Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To ja Wam już nie wystarczę, tak? :cry:

No dobra, to nie przyprowadzaj. W zasadzie po co masz kogos przyprowadzac? Sama sie przyprowadz. No dobrze, tylko gdzie? :-?

No właśnie, gdzie? :o U siebie to zazwyczaj bywam :roll: :wink:

No.... To moze trzeba Ci zorganizowac wszystkie weekendy. Taki przelot po wszystkich muratorowych budowach (no moze nie wszystkich, bo niemilych typow tez tu sporo...).

Ja tam nie narzekam :lol: Tych mniej miłych też bym chętnie poznała osobiście :wink:

Zeby im dokopac? :roll:

Tak bym tego nie nazwała, ale... :wink:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ku..a! znikłam na 4 godziny a tu już stronka przybyła -trzeba by was jakoś przyblokować :roll: ! A co do ciotek, to ja mam taką jedną jajcarę, że na stypie po dziadkowujku to wszyscy płakali ze śmiechu tak "dawała" :D Mi było co prawda trochę głupio wobec wdowy -babciocioci -ale nie dało się zachować kamiennej twarzy :wink:

No.... To moze trzeba Ci zorganizowac wszystkie weekendy. Taki przelot po wszystkich muratorowych budowach (no moze nie wszystkich, bo niemilych typow tez tu sporo...).

wieeeedziałam, że w końcu ktoś mnie rozszyfruje :)

wieeeedziałam, że w końcu ktoś mnie rozszyfruje :)

No widzisz, caly czas reke na pulsie trzymamy. I Olge wysylamy tam, gdzie same nie mozemy... :lol: :lol: :lol:

Do tego View na 48 pietrze Mariotta to nie idz bo to szajs - drogo, niby sie obraca, ale z samolotu i tak ladniejsze widoki.....mozna sie przejchac winda - zoladek podjechal mi do gardla i zatkalo uszy......... ale Drodzy Odjezdzajacy chcieli to tam poszlismy - beznadziejne. Dla turystow z Alabamy i Teksasu.

Red Hook to jest przynajmniej meksykansko-studencko-artystyczno-kultowe.

Moje klimaty. 8) 8) 8) 8) 8)

Cale to nabrzeze az po Williamsburg przejelo praktycznie NYU - zbudowalo i buduje tam akademiki.

Do tego View na 48 pietrze Mariotta to nie idz bo to szajs - drogo, niby sie obraca, ale z samolotu i tak ladniejsze widoki.....mozna sie przejchac winda - zoladek podjechal mi do gardla i zatkalo uszy......... ale Drodzy Odjezdzajacy chcieli to tam poszlismy - beznadziejne. Dla turystow z Alabamy i Teksasu.

Red Hook to jest przynajmniej meksykansko-studencko-artystyczno-kultowe.

Moje klimaty. 8) 8) 8) 8) 8)

Cale to nabrzeze az po Williamsburg przejelo praktycznie NYU - zbudowalo i buduje tam akademiki.

Dzieki za ostrzezenie. Jakos mnie nie ciagnie w klimaty Mariotta, bylam w Wawie i male piwo kosztowalo 30 zlotych i bylo tylko z butelki, wiec tu tez bym sie wiecej nie spodziewala.

A znasz jakas konkretna fajna knajpe na tym Red Hook? Zeby tania byla i jedzenie w porzadku. :roll:

Niestety, nie znam - bo nie bylam tam juz cos ze 3 lata. Jezdzilam tam przedtem czesto po zakupy - no i jakies pol roku temu na Travel Channel co widze ? ? ? Red Hook.

Facet ktory jezdzi po swiecie i zywi sie roznymi dziwnymi rzeczami siedzi na Red Hook i zachwala meksykanskie zarcie - ale podczas meczow w pilke nozna. Meksykanie rozstawiaja wtedy namioty i kobiety pichca na kuchenkach, wszystko ze swiezych produktow i takie jak domowe.

Jest podobno smacznie, tanio nio i mozna popatrzec sobie jak sie porzadnie i ambitnie pilke kopie.

nie wiem czy to w kazdy weekend ? Z jego relacji wynikalo chyba, ze w kazdy.

Niestety, tak kojarza sie w Nowym Jorku tylko lumpy ( a i to musza pic torebce papierowej bo mandat ) ewentualnie praskie, bezdomni i chorzy psychicznie. Sorry...... :) :) :) Nikt tu publicznie z gwinta nie wali......

W torebce papierowej tez nie wolno. :evil: :evil: :evil: Ale ja zawsze wale. A jak pije cider albo hard lemonade to sie nie obcinam, bo mniej podejrzanie wyglada bez torebki. :roll: :roll: