malgos2 23.06.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Juz sie przestraszylam, o ktorej mamusi mowisz. Powiedzialam szwagierce, zeby tam pojechala i zrobila zdjecia, jak jest zalane, ale ona tam nie pojechala, bo padalo. Nie dogadasz sie z nimi. Mam tak pisac w ciemno? Lepiej by bylo jakies dowody miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Juz sie przestraszylam, o ktorej mamusi mowisz. Powiedzialam szwagierce, zeby tam pojechala i zrobila zdjecia, jak jest zalane, ale ona tam nie pojechala, bo padalo. Nie dogadasz sie z nimi. Mam tak pisac w ciemno? Lepiej by bylo jakies dowody miec. no to prawda.... zawsze jak sięma zdjęcia w łapie to łatwiej coś dopokazać tym którzy niedoczytali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Juz sie przestraszylam, o ktorej mamusi mowisz. Powiedzialam szwagierce, zeby tam pojechala i zrobila zdjecia, jak jest zalane, ale ona tam nie pojechala, bo padalo. Nie dogadasz sie z nimi. Mam tak pisac w ciemno? Lepiej by bylo jakies dowody miec. no to prawda.... zawsze jak sięma zdjęcia w łapie to łatwiej coś opokazać tym którzy niedoczytali No wlasnie. Ogloszenie daje - kto pojedzie ze mna pod Makow Podhalanski zrobic ogledziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 eetam nie fiem czy whogólle fypije anji z dejwem podobhno ma nie byc na after party:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 eetam nie fiem czy whogólle fypije anji z dejwem podobhno ma nie byc na after party:( Ale ja nie o after tylko o before... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 eetam nie fiem czy whogólle fypije anji z dejwem podobhno ma nie byc na after party:( no toć własnie Małgoś mnie tu za flaszkę czego to????? chciała przekonać, że ty Dejwowi, Anji i jej śniadanko do łózia podasz... tez nie mogłam uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 eetam nie fiem czy whogólle fypije anji z dejwem podobhno ma nie byc na after party:( Ale ja nie o after tylko o before... we cwortyk snacy?? to moshe jakomsi tequille??hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 eetam nie fiem czy whogólle fypije anji z dejwem podobhno ma nie byc na after party:( no toć własnie Małgoś mnie tu za flaszkę czego to????? chciała przekonać, że ty Dejwowi, Anji i jej śniadanko do łózia podasz... tez nie mogłam uwierzyć Ty sie nie wymiguj. Sambuca ma byc na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 eetam nie fiem czy whogólle fypije anji z dejwem podobhno ma nie byc na after party:( Ale ja nie o after tylko o before... we cwortyk snacy?? to moshe jakomsi tequille??hmm Noooooo... Mowisz masz. Jakies szczegolne wishe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 olmeca wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Koniec swiata, 12:36, a ja na nogach... Ide do wanny i lece na pedikiur nie wiem kurde po co... I zyczenie mojego pana i wladcy spelnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ale u nas leje, jak bedziecie jechac do mnie wezcie troche slonca. masakra jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ale skad slonca? Mnie juz depresja lapie i zaczynam wiecej jesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Koniec swiata, 12:36, a ja na nogach... Ide do wanny i lece na pedikiur nie wiem kurde po co... I zyczenie mojego pana i wladcy spelnic. goooopoie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ja mam słonko ale nie dam... bo sama tyż mam deprechę jak go ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No co? A sake nie lubicie? Z ogorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ja sake nie pilam, no raz pilam ale nie pamietam smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Sake mozna pic na cieplo albo na zimno z ogorkiem i to jest jak mowi moj ojciec: wodka mlodziezowa, bo ma nie wiecej niz 30%. Ja lubie, ale nie znam sie na rodzajach, ktore mozna w PL kupic. Zobacze, co znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No co? A sake nie lubicie? Z ogorkiem? nie wiem... nie piłam.... ostatnio się zapijam mieszanką od Anji któą zapodała mi Kachna : żołądkowa, tonic i ogórek - pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nitus mi tez smakuje ale ja pije ze spitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts