Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nadrobimy to. :wink:

Dla wtajemniczonych - Chinka sie umowila z klientem na nastepny weekend, sciemnila, ze sie jej komp zepsul i jakos wybrnela. Troche opierdzielic i od razu jak w zegarku. :roll: :roll: :roll: I dostalam tylko jednego maila od palanta, ktory mi cisnienie podniosl, wiec luuuuzik.

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nadrobimy to. :wink:

Dla wtajemniczonych - Chinka sie umowila z klientem na nastepny weekend, sciemnila, ze sie jej komp zepsul i jakos wybrnela. Troche opierdzielic i od razu jak w zegarku. :roll: :roll: :roll: I dostalam tylko jednego maila od palanta, ktory mi cisnienie podniosl, wiec luuuuzik.

więc nie tylko mój slubny ma dobrych pracowników, tylko on nie musi ich opierdzielać by dobrze pracowali :wink:

Tego, ze Twoj slubny ma dobrych pracownikow jestem 100% pewna. Natomiast moi mi sie podobaja, dopoki nie musze o nich mowic w dodatku po 3 piwach na imprezie. :-? 8)
źle by wygladało gdybys mówiła o nich na imprezie i nie po piwie :lol: :lol:

Tego, ze Twoj slubny ma dobrych pracownikow jestem 100% pewna. Natomiast moi mi sie podobaja, dopoki nie musze o nich mowic w dodatku po 3 piwach na imprezie. :-? 8)
źle by wygladało gdybys mówiła o nich na imprezie i nie po piwie :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No nieeeeee, tego sobie nie wyobrazam zupelnie. :o

:lol: :lol: jak nie jak tak ! co tez z malgoska robimy ..somethimes .. 8)

Hello. 8) Oj, nie musiales od razu tak otwarcie przy wszystkich... :oops: :oops: :oops: :wink:

Maluszku, Kasiu - nareszcie sie udalo poznac, plytke zaraz Wam skrece. Dary losu powinny zostac hymnem FM. :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiola, dzieki za komplement. :oops: :oops: :oops: Gniazdko pryszcz, ale trzeba pruc sciane, sama tego nie zrobie. :-?

Ide tyrac. :roll: