malgos2 24.06.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzien dybry. Surprise! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 o ja pierdzielę , Małgoś w środku nocy wstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No witam Gorączkę masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 .... cześć .... pierwsza... ha ha ha Małgoś a jakie Ty masz plany na niedziele po Urzucie... co? może być moj domeczek chciała polookac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Niecale 2 godziny spalam (to tak a propos oskarzen o spiochostwo). Ide na szybka kawke z kolezanka, obskakuje wszystkich znajomych i moja kolej jest o 11. Nitu, to wszystko zalezy od... takiego jednego Duchownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nitu, to wszystko zalezy od... takiego jednego Duchownego. hm.... a może by tak z nim zagadać, co????? no chyba, że się jeszcze kiedyś wybierzesz na zlotkę do Stolycy ale w jakies określonej przysżłości, a nie 'kiedyś tam' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie wierze wlasnym oczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nitu, ja bylam, ale Ciebie nie bylo. Zapytam, ale to jutro, najpierw spic go musze. Przyjade w piatek z Nefcia, wiec mooooze jakis biforek skombinujemy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie wierze wlasnym oczom Przestawiam sie, zebyscie mnie w piatek dobudzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie wierze wlasnym oczom Przestawiam sie, zebyscie mnie w piatek dobudzili. jak dla mnie mozesz spac, jka sie nie zabierzesz rano z Neferka do Wawy to z nami sie zabierzesz ja planuje sie wyspac w piatek, ino nie wiem o ktorej Duch anm sniadanko przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie wierze wlasnym oczom Przestawiam sie, zebyscie mnie w piatek dobudzili. jak dla mnie mozesz spac, jka sie nie zabierzesz rano z Neferka do Wawy to z nami sie zabierzesz ja planuje sie wyspac w piatek, ino nie wiem o ktorej Duch anm sniadanko przyniesie Duch ma takie ambitne plany, ze tak kolo 6 bedzie musial wstac co najmniej. Lete na ta kawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nitu, ja bylam, ale Ciebie nie bylo. Zapytam, ale to jutro, najpierw spic go musze. Przyjade w piatek z Nefcia, wiec mooooze jakis biforek skombinujemy, co? ooooooo to jest świetny pomysł Malgoś - faktycznie wstałaś w środku nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nitu, ja bylam, ale Ciebie nie bylo. Zapytam, ale to jutro, najpierw spic go musze. Przyjade w piatek z Nefcia, wiec mooooze jakis biforek skombinujemy, co? ooooooo to jest świetny pomysł Malgoś - faktycznie wstałaś w środku nocy popieram koleżankę Maluszek w całej rozciągłości od Nefci do nas jest rzut beretką, bo to ta sama strona Stolycy jezd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nitu, ja bylam, ale Ciebie nie bylo. Zapytam, ale to jutro, najpierw spic go musze. Przyjade w piatek z Nefcia, wiec mooooze jakis biforek skombinujemy, co? ooooooo to jest świetny pomysł Malgoś - faktycznie wstałaś w środku nocy popieram koleżankę Maluszek w całej rozciągłości od Nefci do nas jest rzut beretką, bo to ta sama strona Stolycy jezd... Powiedziałabym, że ze dwoma beretkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nitu, ja bylam, ale Ciebie nie bylo. Zapytam, ale to jutro, najpierw spic go musze. Przyjade w piatek z Nefcia, wiec mooooze jakis biforek skombinujemy, co? ooooooo to jest świetny pomysł Malgoś - faktycznie wstałaś w środku nocy popieram koleżankę Maluszek w całej rozciągłości od Nefci do nas jest rzut beretką, bo to ta sama strona Stolycy jezd... Powiedziałabym, że ze dwoma beretkami w razie co to pomiędzy Nefcią a Nitką mieszkam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nitu, ja bylam, ale Ciebie nie bylo. Zapytam, ale to jutro, najpierw spic go musze. Przyjade w piatek z Nefcia, wiec mooooze jakis biforek skombinujemy, co? ooooooo to jest świetny pomysł Malgoś - faktycznie wstałaś w środku nocy popieram koleżankę Maluszek w całej rozciągłości od Nefci do nas jest rzut beretką, bo to ta sama strona Stolycy jezd... Powiedziałabym, że ze dwoma beretkami w razie co to pomiędzy Nefcią a Nitką mieszkam ja No a w drodze powrotnej nie da się nie przejechać koło mnie Zresztą w obie strony się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 24.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Milego dzioneczka zycze pogoda do bani ale ja juz wczasy w nowym domku rozpoczełam trochę mi się nudzi ale sąsiad tak łaskawy że ruter na okienku połozył bym miala u siebie w domku zasięg i neta porządny człowieczek:) siec takową trzeba zabezpieczyć dla dobra sąsiada rzecz jasna wrzuc mu hasło hehee kiedyś miał nie zabezpieczona hasełkiem i sobie kozystałam ale zasięg był fatalny potem się przyznałam i hasło załozył ale dogadałam mu i podał wiesz jest bardzo dobrze więc nie chcę z nim zadzierać bo sieci nie będę potem miała i tu zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.06.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 jak mozna czymkolwiek martini kalaczyć bójcie sie boga jak mozna w ogóle pic cokolwiek na ziołach.. za wyjatkiem absyntu rzecz jasna a piłeś absynt czy to zielone co nazywaja absyntem i sprzedaja w monopolach ? aaa wyobraz sobie ze piłem we francji.. tego produkt off ceska republika nie tkne za skarby swiata..nawet za 200m intarsji wis a wiesz, że jedynie Czesi i chyba Anglicy, nigdy nie zaprzestali podukcji i właśnie Czesi mają największe doświadczenie i duży udział w tym,ze szwajcarskie receptury nie przepadły wraz z zakazem produkcji absyntu ? Czeski nie masowo produkowany jest po stokroc lepszy niż np niemieckie masówki , no i z prawdziwym Artemisia absinthium nie wiedziłem ale wśród tzw pijacych absynt podobno prym wodzi francja i belgi ale produkcja prywatna nielegalna i taki tez w villejuiff piłem mniam jazdy nie mialem ale ..hehe fjnie byłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cze absyntopijco. Kupilam Ci tylko tequile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 jak mozna czymkolwiek martini kalaczyć bójcie sie boga jak mozna w ogóle pic cokolwiek na ziołach.. za wyjatkiem absyntu rzecz jasna a piłeś absynt czy to zielone co nazywaja absyntem i sprzedaja w monopolach ? aaa wyobraz sobie ze piłem we francji.. tego produkt off ceska republika nie tkne za skarby swiata..nawet za 200m intarsji wis a wiesz, że jedynie Czesi i chyba Anglicy, nigdy nie zaprzestali podukcji i właśnie Czesi mają największe doświadczenie i duży udział w tym,ze szwajcarskie receptury nie przepadły wraz z zakazem produkcji absyntu ? Czeski nie masowo produkowany jest po stokroc lepszy niż np niemieckie masówki , no i z prawdziwym Artemisia absinthium nie wiedziłem ale wśród tzw pijacych absynt podobno prym wodzi francja i belgi ale produkcja prywatna nielegalna i taki tez w villejuiff piłem mniam jazdy nie mialem ale ..hehe fjnie byłok Duszku, a na flaszkę naszej rodzimej piołunówki reflektujesz? Bo właśnie dysponuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts