nitubaga 17.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ... niedobra Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Moja mama tak mowila przez pol zycia a ja roslam z poczuciem winy, ze to przeze mnie. A teraz jest szczuplejsza niz przed ciaza i przyznaje, ze to od wpierdzielania slodkiego. A Ty malka to mnie nie wkurzaj, bo Ty jak ten Nitu brat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ojej, ja chciałam do Kołobrzegu jechać, ale mnie nie uwzglednili w swoich planach A przecież cycki też mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ojej, ja chciałam do Kołobrzegu jechać, ale mnie nie uwzglednili w swoich planach A przecież cycki też mam.. Wiedzialam... Do Wawy to Ci za daleko, ale do Kolobrzegu to juz bys jechala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A, bo sie za duzo ruszasz malka. Moze body powinnas nosic? parsknelam smiechem a w robocie jestem Trzeba malce cos na uspokojenie dac po prostu. ja Cię zaraz uspokoję , małpo jedna Anja,masz zakaz parskania czy co zakaz nie ale bardzo slychac jak parskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Moja mama tak mowila przez pol zycia a ja roslam z poczuciem winy, ze to przeze mnie. A teraz jest szczuplejsza niz przed ciaza i przyznaje, ze to od wpierdzielania slodkiego. A Ty malka to mnie nie wkurzaj, bo Ty jak ten Nitu brat. Ja Młodego nie chce wpedzać w poczucie winy, ale 17 kg mi zostało po ciąży i ni cholery od tego czasu zrzucić nie mogę, a słodkiego nie żrę (no czasem chałwę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Moja mama tak mowila przez pol zycia a ja roslam z poczuciem winy, ze to przeze mnie. A teraz jest szczuplejsza niz przed ciaza i przyznaje, ze to od wpierdzielania slodkiego. A Ty malka to mnie nie wkurzaj, bo Ty jak ten Nitu brat. Ja Młodego nie chce wpedzać w poczucie winy, ale 17 kg mi zostało po ciąży i ni cholery od tego czasu zrzucić nie mogę, a słodkiego nie żrę (no czasem chałwę) Malka, ja sobie Ciebie 17 kg chudszej nie wyobrazam. To ile Ty wazylas? 30 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 berek i snikham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 O cze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Mi maz powiedzial, ze jak sobie kupie kuchnie za 5 tys a nie 15 to bede miec wtedy na nowe cycki, wiec juz sie moge z nimi pozegnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Moze sprobuj najpierw sprzedac stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Myslisz, ze sie znajda chetni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zawsze warto probowac... A tak w ogole to mam cicha nadzieje, ze mi sie w 6 tys. uda zamknac z meblami do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zawsze warto probowac... A tak w ogole to mam cicha nadzieje, ze mi sie w 6 tys. uda zamknac z meblami do kuchni... a myślałam ze moje 10 tysi to szczyt naiwności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zawsze warto probowac... A tak w ogole to mam cicha nadzieje, ze mi sie w 6 tys. uda zamknac z meblami do kuchni... a myślałam ze moje 10 tysi to szczyt naiwności Kochana, ale ja mam sekretna bron. Stolarz aguleczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Moja mama tak mowila przez pol zycia a ja roslam z poczuciem winy, ze to przeze mnie. A teraz jest szczuplejsza niz przed ciaza i przyznaje, ze to od wpierdzielania slodkiego. A Ty malka to mnie nie wkurzaj, bo Ty jak ten Nitu brat. Ja Młodego nie chce wpedzać w poczucie winy, ale 17 kg mi zostało po ciąży i ni cholery od tego czasu zrzucić nie mogę, a słodkiego nie żrę (no czasem chałwę) Malka, ja sobie Ciebie 17 kg chudszej nie wyobrazam. To ile Ty wazylas? 30 kg? Małgoś litości, nie pastw się nade mną dziewczyno wiesz ile ja ważę - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Moja mama tak mowila przez pol zycia a ja roslam z poczuciem winy, ze to przeze mnie. A teraz jest szczuplejsza niz przed ciaza i przyznaje, ze to od wpierdzielania slodkiego. A Ty malka to mnie nie wkurzaj, bo Ty jak ten Nitu brat. Ja Młodego nie chce wpedzać w poczucie winy, ale 17 kg mi zostało po ciąży i ni cholery od tego czasu zrzucić nie mogę, a słodkiego nie żrę (no czasem chałwę) Malka, ja sobie Ciebie 17 kg chudszej nie wyobrazam. To ile Ty wazylas? 30 kg? Małgoś litości, nie pastw się nade mną dziewczyno wiesz ile ja ważę - masakra Taaaaaaaaa, jasne, bo Cie nie widzialam. To Ty sie nie pastw nad biednymi 70-tkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zawsze warto probowac... A tak w ogole to mam cicha nadzieje, ze mi sie w 6 tys. uda zamknac z meblami do kuchni... a myślałam ze moje 10 tysi to szczyt naiwności Kochana, ale ja mam sekretna bron. Stolarz aguleczki. że kto też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Moja mama tak mowila przez pol zycia a ja roslam z poczuciem winy, ze to przeze mnie. A teraz jest szczuplejsza niz przed ciaza i przyznaje, ze to od wpierdzielania slodkiego. A Ty malka to mnie nie wkurzaj, bo Ty jak ten Nitu brat. Ja Młodego nie chce wpedzać w poczucie winy, ale 17 kg mi zostało po ciąży i ni cholery od tego czasu zrzucić nie mogę, a słodkiego nie żrę (no czasem chałwę) Malka, ja sobie Ciebie 17 kg chudszej nie wyobrazam. To ile Ty wazylas? 30 kg? Małgoś litości, nie pastw się nade mną dziewczyno wiesz ile ja ważę - masakra Taaaaaaaaa, jasne, bo Cie nie widzialam. To Ty sie nie pastw nad biednymi 70-tkami. piszę na priv bo publicznie to sie nie przyznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zawsze warto probowac... A tak w ogole to mam cicha nadzieje, ze mi sie w 6 tys. uda zamknac z meblami do kuchni... a myślałam ze moje 10 tysi to szczyt naiwności Kochana, ale ja mam sekretna bron. Stolarz aguleczki. że kto też chcę Zaraz Ci rzuce na priva kontaktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts