Nefer 18.06.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A .... muszę się go spytać, ale śpi Chyba w sierpniu ... po urlopie, czyli na początku - na tydzień chyba leci na zakupy znaczy sie służbowo na Rhode Island. Chyba przez NY (albo Boston..) buuu , ja lecę 5 już... A to raczej sie nie uda...ale zapytam. Bilet juz masz fix ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jeeeesooooo!!! Zrobię sobie wydruk i znaczki na mapie i jak znam życie znajdę ze dwa miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Muzea: Koniecznie MoMa - 59th i 5th, w piatki za darmo od 4 do 8. Normalny bilet 20 dol. wiec raczej idz w piatek po poludniu. Sa dlugie kolejki, ale to szybko idzie. Placi sie co laska, dajesz dolara i wchodzisz. Whitney Museum of American Art - Madison Ave i 75th St. Tez za darmo w piatki miedzy 6 a 9. Mozna isc do Metropolitan jak kto lubi sztuke klasyczna i do Natural History Museum, ale to sporo lazenia. Fajne jest Coney Island, a tam jest NY Aquarium z fokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A .... muszę się go spytać, ale śpi Chyba w sierpniu ... po urlopie, czyli na początku - na tydzień chyba leci na zakupy znaczy sie służbowo na Rhode Island. Chyba przez NY (albo Boston..) buuu , ja lecę 5 już... A to raczej sie nie uda...ale zapytam. Bilet juz masz fix ? Taaaa... ... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No to sie będziesz bojać. Z Długiego coprawda marny pożytek, bo on śpi w samolocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wycieczki: KONIECZNIE - Staten Island ferry. Jedziesz 1-nka do ostatniej stacji. Zeby na niej wysiasc musisz byc w pierwszych 5 wagonach subwayu. Sprawdzasz to tak, ze na Chambers St. wysiadasz z pociagu i patrzysz, czy glowe konduktora masz z lewej, czy z prawej. Jesli z prawej, idziesz do przodu, jesli z lewej, jest OK. Zawsze sa jaja z turystami jak to zapowiadaja, nikt nic nie rozumie, wszystko harczy... Jak juz wysiadziesz na ostatniej stacji idziesz na Staten Island ferry i plyniesz w cenie subwayu na wyspe, po drodze mijasz statue itd. Tam z kolei jesli bedziesz miec czas mozesz podjechac autobusem do malenkiego muzeum - domu fotografki z konca XIX w. http://www.americantowns.com/ny/statenisland/venues/alice-austin-house-museum Jesli bedziesz miec czas - prom na Sandy Hook z Pier 17. Placi sie cos 29 dolarow i plynie sie wodolotem na plaze. Plaza jak plaza, ale potem jak sie wraca, to prom przeplywa pod mostami, zajefajne zdjecia mozna zrobic... Jesli nie bedziesz miec czasu - tez z Pier 17 prom do... IKEI za darmo. Fajne zdjecia, nie wchodzisz do ikei, plyniesz z powrotem... CDN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.06.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nosz weź jej nie strasz W sumie najfajniej się czyta w czasie startu... To takie odprężające. Oczywiście kreminał o katasrofie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.06.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 To było do nefci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Knajpy... na Manhattanie w zasadzie tylko East Village - miedzy Houston a St. Mark's Place, 1 i 2 aleja... Galerie... tylko na Chelsea - miedzy 20 a 30 ulica, na zachodzie miasta - 8 do 11 alei... Na pierwszy piatek miesiaca i wernisaze niestety sie nie zalapiesz... Cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.06.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Małgoś, przewodniki pisz, majątek zrobisz "Niu Jork - gdzie kupisz dobra szmynka" - będzie wzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nosz weź jej nie strasz W sumie najfajniej się czyta w czasie startu... To takie odprężające. Oczywiście kreminał o katasrofie... Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.06.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nosz weź jej nie strasz W sumie najfajniej się czyta w czasie startu... To takie odprężające. Oczywiście kreminał o katasrofie... Dziękuję. To akurat teściowa lansuje Ale ona tłumaczyła Agatę Christie, to dużo tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Małgoś, przewodniki pisz, majątek zrobisz "Niu Jork - gdzie kupisz dobra szmynka" - będzie wzięcie Kochany, ja znam takie miejsce, ze by Ci buty spadly. Cosmos Butique - mozna probowac znalezc - to chinski sklep, wyglada, jak by sie wchodzilo do prywatnego domu. Kupowalam tam jakis tusz czy cos a pani mi dala za frajer full opakowanie samoopalacza Clarinsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Małgoś pisz, a ja to sobie jutro wszystko wydrukuję i w raki oprawię. Dobranoc... Gówniarstwo Nitkowe poszło wreszcie spać, to i ja muszę, jak młoda mamusia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.06.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Małgoś, przewodniki pisz, majątek zrobisz "Niu Jork - gdzie kupisz dobra szmynka" - będzie wzięcie Kochany, ja znam takie miejsce, ze by Ci buty spadly. Cosmos Butique - mozna probowac znalezc - to chinski sklep, wyglada, jak by sie wchodzilo do prywatnego domu. Kupowalam tam jakis tusz czy cos a pani mi dala za frajer full opakowanie samoopalacza Clarinsa. Eeeee, i tak jestem boso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.06.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Małgoś pisz, a ja to sobie jutro wszystko wydrukuję i w raki oprawię. Dobranoc... Gówniarstwo Nitkowe poszło wreszcie spać, to i ja muszę, jak młoda mamusia... Bye bye Tesz muszę świtem wstać bo przed robotą gnam kupić 45 metrów płytkuf do sionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nosz weź jej nie strasz W sumie najfajniej się czyta w czasie startu... To takie odprężające. Oczywiście kreminał o katasrofie... Dziękuję. Whisky strzelisz i bedzie git. Wez jakis maly kremik nawilzajacy, bo pod oczami strasznie wysycha czlowiek. Tu masz mapke subwayu... http://www.mta.info/nyct/maps/submap.htm A na priva namiary Ci posle, malza mojego odwiedzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.06.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Da radę. My się przymierzamy jak już się odkujemy po tej budowie, mejbi za dwa lata, nach Neue Zeland zu fliegen. Ok. 35 godzin, co najmniej trzy przesiadki... Ale cuś ciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.06.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Paaaaaaaaaa. Tez mnie ciagnie w tamte strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts