malgos2 29.06.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzieki. Jeszcze tylko pare szczegolow musze ustalic. NIP, PESEL, numer konta i bede OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 numer konta mam i full adrs, jakby co to na priva poslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jak to dobrze, ze Was mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ktoś musi tyrać, by odpoczywać mógł ktoś ja odpoczywam A ja tyrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 numer konta mam i full adrs, jakby co to na priva poslę Chyba że wolisz smsem, żeby komputra nie otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 numer konta mam i full adrs, jakby co to na priva poslę Chyba że wolisz smsem, żeby komputra nie otwierać Niestety tyram przy kompie do nocy. Juz pare danych znalazlam, m.in. numer karty, ale to akurat niezbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A rysopis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zebys wiedzial, ze sie jeszcze nie zdazylam dobrze obejrzec - ostatnio widzialam sie wczoraj malujac sie w telefonie, Nefcia swiadkiem. Tak wiec rysopis pilnie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zebys wiedzial, ze sie jeszcze nie zdazylam dobrze obejrzec - ostatnio widzialam sie wczoraj malujac sie w telefonie, Nefcia swiadkiem. Tak wiec rysopis pilnie potrzebny. Kurcze, to naprawdę poważna dekompozycja. Dobra, zacznijmy: blondynka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zebys wiedzial, ze sie jeszcze nie zdazylam dobrze obejrzec - ostatnio widzialam sie wczoraj malujac sie w telefonie, Nefcia swiadkiem. Tak wiec rysopis pilnie potrzebny. Kurcze, to naprawdę poważna dekompozycja. Dobra, zacznijmy: blondynka... Brzmi interesujaco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zebys wiedzial, ze sie jeszcze nie zdazylam dobrze obejrzec - ostatnio widzialam sie wczoraj malujac sie w telefonie, Nefcia swiadkiem. Tak wiec rysopis pilnie potrzebny. Kurcze, to naprawdę poważna dekompozycja. Dobra, zacznijmy: blondynka... Brzmi interesujaco... Blondynka kudłatawa, czerwony pazzurr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zebys wiedzial, ze sie jeszcze nie zdazylam dobrze obejrzec - ostatnio widzialam sie wczoraj malujac sie w telefonie, Nefcia swiadkiem. Tak wiec rysopis pilnie potrzebny. Kurcze, to naprawdę poważna dekompozycja. Dobra, zacznijmy: blondynka... Brzmi interesujaco... Blondynka kudłatawa, czerwony pazzurr... Lojezusicku... Dawaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zebys wiedzial, ze sie jeszcze nie zdazylam dobrze obejrzec - ostatnio widzialam sie wczoraj malujac sie w telefonie, Nefcia swiadkiem. Tak wiec rysopis pilnie potrzebny. Kurcze, to naprawdę poważna dekompozycja. Dobra, zacznijmy: blondynka... Brzmi interesujaco... Blondynka kudłatawa, czerwony pazzurr... Lojezusicku... Dawaj dalej. zadziorrrne spojrzenie, choć nie pozbawione subtelnej delikatności... fizis dysząca dziką młodością (o w mordu, ale pojechałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zebys wiedzial, ze sie jeszcze nie zdazylam dobrze obejrzec - ostatnio widzialam sie wczoraj malujac sie w telefonie, Nefcia swiadkiem. Tak wiec rysopis pilnie potrzebny. Kurcze, to naprawdę poważna dekompozycja. Dobra, zacznijmy: blondynka... Brzmi interesujaco... Blondynka kudłatawa, czerwony pazzurr... Lojezusicku... Dawaj dalej. zadziorrrne spojrzenie, choć nie pozbawione subtelnej delikatności... fizis dysząca dziką młodością (o w mordu, ale pojechałem ) No niezle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zebys wiedzial, ze sie jeszcze nie zdazylam dobrze obejrzec - ostatnio widzialam sie wczoraj malujac sie w telefonie, Nefcia swiadkiem. Tak wiec rysopis pilnie potrzebny. Kurcze, to naprawdę poważna dekompozycja. Dobra, zacznijmy: blondynka... Brzmi interesujaco... Blondynka kudłatawa, czerwony pazzurr... Lojezusicku... Dawaj dalej. zadziorrrne spojrzenie, choć nie pozbawione subtelnej delikatności... fizis dysząca dziką młodością (o w mordu, ale pojechałem ) No niezle... Uśmiech ukrywający zdecydowanie i umiejętność dążenia do celu... (widziałaś to w tym telefonie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zebys wiedzial, ze sie jeszcze nie zdazylam dobrze obejrzec - ostatnio widzialam sie wczoraj malujac sie w telefonie, Nefcia swiadkiem. Tak wiec rysopis pilnie potrzebny. Kurcze, to naprawdę poważna dekompozycja. Dobra, zacznijmy: blondynka... Brzmi interesujaco... Blondynka kudłatawa, czerwony pazzurr... Lojezusicku... Dawaj dalej. zadziorrrne spojrzenie, choć nie pozbawione subtelnej delikatności... fizis dysząca dziką młodością (o w mordu, ale pojechałem ) No niezle... Uśmiech ukrywający zdecydowanie i umiejętność dążenia do celu... (widziałaś to w tym telefonie?) Nie, tylko jedno oko bylam w stanie zobaczyc. No i percepcje mialam przytlumiona dosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zebys wiedzial, ze sie jeszcze nie zdazylam dobrze obejrzec - ostatnio widzialam sie wczoraj malujac sie w telefonie, Nefcia swiadkiem. Tak wiec rysopis pilnie potrzebny. Kurcze, to naprawdę poważna dekompozycja. Dobra, zacznijmy: blondynka... Brzmi interesujaco... Blondynka kudłatawa, czerwony pazzurr... Lojezusicku... Dawaj dalej. zadziorrrne spojrzenie, choć nie pozbawione subtelnej delikatności... fizis dysząca dziką młodością (o w mordu, ale pojechałem ) No niezle... Uśmiech ukrywający zdecydowanie i umiejętność dążenia do celu... (widziałaś to w tym telefonie?) Nie, tylko jedno oko bylam w stanie zobaczyc. No i percepcje mialam przytlumiona dosc. No to teraz musisz sobie wyobrazić taki wielkiiiiiiii teeeeleeeefoooon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ktoś musi tyrać, by odpoczywać mógł ktoś ja odpoczywam A ja tyrom to dla równowagi ja się opierdzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzizas, a ja juz ledwo dycham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzizas, a ja juz ledwo dycham. Bo gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts