malgos2 17.06.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wlasnie sie dowiedzialam, ze sasiad mojej tesciowej zmienil sobie droge do posesji i teraz zalewa tesciowej cala ziemie. Nozesz... Gmina olewa temat. Znowu wszystko na mojej glowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wlasnie sie dowiedzialam, ze sasiad mojej tesciowej zmienil sobie droge do posesji i teraz zalewa tesciowej cala ziemie. Nozesz... Gmina olewa temat. Znowu wszystko na mojej glowie... .... samy rade.... zacznijmy od tego czy zgodę na to ma..... i jak to zalewa? jego woda - ma zostać na jego działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2009 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 i to wszystko na forum?? o cholewka:) Kalusia to i .... tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyla innych rzeczy dzień dobry wiem wiem ocipiałam, ze o tej porze.... ale ratowałam buraczki .... nie nie... spokojnie nie spaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wlasnie sie dowiedzialam, ze sasiad mojej tesciowej zmienil sobie droge do posesji i teraz zalewa tesciowej cala ziemie. Nozesz... Gmina olewa temat. Znowu wszystko na mojej glowie... .... samy rade.... zacznijmy od tego czy zgodę na to ma..... i jak to zalewa? jego woda - ma zostać na jego działce... Tesciowa teraz zmienila zeznania i jest tak, ze sasiad zasypal rowy w takiej nieuzywanej drodze, ktora nalezy do gminy. Czyli to gminy brocha, nie? Znalazlam Art. 29 Ustawy prawo wodne, ze wlasciciel nie moze zalewac sasiednich gruntow. Problem w tym, ze ten sasiad, co zasypal to kurde radny jest. A zalewa ja... deszczowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2009 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ... ale czamu Ty babo nie śpisz, hę???? a czyja ta deszczówka, jego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ... ale czamu Ty babo nie śpisz, hę???? a czyja ta deszczówka, jego? Nie kurna, tylko on zasypal te rowy budujac droge do swojej posesji. Czy jakos tak. Podobno juz sie wczesniej lalo, zanim on cokolwiek zrobil, a teraz sie leje strasznie. Do wojta pretensje trzeba miec, ale to pewnie niewiele da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2009 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ... ale on musiał miec zgodę na zasypanie rowu melioracyjnego, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 01:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ... ale on musiał miec zgodę na zasypanie rowu melioracyjnego, wis? Aaaaaaaale myslisz, ze mial? To co za kretyn takie zezwolenie wydal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2009 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ... ale on musiał miec zgodę na zasypanie rowu melioracyjnego, wis? Aaaaaaaale myslisz, ze mial? To co za kretyn takie zezwolenie wydal? kretyn, nie kretyn..... pytanie za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 01:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ... ale on musiał miec zgodę na zasypanie rowu melioracyjnego, wis? Aaaaaaaale myslisz, ze mial? To co za kretyn takie zezwolenie wydal? kretyn, nie kretyn..... pytanie za ile No to jestesmy w domu. Kuzwa podatek od nieruchomosci to umieja podniesc... Juz ja im pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2009 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ... wiesz na pocztek można napisać jakies pisemko w stylu... ło jesooo świat się kończy działkę mi zalewa.... nie? oni powinni cos odpisać, a na pewno się powołac na decyzję jaką wydali w tej sprawie.... jak nie ma decyzji znaczy, ze pan szaleje na lewo.... choc ja bym takich jaj nie miała Małgoś spadam... pikna musze być... śniadanie rano zrobić... wis bida jak chłopa nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 02:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzieki Nitu. Ona juz napisala 4 pisma tylko oni je chyba do niszczarki wlozyli od razu, ale tym razem nie popuszcze. Normalnie leje sie szlam, jak przyp... Mozliwe, ze na lewo to zrobil... Radny, ma tam jakies stawy rybne, biznesik, panisko pelna geba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ło matko.....czy Wy wogóle nie śpicie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dziewczyny ale pojechalyscie po bandzie z ta pora..... dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ciekawe, o której w takim bądź razie wstaną? Małgoś - a jakie cycniki kupujesz bez drucików? Bo ja też nie cierpię tego cholerstwa a w sklepach bez nich to tylko kilka modeli i żaden na mnie nie pasuje miłego dnia wiola - przyjedź na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja się tylko witam Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja tik robię i lista podbita Maluszku, nie mogę, naprawdę nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja tik robię i lista podbita Maluszku, nie mogę, naprawdę nie dam rady szkoda, że nie będziesz mogła przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 małgoś jeszcze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Zaspała, zaspała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts