malgos2 29.06.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Hej. Dzisiaj sie nie smaze, zwariowalabym... Najwyzej na rowerze gdzies pojade, jak sie zwloke. Rozwalilam sobie sandalki, wiec mam pretekst, zeby isc kupic nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.06.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Cholerka! tej to się powodzi -albo drineczki, albo plaża albo shopping -a czlowiek tu kombinuje jak się w transzy wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Cholerka! tej to się powodzi -albo drineczki, albo plaża albo shopping -a czlowiek tu kombinuje jak się w transzy wyrobić Plaza jest za darmo (jesli nie liczyc 4 dolarow na metro), shopping uprawiam na karte kredytowa, drineczki ... jakos tanio mozna obleciec tez. Ja nawet transzy nie mam - tylko co miesiac 2000 do splaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Cholerka! tej to się powodzi -albo drineczki, albo plaża albo shopping -a czlowiek tu kombinuje jak się w transzy wyrobić Plaza jest za darmo (jesli nie liczyc 4 dolarow na metro), shopping uprawiam na karte kredytowa, drineczki ... jakos tanio mozna obleciec tez. Ja nawet transzy nie mam - tylko co miesiac 2000 do splaty. ja 1500 .. to nawet na sandałki szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja 1700 Plus czynsz, gaz, prunt, kablówka, i internet, bo koleżanki psioczą I żarcie dla koty, i żwirek dla koty I ledwo starcza na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja 1700 Plus czynsz, gaz, prunt, kablówka, i internet, bo koleżanki psioczą I żarcie dla koty, i żwirek dla koty I ledwo starcza na piwo koleżanki psioczą, mówisz?? Kota wymagająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja 1700 Plus czynsz, gaz, prunt, kablówka, i internet, bo koleżanki psioczą I żarcie dla koty, i żwirek dla koty I ledwo starcza na piwo koleżanki psioczą, mówisz?? Kota wymagająca Piasek od razu śmierdzi, poza tym w Warszawie nie bardzo jest skąd go wziąć Musiałabym dzieciom z piaskownicy podkradać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja 1700 Plus czynsz, gaz, prunt, kablówka, i internet, bo koleżanki psioczą I żarcie dla koty, i żwirek dla koty I ledwo starcza na piwo koleżanki psioczą, mówisz?? Kota wymagająca Piasek od razu śmierdzi, poza tym w Warszawie nie bardzo jest skąd go wziąć Musiałabym dzieciom z piaskownicy podkradać ja póki co podkradam piasek który się ostał z budowy, a przeznaczony jest jeszcze na wylewkę na balkon... ale też przejdę sie na żwirek, bo zaraz capi pół chałpy, a kot jeszcze mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dlatego bez karty ani rusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dlatego bez karty ani rusz... dlatego chodzę bez karty... kusi za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja 1700 Plus czynsz, gaz, prunt, kablówka, i internet, bo koleżanki psioczą I żarcie dla koty, i żwirek dla koty I ledwo starcza na piwo A ja się nie przyznam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dlatego bez karty ani rusz... dlatego chodzę bez karty... kusi za bardzo A ja bym nie byla w stanie za gotowke nic kupic, wiec nie mam wyjscia po prostu. No i te buty to musze jak najszybciej, bo nie mam w czym chodzic. A tak mi sie szukac nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja 1700 Plus czynsz, gaz, prunt, kablówka, i internet, bo koleżanki psioczą I żarcie dla koty, i żwirek dla koty I ledwo starcza na piwo A ja się nie przyznam . Lepiej nie, bo popadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja 1700 Plus czynsz, gaz, prunt, kablówka, i internet, bo koleżanki psioczą I żarcie dla koty, i żwirek dla koty I ledwo starcza na piwo A ja się nie przyznam . Lepiej nie, bo popadamy No po ostatnich spadkach franka tez mam kolo 1800, ale to nic pewnego. No i sama to splacam, inaczej jest jak wiecej chetnych do zarabiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja 1700 Plus czynsz, gaz, prunt, kablówka, i internet, bo koleżanki psioczą I żarcie dla koty, i żwirek dla koty I ledwo starcza na piwo A ja się nie przyznam . Lepiej nie, bo popadamy No po ostatnich spadkach franka tez mam kolo 1800, ale to nic pewnego. No i sama to splacam, inaczej jest jak wiecej chetnych do zarabiania. Kota nie chce się dokładać do raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No po ostatnich spadkach franka tez mam kolo 1800, ale to nic pewnego. No i sama to splacam, inaczej jest jak wiecej chetnych do zarabiania. Wszystko ma swoej dobre i złe strony. (jak jest więcej do zarabiania to potem się okazuje, że o wiele więcej do wykarmienia i ubrania :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No po ostatnich spadkach franka tez mam kolo 1800, ale to nic pewnego. No i sama to splacam, inaczej jest jak wiecej chetnych do zarabiania. Wszystko ma swoej dobre i złe strony. (jak jest więcej do zarabiania to potem się okazuje, że o wiele więcej do wykarmienia i ubrania :)) Do narzekania pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No po ostatnich spadkach franka tez mam kolo 1800, ale to nic pewnego. No i sama to splacam, inaczej jest jak wiecej chetnych do zarabiania. Wszystko ma swoej dobre i złe strony. (jak jest więcej do zarabiania to potem się okazuje, że o wiele więcej do wykarmienia i ubrania :)) Do narzekania pewnie też Czyli jak tego kota sobie sprawie, to sie nie dolozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No po ostatnich spadkach franka tez mam kolo 1800, ale to nic pewnego. No i sama to splacam, inaczej jest jak wiecej chetnych do zarabiania. Wszystko ma swoej dobre i złe strony. (jak jest więcej do zarabiania to potem się okazuje, że o wiele więcej do wykarmienia i ubrania :)) Do narzekania pewnie też moooowaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No po ostatnich spadkach franka tez mam kolo 1800, ale to nic pewnego. No i sama to splacam, inaczej jest jak wiecej chetnych do zarabiania. Wszystko ma swoej dobre i złe strony. (jak jest więcej do zarabiania to potem się okazuje, że o wiele więcej do wykarmienia i ubrania :)) Do narzekania pewnie też Czyli jak tego kota sobie sprawie, to sie nie dolozy? Raczej nie, chyba że robotny jakiś się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts