malgos2 30.06.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Tajest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Tajest. tylko gdzie ten wontek jest o zlocie? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Tajest. tylko gdzie ten wontek jest o zlocie? ... A juz nie szukaj nawet, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Tajest. tylko gdzie ten wontek jest o zlocie? ... A juz nie szukaj nawet, szkoda czasu. no to nie szukam -mam tylko nadzieję, że nie zwyzywałyście tam jakichś wrażliwych osobników i nie usuną Was z foruma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kachna - nas nie, ale Nitkę tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nitka była bliska eksmisji , ale bez walki jej nie oddamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Falgujemy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nitki raz zdobytej nie oddamy nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nitki raz zdobytej nie oddamy nigdy. jakbym piersi miała, to bym ją własną osłoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nitki raz zdobytej nie oddamy nigdy. jakbym piersi miała, to bym ją własną osłoniła Obron ja psica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nitki raz zdobytej nie oddamy nigdy. jakbym piersi miała, to bym ją własną osłoniła Obron ja psica... czym!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nitki raz zdobytej nie oddamy nigdy. jakbym piersi miała, to bym ją własną osłoniła Obron ja psica... czym!!??? Psicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nitki raz zdobytej nie oddamy nigdy. jakbym piersi miała, to bym ją własną osłoniła Obron ja psica... czym!!??? wymiękłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nitki raz zdobytej nie oddamy nigdy. jakbym piersi miała, to bym ją własną osłoniła Obron ja psica... czym!!??? wymiękłam ja tym bardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 toscie sobie pogadaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Małgoś , ile jest kasy dla Bacik ??bo jest sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jest ok. 2700, ale kosiarki nie bedzie. No way. Trawe mozna kosic kosa, a kasa jest dla dzieci, nie dla osrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No niby masz rację, ale boisko jest dla kogo ?? fakt może lepiej koze kupić Ps - czy baterię moge Ci przywieźć na parapetówę do Anji - w tym tygodniu ma byść u mnie, czy wysłać pocztą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Na parapetowe moze byc jak najbardziej, a ile sie nalezy i gdzie to wyslac? Malka, ja wszystko rozumiem, ale to sa dzieci chore, tamto w grudniu to byly dzieci ze szkoly, wsrod nich wiele nadpobudliwych. Mam wrazenie, ze boisko to nie jest najodpowiedniejsze miejsce np. dla dzieci lezacych... Nie bylam tam, niech sie Neferka wypowie, ale wiem, ze sie na to nie zgodzi. Po prostu jest roznica miedzy poprawa jakosci zycia tych dzieci, ktora sie przejawia tym, ze beda mialy niedziurawa posciel a sponsorowaniem osrodka, ktory ma sobie sam szukac sponsorow. Zaraz cos napisze tam, bo mnie Dandi wkurza lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Na parapetowe moze byc jak najbardziej, a ile sie nalezy i gdzie to wyslac? Malka, ja wszystko rozumiem, ale to sa dzieci chore, tamto w grudniu to byly dzieci ze szkoly, wsrod nich wiele nadpobudliwych. Mam wrazenie, ze boisko to nie jest najodpowiedniejsze miejsce np. dla dzieci lezacych... Nie bylam tam, niech sie Neferka wypowie, ale wiem, ze sie na to nie zgodzi. Po prostu jest roznica miedzy poprawa jakosci zycia tych dzieci, ktora sie przejawia tym, ze beda mialy niedziurawa posciel a sponsorowaniem osrodka, ktory ma sobie sam szukac sponsorow. Zaraz cos napisze tam, bo mnie Dandi wkurza lekko. Wyjde na totalną konformiztkę, ale mam to w rzyci (jak mawia pewien pan ), masz rację - są ważniejsze potrzeby. nic nie wysyłaj (ja konta nie mam ) rozliczymy się u Anji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts