Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlasnie sie dowiedzialam, ze sasiad mojej tesciowej zmienil sobie droge do posesji i teraz zalewa tesciowej cala ziemie. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nozesz... Gmina olewa temat. Znowu wszystko na mojej glowie... :-?

.... samy rade.... :)

zacznijmy od tego czy zgodę na to ma..... i jak to zalewa? jego woda - ma zostać na jego działce... :wink:

i to wszystko na forum??:) o cholewka:)

Kalusia to i .... tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyla innych rzeczy :p

dzień dobry :)

wiem wiem ocipiałam, ze o tej porze....

ale ratowałam buraczki :p .... nie nie... spokojnie nie spaliłam :p

Wlasnie sie dowiedzialam, ze sasiad mojej tesciowej zmienil sobie droge do posesji i teraz zalewa tesciowej cala ziemie. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nozesz... Gmina olewa temat. Znowu wszystko na mojej glowie... :-?

.... samy rade.... :)

zacznijmy od tego czy zgodę na to ma..... i jak to zalewa? jego woda - ma zostać na jego działce... :wink:

Tesciowa teraz zmienila zeznania i jest tak, ze sasiad zasypal rowy w takiej nieuzywanej drodze, ktora nalezy do gminy. Czyli to gminy brocha, nie? Znalazlam Art. 29 Ustawy prawo wodne, ze wlasciciel nie moze zalewac sasiednich gruntow. Problem w tym, ze ten sasiad, co zasypal to kurde radny jest. :evil: :evil: :evil:

A zalewa ja... deszczowka. :evil:

... ale czamu Ty babo nie śpisz, hę????

a czyja ta deszczówka, jego? :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie kurna, tylko on zasypal te rowy budujac droge do swojej posesji. Czy jakos tak. Podobno juz sie wczesniej lalo, zanim on cokolwiek zrobil, a teraz sie leje strasznie. Do wojta pretensje trzeba miec, ale to pewnie niewiele da. :-?

... ale on musiał miec zgodę na zasypanie rowu melioracyjnego, wis?

Aaaaaaaale myslisz, ze mial? :o :o :o To co za kretyn takie zezwolenie wydal? :evil: :evil: :evil:

kretyn, nie kretyn..... pytanie za ile :p

No to jestesmy w domu. 8) Kuzwa podatek od nieruchomosci to umieja podniesc... Juz ja im pokaze. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

... wiesz na pocztek można napisać jakies pisemko w stylu...

ło jesooo świat się kończy działkę mi zalewa.... nie?

oni powinni cos odpisać, a na pewno się powołac na decyzję jaką wydali w tej sprawie.... jak nie ma decyzji znaczy, ze pan szaleje na lewo.... choc ja bym takich jaj nie miała :)

Małgoś spadam... pikna musze być... śniadanie rano zrobić... wis bida jak chłopa nie ma :( :p