OK 20.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Cicho się przywitam, żeby gospodyni nie obudzić Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Czeeeeeeeść !!!! Ja tam sie nie boję łapek Małgoś, bo przez łącza szybko nie złapie Małgoś, odnosnie wizy. Jeśli firma wysyła pracownika na dłużej niż miesiąc za granicę a ma on rodzinę, to jeśli jest taka wola tego pracownika, pomagają załatwić wizę rodzinie. I faktycznie trwa to jakieś 2 tygodnie. Taka wiza najczęściej jest przyznawana na rok. Firma ponosi tylko koszty pobytu pracownika za granicą, a nie jego rodziny. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale na podkarpaciu są takie wioski i to jest ich mnóstwo, gdzie co drugi dom to pieniądze płynące z USA. I jakoś nie sądzę, zeby rolnicy ci przy staraniu się o wizę mieli pełne konta i znali angielski perfect Tak samo jest w lubelskim, w którym oficjalnie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Hejka... OK Wiola, taka procedura jest opisana na stronach konsulatu i wtedy faktycznie firma musi wziac wszystko na siebie, odpowiedzialnosc za utrzymanie takiej osoby i zapewnienie, ze nie zostaniesz, nie bedziesz pracowac itd. Wiem, jak to jest na Podkarpaciu i wlasnie dlatego chetnie turystycznych wiz nie daja - kiedys moja uczennica chciala zaprosic babke z Rzeszowa do NY i odmowili jej wizy po raz n-ty. Ta sie wkurzyla i zadzwonila do konsulatu z pretensjami, a urzednik powiedzial wprost, ze "Rzeszow ma zla reputacje". Oczywiscie to nie byl jedyny powod odmowy, ale rozsmieszylo mnie to wtedy. Faktycznie, na Greenpoincie jest nawet knajpa Rzeszowianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 dzień dobry! o czym mowa? bo ajdontnoł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Hej dziewuchy:)dzis mnie tu jeszcze nie było ! ....więc jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 i ja jestem, jakie plany macie na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Praca, praca i praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 no tak Malgos Ty to pracoholik jestes, ale nie martw sie- ja bede musiala sprzatac, Dejw taka rozpierduche w domu zrobil ze szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Pracoholizmem bym tego nie nazwala. Raczej wyzsza koniecznoscia. Wczoraj malo nie zemdlalam, jak zobaczylam zadluzenie na kk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ja Ci mowilam ze dlatego nie mam karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 U mnie to juz za pozno teraz. Sie zrobilo, trzeba splacic. Tylko mam dylemat, bo mialam nadzieje kupic materac i posciel, co by mozna bylo u mnie spac juz, a teraz mysle sobie, ze kazda dodatkowa kasa na splate karty by sie raczej przydala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 hmmmm, to splac lepiej karte, szkoda tych odsetek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No wlasnie... Znaczy to, ze przez nastepne 20 lat nie kupie nic do mieszkanka, chyba, ze sie jakis cud zdarzy. Ale masz racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Małgoś kup jakis tani komplet na llegro. Spać sie da, nie gryzie Na poczatek wystarczy a potem zakupić ful wypas jak mąż wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Zanim maz wroci i tak nie bede tam spac, ale o gosciach mysle ewentualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 dla gosci dmuchany materac z marketu i najtansza kore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 I spiwor z Tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No kora najlepsza, często sie wymienia i pierze wiec prasować nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dzieki dziewczyny, poprawilyscie mi humor znacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 do uslug! jeszcze jakies reczniki z bazarku by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts