy sie tak robi tylko od zarelka, wis? no i moja wymówka poszła w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts