malka 22.06.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 z prokuratury . A jeszcze tydzień temu konfrontacji chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A co Ty myslisz Duchu, ze tylko Ty mozesz od parkieciarskich watkow zaczynac? http://forum.muratordom.pl/post3444749.htm#3444749 jeden dojcz juz mnie bic chce hehehe hehehehehehh dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A co Ty myslisz Duchu, ze tylko Ty mozesz od parkieciarskich watkow zaczynac? http://forum.muratordom.pl/post3444749.htm#3444749 jeden dojcz juz mnie bic chce hehehe hehehehehehh dobre Obronie Cie wlasna piersia. Malka, to moze niedobrze, ze nie poszliscie na ta konfrontacje? Uznali, ze Wam nie zalezy... Musisz jak najszybciej przejrzec akta sprawy i na tej podstawie zlozyc zazalenie. Wtedy zabawa zacznie sie od nowa. Wez ze soba aparat, bo kserowac Ci nie pozwola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Kochana, ale my od razu (jak juz wyszło,ze nie damy rady sie stawić) napisaliśmy prosbę o wyznaczenie innego terminu konfrontacji (dostali faxem), mało tego pan P. tez nie przyjechał.Jadę dziś lub jutro poczytać akta i bede pisać, pisac, pisać ....do skutku. mówiłam,ze ja wkurwiająca i upierdliwa baba jestem - i wielu sie o tym na własnej skórze przekona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To sie nie ma co wkurzac malka, sprawy o kradziez sa zawsze dla nich za trudne. Wnioskuj o rewizje u niego w domu. Nawet jesli te Twoje rzeczy uplynnil, to przynajmniej uprzykrzysz mu zycie. I zazalaj sie, bo bez tego nikt niczego nie zrobi. Mam wrazenie, ze prok. standardowo za pierwszym podejsciem wszystko umarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ..... nooo .... widzę, że nareszcie coś się dzieje.... u nas mam nadzieje tez się zacznie... papiórska już 'paszły' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nitu, czyzby Cie moje komenty nudzily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nitu, czyzby Cie moje komenty nudzily? niee to było do malki ja cały czas czytam co tam u niej... i trzymam kciuki bo wiem, ze jej droga będzie moją.... jak pisałam papiery juz poszły więc sobie tak czekam co z tego wyjdzie... tyle, że u mnie nie ma policji ani prokuratury... bo nie ma sporu co do zasady, jeno o kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Malka bedzie miec spor o kase pozniej. Bosz, odwalilam pol listy swojej, jeszcze tylko do KRSu musze jutro jechac i na poczte. Jak ja to lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Malka bedzie miec spor o kase pozniej. Bosz, odwalilam pol listy swojej, jeszcze tylko do KRSu musze jutro jechac i na poczte. Jak ja to lubie. Po co ci KRS? Wchodzisz pod KSH? Ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Malka bedzie miec spor o kase pozniej. Bosz, odwalilam pol listy swojej, jeszcze tylko do KRSu musze jutro jechac i na poczte. Jak ja to lubie. Po co ci KRS? Wchodzisz pod KSH? Ale po co? Bo jestem spolka z o.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Malka bedzie miec spor o kase pozniej. Bosz, odwalilam pol listy swojej, jeszcze tylko do KRSu musze jutro jechac i na poczte. Jak ja to lubie. Po co ci KRS? Wchodzisz pod KSH? Ale po co? Bo jestem spolka z o.o. O w mordę, szacun... Pani Barrankowa nie, jest jednoosobowa... szkoda kasy na pełną księgowość i podwójne opodatkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Malka bedzie miec spor o kase pozniej. Bosz, odwalilam pol listy swojej, jeszcze tylko do KRSu musze jutro jechac i na poczte. Jak ja to lubie. Po co ci KRS? Wchodzisz pod KSH? Ale po co? Bo jestem spolka z o.o. O w mordę, szacun... Pani Barrankowa nie, jest jednoosobowa... szkoda kasy na pełną księgowość i podwójne opodatkowanie. Mnie ksiegowosc robi mama, a ona nie umie robic ksiazki, bo cale zycie robila pelna. Podwojne opodatkowanie to prawda... W zasadzie tylko na podatki pracuje ostatnio, ale za to nie musze ZUSu placic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Malka bedzie miec spor o kase pozniej. Bosz, odwalilam pol listy swojej, jeszcze tylko do KRSu musze jutro jechac i na poczte. Jak ja to lubie. Po co ci KRS? Wchodzisz pod KSH? Ale po co? Bo jestem spolka z o.o. O w mordę, szacun... Pani Barrankowa nie, jest jednoosobowa... szkoda kasy na pełną księgowość i podwójne opodatkowanie. Mnie ksiegowosc robi mama, a ona nie umie robic ksiazki, bo cale zycie robila pelna. Podwojne opodatkowanie to prawda... W zasadzie tylko na podatki pracuje ostatnio, ale za to nie musze ZUSu placic. Wszystko, byle nie karta. Kumpel popełnił pare błędów będac na karcie i teraz go chcą wstecznie i karnie udusić na ponad 300 tysi. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera... Biedny taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Malka bedzie miec spor o kase pozniej. Bosz, odwalilam pol listy swojej, jeszcze tylko do KRSu musze jutro jechac i na poczte. Jak ja to lubie. Po co ci KRS? Wchodzisz pod KSH? Ale po co? Bo jestem spolka z o.o. O w mordę, szacun... Pani Barrankowa nie, jest jednoosobowa... szkoda kasy na pełną księgowość i podwójne opodatkowanie. Mnie ksiegowosc robi mama, a ona nie umie robic ksiazki, bo cale zycie robila pelna. Podwojne opodatkowanie to prawda... W zasadzie tylko na podatki pracuje ostatnio, ale za to nie musze ZUSu placic. Wszystko, byle nie karta. Kumpel popełnił pare błędów będac na karcie i teraz go chcą wstecznie i karnie udusić na ponad 300 tysi. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera... Biedny taki Nooooo... To opresyjny kraj. Mnie juz nic nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 EE, daj spokój, bo popadnę w jakiś frustracyjny nastrój, pogoda sprzyja, właśnie dawny biurowiec daewoo się schów był w połowie w chmurze. Lato w pełni, fak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A gielda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Rymsła. Minus sześć ponad. Zimno, ponuro, beznadziejnie, mży, nasiąka... Chociaż, z drugiej strony, może to służyć skórze, która zyskuje ożywcze nawilżenie... Z odrobinką metali ciężkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dobrze, ze zlot juz tuz tuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Uhu. Tylko po co te ciemne okurary, ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts