Maluszek 19.06.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Chiba wola Duszka gdzie Cię wywiezie Ło matko, mogą skończyć gdziekolwiek dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Chiba wola Duszka gdzie Cię wywiezie Ło matko, mogą skończyć gdziekolwiek dokładnie Tak dokladnie, to wola drivera. Duch jak zwykle ma plan bardzo ambitny, chociaz ja mysle, ze nie dotrzemy wczesniej niz kolo 9 wieczorem. Ale Ty tu urzadzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Chiba wola Duszka gdzie Cię wywiezie Ło matko, mogą skończyć gdziekolwiek dokładnie Tak dokladnie, to wola drivera. Duch jak zwykle ma plan bardzo ambitny, chociaz ja mysle, ze nie dotrzemy wczesniej niz kolo 9 wieczorem. Ale Ty tu urzadzisz... Tylko na zlot dotrzyjcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Chiba wola Duszka gdzie Cię wywiezie Ło matko, mogą skończyć gdziekolwiek dokładnie Tak dokladnie, to wola drivera. Duch jak zwykle ma plan bardzo ambitny, chociaz ja mysle, ze nie dotrzemy wczesniej niz kolo 9 wieczorem. Ale Ty tu urzadzisz... Tylko na zlot dotrzyjcie Jak sie zorientuje, ze robi sie pozno a my gdzies miedzy Czestochowa a Tomaszowem Mazowieckim to zaczne stopa lapac albo z PKP sie przeprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.06.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Albo kolniesz po umyślnego jaka senna senność, łojeju A z inksej becki, nawracając do nocnych debat - jako osobnik patrzący, a nie używający, preferuję Palmersa Ładnie się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgoś - chciałam donieść (bo wydaje mi się, że to Ty o nim wspominałaś), że ostatnio piłam Paulanera O żesz jakie to dobre to piwko Naprawdę mi smakowało (a ja z tych co za piwkiem nie przepadają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Palmers powiadasz... Musze obejrzec. Maluszku oczywiscie, ze jestem najwieksza fanka Paulanera i ogolnie piwek pszenicznych. Nie mam po nich kaca specjalnie i... podobno pszenica krew oczyszcza, to ja sie czyszcze bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nitu, to jak bedziesz wyrabiac nowy paszport, to powiesz, zeby Ci strony z wiza nie przecinali i bedziesz jezdzic z dwoma. Ja tak robie. Ja też. Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nitu, to jak bedziesz wyrabiac nowy paszport, to powiesz, zeby Ci strony z wiza nie przecinali i bedziesz jezdzic z dwoma. Ja tak robie. Ja też. Dzień doberek! Dzien doberek. Notatki porobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Na razie zcopyiowane Dziś mam taki sprint, że nawet kawy od rana nie miałam czasu się napić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Barow na SoHo nie bede Ci wymieniac, malz moj Ci pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Barow na SoHo nie bede Ci wymieniac, malz moj Ci pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzien dobry. Wiola, niestety ludziom z Rzeszowa slabo wizy daja z tego powodu, o ktorym piszesz... Ja nie powinnam mieć problemów, maż ma służbową i myśle, że przy kolejnej jego delegacji do NY mogę spokojnie się starać, ze chcę lecieć z nim. W pracy to honorują i w ambasadach też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.06.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgoś, co to za straszne miasto bezprawia Przez 30 godzin Straż Graniczna trzymała sześciu azjatyckich kucharzy legalnie zatrudnionych w Krakowie, bo: na żądanie funkcjonariuszy nie pokazali od razu paszportów. Robili gołąbki siedem smaków na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzien dobry. Wiola, niestety ludziom z Rzeszowa slabo wizy daja z tego powodu, o ktorym piszesz... Ja nie powinnam mieć problemów, maż ma służbową i myśle, że przy kolejnej jego delegacji do NY mogę spokojnie się starać, ze chcę lecieć z nim. W pracy to honorują i w ambasadach też. Co honoruja? Wize meza? I co Ci robia z tego tytulu? Akurat jego sluzbowa wiza z Twoja turystyczna nie ma totalnie nic wspolnego, a o turystyczna trzeba sie starac co najmniej pol roku wczesniej, to nie jest takie proste. Pomaga na pewno jak mowisz dobrze po angielsku i masz pelne konto + zaproszenie od rodziny + brak historii nielegalnego zostawania kogokolwiek z rodziny. Barranku, co Ty masz za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.06.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Krakowska Gazeta Wyborcza. Jakaś mrożąca krew w żyłach historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Czytalam, ale zawsze jestem sceptyczna do doniesien prasy. Roznie to bywa potem z pewnymi istotnymi szczegolami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzien dobry. Wiola, niestety ludziom z Rzeszowa slabo wizy daja z tego powodu, o ktorym piszesz... Ja nie powinnam mieć problemów, maż ma służbową i myśle, że przy kolejnej jego delegacji do NY mogę spokojnie się starać, ze chcę lecieć z nim. W pracy to honorują i w ambasadach też. Co honoruja? Wize meza? I co Ci robia z tego tytulu? Akurat jego sluzbowa wiza z Twoja turystyczna nie ma totalnie nic wspolnego, a o turystyczna trzeba sie starac co najmniej pol roku wczesniej, to nie jest takie proste. Pomaga na pewno jak mowisz dobrze po angielsku i masz pelne konto + zaproszenie od rodziny + brak historii nielegalnego zostawania kogokolwiek z rodziny. Barranku, co Ty masz za info! Małgoś, tak może 10 lat temu było... albo wcześniej... Ja dostałam 10-cio letnią korespondencyjnie, tak samo mój Młody... wszystko trwało może dwa tygodnie od wysłania wniosku do odebrania wizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dsien dobhry i niestety mykam moze jutro wreszcie zajrze na dluzej jesli nie w poniedzialek mam nadzieje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzien dobry. Wiola, niestety ludziom z Rzeszowa slabo wizy daja z tego powodu, o ktorym piszesz... Ja nie powinnam mieć problemów, maż ma służbową i myśle, że przy kolejnej jego delegacji do NY mogę spokojnie się starać, ze chcę lecieć z nim. W pracy to honorują i w ambasadach też. Co honoruja? Wize meza? I co Ci robia z tego tytulu? Akurat jego sluzbowa wiza z Twoja turystyczna nie ma totalnie nic wspolnego, a o turystyczna trzeba sie starac co najmniej pol roku wczesniej, to nie jest takie proste. Pomaga na pewno jak mowisz dobrze po angielsku i masz pelne konto + zaproszenie od rodziny + brak historii nielegalnego zostawania kogokolwiek z rodziny. Barranku, co Ty masz za info! Małgoś, tak może 10 lat temu było... albo wcześniej... Ja dostałam 10-cio letnią korespondencyjnie, tak samo mój Młody... wszystko trwało może dwa tygodnie od wysłania wniosku do odebrania wizy. Rasiu, nie jest to mozliwe tak dostac wize turystyczna, chyba, ze jestes dzieckiem ponizej 14 lat, lub zachodzi jakis warunek opisany tu: http://poland.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/applicants-that-do-not-require-interviews.html Jesli wczesniej nie mialas wizy, to cudow nie ma. Teraz jest raczej trudniej niz bylo przed 11 wrzesnia. Duchu... czekam i mam nadzieje w Breslau czwartek 16.26... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts