Gość justyna_m 23.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a jak do kołobrzegu przyjedziecie to Wam zapodam Balsam Pomorski ze spritem i ogórkiem zielonym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a jak do kołobrzegu przyjedziecie to Wam zapodam Balsam Pomorski ze spritem i ogórkiem zielonym ... balsam pomorski to to samo co gorzka zoladkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.06.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a jak do kołobrzegu przyjedziecie to Wam zapodam Balsam Pomorski ze spritem i ogórkiem zielonym ... balsam pomorski to to samo co gorzka zoladkowa może i tak ale w Kołobrzegu i tak wyjątkowo smakuje a gdzie przepis na cytrynówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a jak do kołobrzegu przyjedziecie to Wam zapodam Balsam Pomorski ze spritem i ogórkiem zielonym ... balsam pomorski to to samo co gorzka zoladkowa może i tak ale w Kołobrzegu i tak wyjątkowo smakuje a gdzie przepis na cytrynówkę byl w starych komentach zapytam Monii czy go skopiowala jak nie to napisze raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a jak do kołobrzegu przyjedziecie to Wam zapodam Balsam Pomorski ze spritem i ogórkiem zielonym ... balsam pomorski to to samo co gorzka zoladkowa może i tak ale w Kołobrzegu i tak wyjątkowo smakuje a gdzie przepis na cytrynówkę byl w starych komentach zapytam Monii czy go skopiowala jak nie to napisze raz jeszcze no dobra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 23.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Milego dzioneczka zycze pogoda do bani ale ja juz wczasy w nowym domku rozpoczełam trochę mi się nudzi ale sąsiad tak łaskawy że ruter na okienku połozył bym miala u siebie w domku zasięg i neta porządny człowieczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Milego dzioneczka zycze pogoda do bani ale ja juz wczasy w nowym domku rozpoczełam trochę mi się nudzi ale sąsiad tak łaskawy że ruter na okienku połozył bym miala u siebie w domku zasięg i neta porządny człowieczek:) eeeeeeeeeeeee to dobry sąsiad.... na wódkę do niego idź.... u mnie takich rzeczy nie ma i nigdy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Milego dzioneczka zycze pogoda do bani ale ja juz wczasy w nowym domku rozpoczełam trochę mi się nudzi ale sąsiad tak łaskawy że ruter na okienku połozył bym miala u siebie w domku zasięg i neta porządny człowieczek:) siec takową trzeba zabezpieczyć dla dobra sąsiada rzecz jasna wrzuc mu hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 jak mozna czymkolwiek martini kalaczyć bójcie sie boga jak mozna w ogóle pic cokolwiek na ziołach.. za wyjatkiem absyntu rzecz jasna a piłeś absynt czy to zielone co nazywaja absyntem i sprzedaja w monopolach ? aaa wyobraz sobie ze piłem we francji.. tego produkt off ceska republika nie tkne za skarby swiata..nawet za 200m intarsji wis a wiesz, że jedynie Czesi i chyba Anglicy, nigdy nie zaprzestali podukcji i właśnie Czesi mają największe doświadczenie i duży udział w tym,ze szwajcarskie receptury nie przepadły wraz z zakazem produkcji absyntu ? Czeski nie masowo produkowany jest po stokroc lepszy niż np niemieckie masówki , no i z prawdziwym Artemisia absinthium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No to jak juz o piciu to samo martini i słoik oliwek do tego. Wiecej mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No to jak juz o piciu to samo martini i słoik oliwek do tego. Wiecej mi nie potrzeba bleeeee nie lubię oliwek ale martini owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Małgoś , coś Ty ze stopami zrobiła, jak pedicure trwa 6 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Małgoś , coś Ty ze stopami zrobiła, jak pedicure trwa 6 godzin oplulam monitor i zakrztusilam sie slina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 sory Aniu no w ostateczności rozumie zrogowaciały naskórek, ale jak u słonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Małgoś - posłałam Ci pisemko do prokuratury na pw - e maila znów gdzieś zasiałam - moze go wreszcie do książki zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Heloł. Jestem wyposazona na wyjazd, a pedikiur dlugo trwal faktycznie, bo mi jeszcze lapki odnowili i przy okazji sie dowiedzialam, ze musze zapitalac do ortopedy ze stopami, no jaja jakies. Ide cus zjesc. Mam winko Shiraz, ide sie nim zajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.06.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wolę merlota albo carmenere albo wiele innych ale możesz i pogłaskać od mnie sziraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Shiraz zacny australijski, ale na razie upijam sie malki zazaleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 no i bania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Maila wyslalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts