lump praski 27.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No, pod szkole przychodzily takie luz mamusie - polowy zebow brak i sterczy z paszczy papieros a w reku puszka z piwem......glos jak Louis Armstrong......miesien piwny dobrze wyksztalcony i bluza w kratke.........kwintesencja kobiecosci i matczynej troski.......o, mamusiu. Czarni mowili o nich white trash - bialy smiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Picie z gwinta butli lub puszki ? ? W miejscu publicznym w Nowym Jorku ? ? ? Musi byc w papierowej torebce bo grozi mandat - tak pija lumpy ( ew, praskie )i bezdomni - zle sie to kojarzy - i przyznam szczerze, ze razi mnie to w Polsce. W Polsce tez nie wolno pic w miejscach publicznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 a szkoda albo nie wiedzą co tracą Eeeee, po prostu trzeba umiec pic na ulicy. Niezawodna jest dluga slomka i torebka na krotkich uszach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A rzeczywiscie. jakby mniej sie widzi....ale nie wiedzialam, ze w Nowym Jorku to juz nawet nie wolno w torebce papierowej miec piwa i pc....co to sie porobilo z tym miastem, jak rany...... To chyba dlatego, ze w tej torebce moglaby byc bomba....powariowali tera w druga strone....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A rzeczywiscie. jakby mniej sie widzi....ale nie wiedzialam, ze w Nowym Jorku to juz nawet nie wolno w torebce papierowej miec piwa i pc....co to sie porobilo z tym miastem, jak rany...... To chyba dlatego, ze w tej torebce moglaby byc bomba....powariowali tera w druga strone....... Nooo... Kiedys mi policjant zajrzal do srodka. Normalnie wpadlam na niego, nie mial wyjscia. Jak zobaczyl, ze porzadne Dosequis pije, to dal mi spokoj, ale piwo musialam wywalic. No i chodzilo tez, zeby zobaczyc, czy mam 21 lat, tak mlodo wygladam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A rzeczywiscie. jakby mniej sie widzi....ale nie wiedzialam, ze w Nowym Jorku to juz nawet nie wolno w torebce papierowej miec piwa i pc....co to sie porobilo z tym miastem, jak rany...... To chyba dlatego, ze w tej torebce moglaby byc bomba....powariowali tera w druga strone....... Nooo... Kiedys mi policjant zajrzal do srodka. Normalnie wpadlam na niego, nie mial wyjscia. Jak zobaczyl, ze porzadne Dosequis pije, to dal mi spokoj, ale piwo musialam wywalic. No i chodzilo tez, zeby zobaczyc, czy mam 21 lat, tak mlodo wygladam. a co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A rzeczywiscie. jakby mniej sie widzi....ale nie wiedzialam, ze w Nowym Jorku to juz nawet nie wolno w torebce papierowej miec piwa i pc....co to sie porobilo z tym miastem, jak rany...... To chyba dlatego, ze w tej torebce moglaby byc bomba....powariowali tera w druga strone....... Nooo... Kiedys mi policjant zajrzal do srodka. Normalnie wpadlam na niego, nie mial wyjscia. Jak zobaczyl, ze porzadne Dosequis pije, to dal mi spokoj, ale piwo musialam wywalic. No i chodzilo tez, zeby zobaczyc, czy mam 21 lat, tak mlodo wygladam. a co nie To bylo jednak dosc dawno temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.06.2008 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Nic sie nie zmienilas od tamtej pory, jak slowo daje ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Przylazłam pogonić tę mysz, co to tupie po dywanie Dzieńdoberek Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Może kota? Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.06.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kurczę -u Ani zawsze o dzieciach a tu z kolei o alkoholu... chyba muszę się na coś zdecydować bo w końcu nie będę miała z Wami o czym gadać może zacznę od alkoholu : http://www.drinkclub.pl/zdjecia/negroni.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.06.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Kasia to ja się przysiądę wiesz nie żebym tak chciała na krzywy ryj tylko wiesz tak do towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Wiitam Panie. Troche Was zaniedbalam, ale bylam na plazy. Bylo troszke sentymentalnie, poniewaz w okolicy znalezlismy "Lublin Deli", gdzie nabylismy bulke z szynka za jakies komiczne pieniadze. Same polskie smakolyki, lacznie z moja ulubiona herbata malinowa. Plazowanie przerwal nam deszcz, ale deszcz na plazy to bylo nic w porownaniu z tym, co nas zastalo jak przyjechalismy do domu. Normalnie stalismy w metrze z pol godziny, zanim zdecydowalismy sie wyjsc. Na szczescie zaraz przy wyjsciu byl Chinczyk z parasolami, ale i tak bylam miss mokrego podkoszulka oraz spodni... Jestem zupelnie padnieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.06.2008 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A tu prawie nic...... grozne chmury wisialy nad nami dwa dni po czym sie rozeszly ........ a dzis tylko cieply deszczyk przez 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2008 03:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Oczywiscie dopiero teraz czuje, gdzie sie nie dosmarowalam. Gdyby nie biale winko, juz bym miala ciezka goraczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11917_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.06.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Znam ten ból Małgoś dzisiaj będzie lepiej bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.06.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a ja i tak bym chciała na plażę -nawet jakbym miała zmoknąć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 idziemy razem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No to juz ! Wsiadamy w metro A i wio !! Malgos, Ty znow sie dzis smazysz, co ? ? ? Wczoraj ten deszczyk u nas to byl tak cieply jak bys pod prysznicem z ciepla woda stala. Aaaaaach, jak to dobrze robi moim pomidorom i ogorkom. We wrzesniu goscie z Polski .....trzeba sie przygotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts