wiolasz 19.06.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzień dobry Małgoś, napisz coś wiecej niż o sklepach ze szminkami, bo może mnie kiedyć też będzie stać i polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Maluszku, wlasnie z tego powodu nie kupuje w sklepach, bo niczego nie mozna znalezc. Wchodze na biust.pl, w wyszukiwarke wklepuje "bez fiszbin" i mi wyskakuje pare modeli. Te z anity sa bardzo dobre, chociaz drogie. Małgoś - dzięki co tam drogie - ważne, żeby dobre były i bez fiszbin Nazwę zapisałam i wieczorem je sobie dokładnie obejrzę Nie miałaś z nimi nigdy problemu tzn. jak je dostałaś to nie były albo za duże albo za małe? Można zwracać jakby co? Lub też wymienić na inny model? wiola - można by tak Rasię milusio poprosić to może i po szmince by nam przywiozła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 eee ja na bieliznę chętnie do NY pojechałabym, i na torebki i buty Szminka mi nie potrzebna i inne mazidła też, bo nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 eee ja na bieliznę chętnie do NY pojechałabym, i na torebki i buty ja też to kiedy jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 po buty to i ja sie z Wami zabiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Hej:)wpadłam zerkna do której wczoraj siedziałyście na forum:)powiem jedno...macie zdrowie kobiety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Teraz to mnie nie wpuszczą na bank, bo mogę nie chcieć wracać. Ale za jakiś czas...szczególnie jak już w totka trzepnę 6-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzien dobry. Wiola, niestety ludziom z Rzeszowa slabo wizy daja z tego powodu, o ktorym piszesz... Maluszku, nie mialam problemow i nigdy nie musialam niczego zwracac, ale laski nie robia - musza przyjac zwrot... One na pewno sa dosc ciasne pod biustem i nie naciagaja sie bardzo, ale to raczej plus. Rasi glowy nie zawracajcie, kupcie sobie na strawberry.net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.06.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Teraz to mnie nie wpuszczą na bank, bo mogę nie chcieć wracać. Ale za jakiś czas...szczególnie jak już w totka trzepnę 6-tkę eeeeeeee to jaj trzepniesz to się podzielisz, co???? ja tyż bym kciała poleciec baaa nawet wize mam do końca tego roku tyle, że paszport już przeterminowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.06.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Hej:) wpadłam zerkna do której wczoraj siedziałyście na forum:) powiem jedno...macie zdrowie kobiety:) jeeee tam poczekaj jeszcze ciut i do nas dołączysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nitu, to jak bedziesz wyrabiac nowy paszport, to powiesz, zeby Ci strony z wiza nie przecinali i bedziesz jezdzic z dwoma. Ja tak robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nitu, to jak bedziesz wyrabiac nowy paszport, to powiesz, zeby Ci strony z wiza nie przecinali i bedziesz jezdzic z dwoma. Ja tak robie. taaaa no dobra... a weź mi jeszcze powiedz czy jak wiza wygasa - to musze się starać od nowa czy jakoś można ją przredłuzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ja się tylko melduję Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Cze Olga, wlasnie mialam pisac do Cie, ze moje plany przedzlotowe sa w tej chwili tak crazy, ze nie moge niczego zaplanowac, wiec sie mna nie przejmuj jak by co, bo w ogole nie wiem, o ktorej dotre. Nitu, musisz sie starac o nowa, nowe zaproszenie, nowe wszystko. Oczywiscie to, ze mialas wize i nie zostalas tam dziala na Twoja korzysc, ale musisz jeszcze raz przez to przejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzięki za info, ale już się chyba przyzwyczaiłam do tego wolnego dnia Więc jakby co, to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Wyglada na to, ze cala Polske w ten piatek zwiedze, ale co mi tam... Dobrze, ze masz wolne, bo jakis beforek bedzie pewnie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A jak? Trza się przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Bedziemy sie zdzwaniac oczywiscie, a ja sie juz poddaje co do planow. Na razie wiem, ze w czwartek uda mi sie pojechac do Wrocka, a potem to juz wola boska i skrzypce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Chiba wola Duszka gdzie Cię wywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Chiba wola Duszka gdzie Cię wywiezie Ło matko, mogą skończyć gdziekolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts