Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlasnie Wusia mi Mysze zlokalizowala bo sie ukrywala bez plakietek :)

A kto to na 17 fotce ta babka miedzy Nitu a Kaska?

i ta od Kaski w lewo?

Kasiorek - przeciez ma plakietkę (ja jej nie poznałam :( )

Małgoś odwiezłam na pociąg 19.15 :) Jakby co :)

o dzięki, bo myslałam,ze sie zawieruszyła gdzies po drodze :wink:

Nefer - noc była za krótka, mam nadzieję, że nadrobimy to przy najblizszej okazji ??

Jassssssssssssssssne, że nadrobimy :)

Heloł moje Kochane. :) Jestem w home, jak zasnelam w Warszawie tak obudzila mnie tablica "Krakow Glowny". 8)

Po pierwsze oczywiscie serdeczne dzieki dla Neferki, Ani i Szanownych Organizatorek. Bylo zajefajnie, to byla niezapomniana 4-dniowka. :wink: Kazdy, kto mnie widzial dzisiaj z rana niech wie, ze Neferka ma nie tylko glos jak z telefonu zaufania - ona ma tajemna moc usuwania megakaca poprzez promieniowanie. :wink: Duza buzka dla wszystkich, dzieki ktorym sie swietnie bawilam, na reszte spuszczam zaslone milczenia. :wink: I lepiej dla Ducha, zeby do mnie tez wyslal zdjecia, zaraz sprawdze maila i jesli ich nie ma... :roll: :roll: :roll:

A tak zupelnie z innej beczki - mialam dzisiaj pozar w domu. :o Pod moja nieobecnosc zaczelo sie topic gniazdko, a od niego caly przedluzacz, dymu cala chalupa, no jaja panskie, ale sytuacja jest opanowana na tyle, ze mam juz prad w gniazdkach. Namiar na elektryka potrzebuje na gwalt. :-?