malgos2 20.06.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 I bateria za stowke i... jakas zaslonka do kibla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 albo zrob parapetowe i wszystko przywieziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Teraz juz wiem, dlaczego moj malz chce party przed umeblowaniem zorganizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Teraz juz wiem, dlaczego moj malz chce party przed umeblowaniem zorganizowac. Mądry Człowiek! Mam nadzieję, że go wkrótce poznam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Teraz juz wiem, dlaczego moj malz chce party przed umeblowaniem zorganizowac. Mądry Człowiek! Mam nadzieję, że go wkrótce poznam... Jasne, jasne. Dam Ci number i dokladne instrukcje jak dojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Malgos a nie jestes zazdrosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Malgos a nie jestes zazdrosna? Ania, że niby co??? Ja stara baba jestem, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Eeeeee, Anja, gdybym miala byc zazdrosna to musialabym zwariowac. Malo to kobit po NY sie placze... Nasz budynek jest pelen modelek, czasami buty mi spadaja jak wchodze do windy. Nie musialby z domu wychodzic. Przynajmniej bedzie mial z kim winka sie napic i Rasia na pewno mu poprawi humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Eeeeee, Anja, gdybym miala byc zazdrosna to musialabym zwariowac. Malo to kobit po NY sie placze... Nasz budynek jest pelen modelek, czasami buty mi spadaja jak wchodze do windy. Nie musialby z domu wychodzic. Przynajmniej bedzie mial z kim winka sie napic i Rasia na pewno mu poprawi humor. No modelką nie jestem ale humor poprawiać lubię a możemy zrobić trójkącik, to wyciągnę przyjaciółkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Eeeeee, Anja, gdybym miala byc zazdrosna to musialabym zwariowac. Malo to kobit po NY sie placze... Nasz budynek jest pelen modelek, czasami buty mi spadaja jak wchodze do windy. Nie musialby z domu wychodzic. Przynajmniej bedzie mial z kim winka sie napic i Rasia na pewno mu poprawi humor. No modelką nie jestem ale humor poprawiać lubię a możemy zrobić trójkącik, to wyciągnę przyjaciółkę? Jesli jest taka fajna jak Ty to jasne, ze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 no bo ja jestem zazdrosna.... a Wy tu jeszcze o trojkatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jak bedzie chcial isc w dluga to i tak pojdzie. A Rasia to bedzie taki secret agent - pojedzie i obluka, czy nie ma jakichs podejrzanych sladow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jak bedzie chcial isc w dluga to i tak pojdzie. A Rasia to bedzie taki secret agent - pojedzie i obluka, czy nie ma jakichs podejrzanych sladow. Oj, obluka, obluka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jak bedzie chcial isc w dluga to i tak pojdzie. A Rasia to bedzie taki secret agent - pojedzie i obluka, czy nie ma jakichs podejrzanych sladow. Oj, obluka, obluka! A Rasia znana z tego, ze na antresole potrafi zajrzec nawet (pamietaj, ze tam sa 3 ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Małgoś......żaluje,że nie dam rady byc na tym zlocie:( jakos czuje w kościach, że fajnych ludzi bym tam poznala!!! ale pozdrów wszystkich ode mnie !!! narób mnóstwo zdjęc a potem wszystko mi opiszesz!!! obiecujesz??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No i co ja mam zrobic? Jasne, ze relacja bedzie dokladna, o ile cos bedziemy nastepnego dnia pamietac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Cześć z rańca Małgoś, ja to zazdraszczam Ci takiego podejścia do rozłąki. Naprawdę. Ja jestem jak Anja- zazdrośnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Małgos.....dzieki za wyrozumialośc:)czekam zatem na fotorelacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 witanko. ale szaro u nas za oknem. planuje wyjazd do LM ale Dejw nie chce ze mna jechac bo maluje a samej to mi sie srednio chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts