e-Mandzia 02.07.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 trzeba pytać zuzanki, do wczoraj kasę zwróciło 4 osoby, a po apelu, to nie wiem tak czy inaczej - wstyd jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.07.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 rozumiem, ze chodzi o oficyjalną część spotkania? U mnie był mąż pod znakiem zapytania,no i dziecko(ale dziecko to chyba za friko wchodziło?) a nie było go więc jak trzeba to oczywiście dopłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nie wiem, trzeba pytać Zuzanki. Ja się zapisałam tylko na AP, na które nie dojechałam - Zuzanka nie chciała kasy, ale się zawzięłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja się z Zuzanką umówiłam na osobiste oddanie bo absolutnie się poczuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja się z Zuzanką umówiłam na osobiste oddanie bo absolutnie się poczuwam. bo porządna kobieta jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja się z Zuzanką umówiłam na osobiste oddanie bo absolutnie się poczuwam. ja też umówiłam na osobiste oddanie, ale za AP, bom bez kasy przyjechała ale jak się trzeba zrzucić, to oczywiście ja się dołożę dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No ja na szczescie mam wszystko uregulowane. Nie na darmo Nefcia szukala mi bankomatu po calej Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Znowu mialam akcje pt. smazy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ja tez mam wszystko uregulowane i z AP Dejw tez zaplacil iprzelew za Lidzie zrobil \ a co Ci sie smazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kable w scianie i gniazdko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 no szok i co teraz zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Probuje zaizolowac kable, moze sie juz dalej nie bedzie palilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kable w scianie i gniazdko. Małgoś a co się dzieje ... elektrykę masz źle zrobioną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kable w scianie i gniazdko. Małgoś a co się dzieje ... elektrykę masz źle zrobioną??? Mam aluminiowa instalacje, ktora od zawsze sie pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kable w scianie i gniazdko. Małgoś a co się dzieje ... elektrykę masz źle zrobioną??? Mam aluminiowa instalacje, ktora od zawsze sie pali. czyli wymienić trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kable w scianie i gniazdko. Małgoś a co się dzieje ... elektrykę masz źle zrobioną??? Mam aluminiowa instalacje, ktora od zawsze sie pali. czyli wymienić trzeba Noooo, a ja jakos wcale nie mam na to kasy ani ochoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kable w scianie i gniazdko. Małgoś a co się dzieje ... elektrykę masz źle zrobioną??? Mam aluminiowa instalacje, ktora od zawsze sie pali. czyli wymienić trzeba Noooo, a ja jakos wcale nie mam na to kasy ani ochoty. mój mąż to by Cię dziewczyno przez kolano przełożył i w tyłek dał klapsa ... wiesz, żew nocy może się Tobie mieszkanie spalić!!! taka instalacja od razu do wymiany jak masz zamiar mieć pralkę, kuchenkę, mikrofalówkę, żelazko itp.!!! kiedyś kiedy na niej tylko światło działało to ok. ale teraz takie instalacje to od razu się wymienia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Justyna, w tym mieszkaniu tak jest od 35 lat... Kiedys to byl standard. Trzeba rozpruc sciane i zaizolowac te druty dokladnie, ale nie ma mi kto tego zrobic. Malza na gwalt potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Justyna, w tym mieszkaniu tak jest od 35 lat... Kiedys to byl standard. Trzeba rozpruc sciane i zaizolowac te druty dokladnie, ale nie ma mi kto tego zrobic. Malza na gwalt potrzebuje. i to koniecznie!!!! nie ma żartów z taką instalacją!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No wiem. I to jest tak, ze przychodzi jeden grzebek za drugim i coraz gorzej to wyglada. Tylko moj maz sobie umial z tym dac rade... Ale wymiana na miedziana w tym mieszkaniu jest bez szans w tym momencie. Jestem splukana totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts