malgos2 29.06.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzizas, a ja juz ledwo dycham. Bo gorąco I workingowac sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.06.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzizas, a ja juz ledwo dycham. Bo gorąco I workingowac sie nie chce. ja już working sfiniciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzizas, a ja juz ledwo dycham. Bo gorąco I workingowac sie nie chce. ja już working sfiniciłam Pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzizas, a ja juz ledwo dycham. Bo gorąco I workingowac sie nie chce. ja już working sfiniciłam Pozazdrościć... a ja Wam będę zazdrościć jutro o 5.45 jak budzik mi zadzwoni jak codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzizas, a ja juz ledwo dycham. Bo gorąco I workingowac sie nie chce. ja już working sfiniciłam Pozazdrościć... a ja Wam będę zazdrościć jutro o 5.45 jak budzik mi zadzwoni jak codzień No nie, to w S. się tak wcześnie wstawa? Fuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzizas, a ja juz ledwo dycham. Bo gorąco I workingowac sie nie chce. ja już working sfiniciłam Pozazdrościć... a ja Wam będę zazdrościć jutro o 5.45 jak budzik mi zadzwoni jak codzień No nie, to w S. się tak wcześnie wstawa? Fuj... Jak sie w fabryce pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 No nie, to w S. się tak wcześnie wstawa? Fuj... Jak sie w fabryce pracuje... no fuj fuj Malgos -jesli ja w fabryce pracuję, to jest to chyba fabryka papieru sądząc po robocie odczynianej codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.06.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witaj Małgos:) widze i czytam,że sie na zlocie dobrze bawiliście?? a czy ja tez moge jakies fotki zobaczyc z Wami??? plissssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja fotek nie mam za wiele, pros Ducha i Malke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 hejeczka... jestes jeszcze ? czy już pracujesz? śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! eeeeeeee no to luzik.... wiesz żeś menda? ja tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! eeeeeeee no to luzik.... wiesz żeś menda? ja tyż Ja to wiem od 30 Kwi 2007. I to o rzyci tez mialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! eeeeeeee no to luzik.... wiesz żeś menda? ja tyż Ja to wiem od 30 Kwi 2007. I to o rzyci tez mialam. eeeeeeeeeeeeeeeeeeee to ja się tak nie bawię.... myślałam, że będę pierwsza... mogłaś mi nie mówić a za co byłas pierwszą mędą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! eeeeeeee no to luzik.... wiesz żeś menda? ja tyż Ja to wiem od 30 Kwi 2007. I to o rzyci tez mialam. eeeeeeeeeeeeeeeeeeee to ja się tak nie bawię.... myślałam, że będę pierwsza... mogłaś mi nie mówić a za co byłas pierwszą mędą? Za to, ze wg mnie robienie komunii w domu to porazka i ze lepiej w knajpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! eeeeeeee no to luzik.... wiesz żeś menda? ja tyż Ja to wiem od 30 Kwi 2007. I to o rzyci tez mialam. eeeeeeeeeeeeeeeeeeee to ja się tak nie bawię.... myślałam, że będę pierwsza... mogłaś mi nie mówić a za co byłas pierwszą mędą? Za to, ze wg mnie robienie komunii w domu to porazka i ze lepiej w knajpie. no i słusznie Ci się oberwało, gupia ty, gupia, komunię to się robi w kosciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! eeeeeeee no to luzik.... wiesz żeś menda? ja tyż Ja to wiem od 30 Kwi 2007. I to o rzyci tez mialam. eeeeeeeeeeeeeeeeeeee to ja się tak nie bawię.... myślałam, że będę pierwsza... mogłaś mi nie mówić a za co byłas pierwszą mędą? Za to, ze wg mnie robienie komunii w domu to porazka i ze lepiej w knajpie. no i słusznie Ci się oberwało, gupia ty, gupia, komunię to się robi w kosciele Nie wiem, nie znam sie. Niewierzaca jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! eeeeeeee no to luzik.... wiesz żeś menda? ja tyż Ja to wiem od 30 Kwi 2007. I to o rzyci tez mialam. eeeeeeeeeeeeeeeeeeee to ja się tak nie bawię.... myślałam, że będę pierwsza... mogłaś mi nie mówić a za co byłas pierwszą mędą? Za to, ze wg mnie robienie komunii w domu to porazka i ze lepiej w knajpie. no i słusznie Ci się oberwało, gupia ty, gupia, komunię to się robi w kosciele Nie wiem, nie znam sie. Niewierzaca jestem. to skąd wiesz ,ze w knajpie , hę ja tam do knajpy to na wódke chadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! eeeeeeee no to luzik.... wiesz żeś menda? ja tyż Ja to wiem od 30 Kwi 2007. I to o rzyci tez mialam. eeeeeeeeeeeeeeeeeeee to ja się tak nie bawię.... myślałam, że będę pierwsza... mogłaś mi nie mówić a za co byłas pierwszą mędą? Za to, ze wg mnie robienie komunii w domu to porazka i ze lepiej w knajpie. no i słusznie Ci się oberwało, gupia ty, gupia, komunię to się robi w kosciele Nie wiem, nie znam sie. Niewierzaca jestem. to skąd wiesz ,ze w knajpie , hę ja tam do knajpy to na wódke chadzam A ja na wodke nie moge, bo potem swiruje, co mi wytknieto dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! eeeeeeee no to luzik.... wiesz żeś menda? ja tyż Ja to wiem od 30 Kwi 2007. I to o rzyci tez mialam. eeeeeeeeeeeeeeeeeeee to ja się tak nie bawię.... myślałam, że będę pierwsza... mogłaś mi nie mówić a za co byłas pierwszą mędą? Za to, ze wg mnie robienie komunii w domu to porazka i ze lepiej w knajpie. no i słusznie Ci się oberwało, gupia ty, gupia, komunię to się robi w kosciele Nie wiem, nie znam sie. Niewierzaca jestem. to skąd wiesz ,ze w knajpie , hę ja tam do knajpy to na wódke chadzam A ja na wodke nie moge, bo potem swiruje, co mi wytknieto dzisiaj. to ten wytykający gówno wie o swirowaniu po wódce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts