Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! :o :lol: :lol: :lol:

eeeeeeee no to luzik....

wiesz żeś menda? ja tyż :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja to wiem od 30 Kwi 2007. :lol: :lol: :lol: I to o rzyci tez mialam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee to ja się tak nie bawię.... myślałam, że będę pierwsza... :(

mogłaś mi nie mówić :(

a za co byłas pierwszą mędą?

Za to, ze wg mnie robienie komunii w domu to porazka i ze lepiej w knajpie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no i słusznie Ci się oberwało, gupia ty, gupia,

komunię to się robi w kosciele

Nie wiem, nie znam sie. Niewierzaca jestem. :lol: :lol: :lol: :lol:

to skąd wiesz ,ze w knajpie , hę :lol: :lol:

ja tam do knajpy to na wódke chadzam :lol:

A ja na wodke nie moge, bo potem swiruje, co mi wytknieto dzisiaj. :lol: :lol: :lol:

to ten wytykający gówno wie o swirowaniu po wódce :lol:

Chyba tak... Ale on wyglada na takiego co w ogole malo wie o czymkolwiek. :roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlasnie skonczylam pracowac. Nie spie, cos Ty! :o :lol: :lol: :lol:

eeeeeeee no to luzik....

wiesz żeś menda? ja tyż :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja to wiem od 30 Kwi 2007. :lol: :lol: :lol: I to o rzyci tez mialam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee to ja się tak nie bawię.... myślałam, że będę pierwsza... :(

mogłaś mi nie mówić :(

a za co byłas pierwszą mędą?

Za to, ze wg mnie robienie komunii w domu to porazka i ze lepiej w knajpie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no i słusznie Ci się oberwało, gupia ty, gupia,

komunię to się robi w kosciele

Nie wiem, nie znam sie. Niewierzaca jestem. :lol: :lol: :lol: :lol:

to skąd wiesz ,ze w knajpie , hę :lol: :lol:

ja tam do knajpy to na wódke chadzam :lol:

A ja na wodke nie moge, bo potem swiruje, co mi wytknieto dzisiaj. :lol: :lol: :lol:

to ten wytykający gówno wie o swirowaniu po wódce :lol:

Chyba tak... Ale on wyglada na takiego co w ogole malo wie o czymkolwiek. :roll: :roll: :roll:[/quote:8cfcb28940]

Gdzie ja mogę o tym szerzej poczytać?

Ja tego nie kumam. Po calej aferze "pomoru dziennikow" zablokowalam galerie na n-k, wypisalam sie z klanu muratora, bo tez mialam taka sytuacje, ze gosc zadzwonil do mnie na komorke, ktora nie wiadomo skad mial, a wyraznie znal mnie z FM. Gdyby ktos dal na facebooku albo n-k zdjecia z prywatnej imprezy, na ktorej bylam, tez bym prosila o usuniecie. To takie dziwne? :roll: :roll: :roll: Gdyby kazde zdjecie z naszego spotkania w realu mialo byc wklejane na FM (a przeciez po kazdym mini-zlocie kazdy chcial jakies zdjecia zobaczyc) to normalnie jeszcze mozna by sobie bylo imie i nazwisko, Pesel i NIP na czole napisac. :-?

Może ktoś ma w dupie swoje bezpieczeństwo i bezpieczeństwo swojej rodziny - ja nie.

Mój dom zidentyfikowało juz parę osób z okolicy , przychodzą do mnie na budowę...chyba z dziennikiem tez się pozegnam jak zacznie być gorąco. :roll:

nawet na nk , nie mam już tego "dowodowego" zdjęcia - po co ??